Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZAGUBIONY125

Czy faceci autentycznie są w stanie poczekać ze sexem??

Polecane posty

Jestem już z moją dziewczyną prawie rok dość dużo rozmawiamy o sexi jednak ona uważa że to dla niej jeszcze za wcześnie nie potrafię już chyba dłużej czekać. Jednak obiecałem jej że zaczekam tak długo jak będzie tylko chciała. Nurtuje mnie głównie pytanie co z facetami którzy czekają na swoje laski może nawet 2 - 3 lata czy może jeszcze dłużej. Czy to w ogóle możliwe?? Wydaje mi sie że albo je robią w huja zabawiając sie z innymi albo mają tak zwane 'libido jamochłona'. CO WY NA TO ??

Tylko tak pobieżnie przeczytałem i mogę się mylić. Odniosłem takie wrażenie że gdzieś Ci się spieszy. Jeśli chcesz ją mieć tylko dla siebie to warto zaczekać. Pewnie też tego nie robiłeś, bo normalnie waliłbyś inne panienki i ten drobiazg nie spędzał by Ci snu z powiek.

Gość smakunia
rok czasu to zakrotko?to bardzo dlugo oczywiscie,moj byly czekam 4 miesiace,sama uznalam ze to juz czas ale rok...chlopie ona cie jeszcze bedzie trzymac ze 2 lata,czekasz to czekaj dalej,obys nie wyzschnol jak tampon

Gość to zależy od wieku
ale w sumie jak ludzie sa ze sobą, jest im dobrze to jaki sens ma zwlekanie z seksem? Uważaj żeby się nie okazało że właśnie Twoja luba ma libido jamochłona, i nawet jak już zdecyduje się na współżycie to okaże się że lista rzeczy których nie będziecie w łóżku robić będzie długa, a seks będziesz uprawiał 2 do 3 razy w miesiącu. Nie mówię że związek między dwojgiem ludzi to tylko seks, ale ten seks jest ważny, bo bez niego nie ma związku tylko przyjaźń.

hmm nie rozumiem jeszcze dlaczego nie chce skoro zapewnia mnie że to ja jestem tym jednynym i że ze mną właśnie chce to zrobić co może oznaczać nie jestem jeszcze gotowa może obawia się że że źle sobie o niej pomyśle albo coś ale przecież to już prawie rok nie wiem już sam pomoc :PP

Gość smakunia
a moze ona chce cie do slubu przetrzymac

Gość ooooooooooooooojjjjjj tak
są w stanie i nawet do ślubu... taki mężczyzna jest wyjątkowy i jest ich juz tak mało.

Gość to oznacza tylko to
że panna ma zahamowania w tej sferze życia i to poważne. U większości kobiet to że są zakochane w facecie jest powiązane z tym że mają na niego dużą ochotę (wbrew pozorom kobiety i mężczyźni nie różnią się aż tak bardzo od siebie). Skoro nie jest gotowa po roku znajomości to co da czekanie dajmy na to kolejny rok. Myślę że problem wynika raczej stąd że Twoja luba ma problemy z zaakceptowaniem swojej seksualności. Czy mógłbyś napisać trochę o jej rodzicach? Czy to ludzie otwarci czy raczej w drugą stronę?

Gość smakunia
a mieszkacie juz razem?a tak wogole to ile macie lat?

Gość no ale jak nie chce przed
ślubem to mogła chłopakowi wprost powiedzieć że ma takie zasady i już.

Gość do ZGUBIONEGO125
skoro nie sypiasz ze swoją dziewczyną to skąd pewność że wariant "libido jamochłona" na 100% odpada w jej przypadku? To trochę mało logiczne i kupy się nie trzyma. Takie moje skromne zdanie

to oznacza tylko to... to prawda co napisałaś. Z drobną erratą. :D Wystarczy że sobie wyobrazi że to ten facet i nie trzeba długo czekać. Gra pozorów taka. :D Prawda jest taka że albo jest młoda i nie gotowa, lub jest gotowa ale to nie ten facet. :O Bardziej to drugi bo po za swoim kutasem nie wiele łoś ma do zaoferowania. :O

ogólnie to jesteśmy jeszcze dość młodzi:P a co do tego libido to uprawiamy sex oralny np. lód ale nigdy jeszcze nie zebrała sie na odwage żeby ściąnąć majtki

Gość to oznacza tylko to
"a co do tego libido to uprawiamy sex oralny np. lód ale nigdy jeszcze nie zebrała sie na odwage żeby ściąnąć majtki" - to nie do końca uprawiacie seks oralny, tylko ona Ci robi dobrze. Czy zdarzyło się tak żeby chciała żebyś jej włożył rękę w majtochy i pieścił piczkę palcami, albo całowanie w pozycji 69? Bo teraz są dwa rozwiązania: 1. Ona ma ochotę ale chce stopniowo. Na przykład chętnie by dała sobie włożyć rękę w majtki do masowania szparki, albo w ogóle je zdjąć i dać Ci się wylizać, ale nie ufa Ci na tyle żeby być pewną że Ty w tym momencie nie posuniesz się do pełnej penetracji, a jej będzie zbyt dobrze od pieszczot żeby była w stanie zapanować nad swoim ciałem i Cię powstrzymać. A stosunku się boi, bo kondom też może czasem pęknąć, a obawa o nieplanowane zostanie mamą jest u większości kobiet bardzo silna. To jest wariant optymistyczny. 2. Wariant pesymistyczny to taki że ona nie lubi seksu co wynika z tego że nie akceptuje swojej seksualności a seks jest dla niej tabu. Zapewnie spytasz teraz czemu w takim razie robi Ci loda? Otóż temu że ogólnie podobasz jej się jako facet, pewnie Cię kocha i widzi swoją przyszłość u Twego boku. Ale wie też że jak każdy mężczyzna lubisz seks i musi mieć coś co Cię przy niej zatrzyma. Obciąganie Ci to nie jest dla niej dobra zabawa tylko ofiara która ponosi na utrzymanie Cię przy sobie. Być może kalkuluje sobie że jak dobrze wszystko rozegra, to zaciągnie Cię przed ołtarz, a potem jak już będzie po sakramentalnym "TAK", to robienie laski przestanie być konieczne, a seks będzie wtedy jak stwierdzi że chciałaby zostać mamą. PS: Nowy w mieście -> rozczaruję Cie, jestem facetem ;)

pieśliłem ją ale tylko przez majtki z tą ręką to niby mi pozwoliła włożyć ale potem sie wycofywała nie wiem to raczej ja wychodziłem z inicjatywą

Gość aaaaD
A ja tam lubię takie zabawy:-D często czekam aż mój chłopak weźmie się za mnie,bo niestety mi się częściej chce niż jemu:-(

Gość aaaD
;-) można tak powiedzieć;-) mi się chce kilka razy dziennie a on nic:-/

Gość aaaaD
Chciała bym czasem żeby mnie zaskoczył i sam się zaczął do mnie dobierać...bo już zaczynam myśleć o skoku w bok...

Gość to oznacza tylko to
Zagubiony - napisz coś więcej o swojej dziewczynie. CZy jest to osoba która o seksie rozmawia swobodnie, czy też temat ten ją peszy lub wywołuje zażenowanie?

Gość eRRRR
libido jamochlona ? co to jest? moze ktos wyjasnic? ;d

Gość aaaaD
Doooobra już pędzę:-D tylko ostrzegam jestem niewyżyta...:-D

hehehe tego właśnie oczeqje ;d a długo jesteś ze swoim facetem? na początku było inaczej czy może tak zawsze z nim było:P?

Gość aaaaD
jesteśmy razem 6 miesięcy,ale od początku tak było...ja jestem tak nakręcona że się sama sobie dziwię,to chyba przez mojego byłego...zwykły lizak mnie nakręca:-D