Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marlenaa29

lace wigs

Polecane posty

hej dziewczyny zastanawiam sie czy ktoras z Was nosi takie uzupelnienie?? ja wlasnie kupilam, czekam na swoje wloski , za miesiac maja przyjsc i sie zastanawiam jak to sie sprawdza na codzien:) moze ktos ma jakies doswiadczenia z uzywaniem?? i chetnie podzieli sie spostrzezeniami?? pozdrawiam:)

witaj Marlena.ciekawa jestem jak ci sie nosi twoja lace?pewnie juz nabralas wprawy.twoj post byl z ubieglego roku.jak wrazenia,jestes zadowolona?ja tez mam lace od 3 lat,jestem bardzo zadowolona i wkoncu szczesliwa ze mam piekne ,geste wlosy ktore zawsze sie ladnie ukladaja.pozdrawiam

Gość kitkusiek
Ja mam lace i mogę wysłać SWOJE FOTKI jak to wygląda na mojej główce, zajmuję się też ich sprzedażą, jakby ktoś był zainteresowany to piszcie na maila lub zostawcie tu maila :), tez jestem, meeeeega szczęśliwa :) kitkusiek@gmail.com

Witam,też mam lace ,ale syntetyczną .Naprawdę fajnie się sprawuje .Wyciełam grzebyczki by była wygodniejsza i kleje od ucha do ucha.trzyma się ok 7 dni.Ja zachwalam .Mogę kręcić i prostować.Nie różni się niczym od włosów prawdziwych;)ba i nie brałam na nią kredytu;)

Gość Zenua2011
Jak mozesz pisac ze syntetyczna lace nie rozni sie od naturalnej? krew mnie zalewa jak takie cos czytam,albo jak widze posty osob typu Orbsik,Kitkusiek i inne ktore pisza ze sprzedaja lace wig.A potem zamawiaja w Chinach za max 400zl i wciskaja innym za 3000zl !!!!!!! Syntetyczna lace swieci sie niestety,wlos jest sztywny,nie mozna go przygladzic.To raczej jak chelm.Podobnie uwazajcie sobie na takie szemrane posredniczki ktore to oferuja pomoc w sprowadzeniu lace wig na forach .

Zenua2011 zgadzam się z Tobą co do pośredniczek ,sama chciałam kupić w ten sposób naturalna lace ,ale w pore się pokapowałam jak to działa.Jeśli chodzi o syntetyki to owszem są kiepskie,ale te najgorszej jakości.Trzeba tylko umieć szukać.Mnie zaś irytuje jak porównuje się syntetyczne lace wig do zwykłych peruk z włókien jakich używa sie do robienia lalek. to były stare dzieje ,chociaz mozna za 20 zł jeszcze takie włosy kupić.Zależy to tez od tego co kto lubi i kogo na co stać.Wiadomo ,że to nie ludzki włos ,ale naprawdę bardzo dobrej jakośći syntetyki.Jest obecnie w Polsce internetowy sklep z syntetycznymi dobrymi lace.Mają porobione foty z bliska.Zresztą noszę to i mi odpowiada.I moje włosy sa mięciutkie,leciutkie, nie błyszcza się i mają piękny kolor.Gdyby było inaczej to bym nie nosiła tego,ba dwie moje koleżanki z pracy zamówiły sobie tez takie włoski;)

Witam! Jestem zainteresowana i prawie zdecydowana na zakup lace. Proszę miłe internautki o podanie namiarów gdzie uczciwie bez naciągania lace wig mogę zakupić. Interesuje mnie raczej lace z włosków naturalnych chociaż namiar na dobry syntetyk też może być. Będę wdzięczna za pomoc. Wielkie dzięki!

Gość kot_ori
Witam serdecznie dziewczyny, Mam do sprzedania WYJĄTKOWĄ nową full lace wig -z obcietą siateczką, jednak mi ona nie pasuje do końca. Włosy są bardzo dobrej jakości gdyż są to BRAZLIAN VIRGIN o długośći ok 22". Full lace wig byłą robiona na zamówienie, POSIADA SILK TOP- czyli imitację skóry na środku, gdzie chcesz możesz robić przedziałek. STYLIZOWANA BYŁA W RENOMOWANEJ SIECI SALONÓW Jean Louis David: http://www.jld.com.pl ,zgodnie zgodnie z najnowszymi trendami, STYLIZACJA KOSZTOWAŁA 139 ZŁ - STYLIZACJA PLUS GŁEBOKIE NAWILŻENIE, mogę oczywiście dać potwierdzenie stylizacji. Parametry full lace wig: -włosy brazilan VIRGIN ! 22'' (przy 173 siegają prawie do pasa) -kolor włosów 4 na moje życzenie były pofarbowane z naturalnego, czyli 1 -SILK TOP 4x4 kolor transparentny, siateczka kolor transparentny -baby hair -gęstość bardzo naturalna, nie ma wrażenia hełmu tzw. -rozmiar capu small, cap na środku ma wszyty strech -struktura włosów lekka fala Oczywiście prześle zdjęcia jeżeli ktoś będzie zaintersowany, sprzedaje po okazyjnej cenie ! NIe muszę mówić, że JEST TO OKAZJA :) Mogę wystawić na ALLEGRO :) Pozdrawiam Proszę pisać na mail kot_ori@op.pl

Gość gość01
Witam jesyem zainteresowana lace wig,czy ma ktoś na sprzedaż?

Gość LeaMun
jeśli mogłabym komuś pomóc to tu jest wszystko na temat wygooglajcie Egomorphosis i na górze po lewej jest zakładka wszystko o lace wig Pozdrawiam,

Gość Swiecaca
mam do sprzedania 2 sztuki pięknych nowych częściowych uzupełnień w kolorze ciemny brąz. włosy europejskie dł. 40cm, baza siatkowa (lace) o wymiarach 22(długość) na 19cm (szerokość). pasek silikonu z boków i z tyłu, z przodu lace. kontakt swiecaca@gazeta.pl

Gość gość
Witam,kupię pilnie lace wig używane,pozdrawiam kontakt anna.gorni@spoko.pl

Gość gość
Witam serdecznie PILNIE SPRZEDAM od ręki nową full lace z silk topem , którą odebrałam dosłownie 15 września, niestety nie czuję się dobrze w tym kolorze, który wybrałam. Full lace wig ma świetną jakość, ostatnią nosiłam prawie 2 lata . Parametry full lace wig: - European human hair - proste, są to włosy bardzo dobrej jakości, podobne w strukturze do naszych włosów, są ciensze, bardziej lejace, satynowe i o wiele delikatniejsze w dotyku niż inne rodzaje włosów jak indian virgin, Mongolian virgin i inne. -color T4/ 30 - to znaczy że full lace ma zrobione delikatne odrosty, są bardzo malutkie , aby nadać jej naturalności, są zrobione bardzo profesjonalnie , oczywiście można ją przefarbować na kolor ciemniejszy - długośc włosów 75 cm, jest bardzo długa, ale dzięki temu można wykreować dowolną fryzurę, jaką sobie wymarzysz - gęstość jest bardzo dobrze rozplanowana od góry jest włosów mniej, na dole więcej dzięki temu, nie ma efektu hełmu na głowie - rozmiar full lace - to "s" - rodzaj siatki-koronka szwajcarska, kolor transparentny - posiada SILK TOP - kolor light - posiada baby hair - włosy mają delikatnie pocieniowane końce, poprosiłam o to specjalnie. - siateczka ma wszyte grzebienie jeden duży z przodu, jeden duży z tyłu, dwa małe po bogach - włosy były już umyte, w celu sprawdzenia jakości włosów, włosy były jednak nie noszone! Ubrane były tylko do zdjęć. Bardzo żałuję, że będę musiała je sprzedać ... Może komuś bardziej spodoba się kolor. Dodam, że były to włosy zamawiane dla mnie, więc jakośc w tej kwestii jest dla mnie pierwszorzedna. Sama noszę full lace od kliku dobrych lat, więc wiem jak rozpoznać włosy dobrej jakości. Bardzo proszę kierować zapytania na maila: kot_ori@op.pl J. K.