Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZAGUBIONY125

Czy faceci autentycznie są w stanie poczekać ze sexem??

Polecane posty

Gość aaaaD
mam plan:-D złapie go,przywiąże do łóżka i będę go męczyć całą noc:-D nawet jak zaśnie:-D ja też mam swoje potrzeby:-D a jak mnie zostawi za "gwałty" to mówi się trudno;-)

Gość aaaaD
robi się szefie:-P

aaaaD.... Twój plan od razu spala na panewce. :P Już w taksówce okazało się że nie potoczy się to po Twojej myśli. To że jego usta, wyjątkowo pełne i wręcz stworzono do pocałunków, tak wpłyną na to co się dzieje między Twoimi nogami.... :P

Gość aaaaD
jaki plan? ja nic nie planuje:-P

Gość aaaaD
ja mogę mieć każdego:-P ale to nie znaczy że się będę puszczać:-P

Pytanie w temacie postu: "Czy faceci autentycznie są w stanie poczekać ze sexem??" Z tego jak się tutaj sytuacja rozwinęła jasno wynika że jednak nie są w stanie :P

Gość aaaaD
pizdonurku coś w tym jest:-D hi hi

Gość mochiattooo
ja znam jednego co czeka jak głupi :D sa razem 2 lata, w przyszlym roku wesele a panna nie chce seksu bo sie po prostu boi. a jej kolo to jakis lolek, pantofel, maslak nie facet :D a najlepsze ze spią razem w jednym łóżku ale neiw eim czy ją szmyra gdzis tam, i watpie zeby loda mu robila. nie rozumiem takich - wychodzi za niego niby kocha ale sie boi to ejst paranoja. wychodzi an to ze oboje dziewice, mają po 21 lat. nie chodzi o wzgledy religijne chociaz co tydzien do koscolka biegną.

To to jeszcze pół biedy, bo oboje mają "łogniste temperamenty". Najgorzej jak dziewczyna oszukuje faceta że jest seksbombą, żeby go zaciągnąć przed ołtarz, a zaraz po ślubie okazuje się że jej libido spada do zera niemalże.

tak sa wstanie poczekac na sex z ukochana bardzo dlugo, ja jak nie bylam gotowa do wspolzycia moj chlopak a teraz narzeczony czekal przeszlo rok na nasz pierwszy raz, teraz jestesmy ze soba 3 i pol roku mamy nawet coreczke 4 miesieczna z czego sie bardzo cieszymy. Wiec jak facet kocha to i poczeka. Dzieki temu ze on czekal milo wspominamy ten moment oboje. Bez przykrych wspomnien, zalowania itop jak to czesto bywa u mlodych ludzi.

Gość aaaaD
kurcze a ja ze swoim byłym poszłam do łóżka po 3 godzinach znajomości...i zabawialiśmy się tak przez rok:-D a później mnie zostawił dla innej...ale czasem ze mną "jest" bo się spotykamy:-)

Gość ANAL
aaaaD - to niezle kurwy jestescie

Gość aaaaD
Anal i tu się mylisz

Gość aaaaD
kurwy puszczają się ze wszystkimi i za pieniądze,a ja robię to dla swojej przyjemności ze swoim chłopakiem,z byłym to jest całkiem inny układ.

Gość Roxyy
Sa w stanie..Jestem z chlopakiem od roku i to wlasciwie ja nie jestem juz w stanie czekac:)

Mój czekał na mnie 2,5 roku.. Często o tym mówił, bardzo chciał.. A ja nie byłam jeszcze gotowa. Mówiłam mu o tym wprost, mówiłam o swoich obawach przed pierwszym razem. Długo zwlekałam, on czekał, był przy mnie.. Bardzo szanuje go za to. Teraz nie wyobrażam sobie naszego związku bez seksu:) kocham Go z całych sił, a seks jest wspaniałym dopełnieniem naszej miłości:) Jak widać da się. Jeśli mężczyźnie bardzo zależy na kobiecie - poczeka...

Gość Roxyy
Zagubiony:) Nie czytalam dokladnie...wlasciwie w ogole tego co piszecie....Gadales z nia o tym ze chcesz i kiedy bedzie gotowa??

gadałem za jakiś miesiąc mamy rocznice w sumie to sie zgodziła chciała to zrobić ale jakoś niedawno sie odmyśliła nie wiem czym to było spowodowane:(

zagubiony To jest przesada piszesz jak zalezy Ci na dziewczynie a gadasz o seksie z jakas panienka z forum.. zenada nawet tego nie skomentuje :/

Tak sobie myślę... Napisałeś że jesteście młodzi, może ona jest dziewicą i boi się tego pierwszego razu. To jest zrozumiałe. Jak Ci na niej bardzo zależy to poczekaj.. Może być tak, że jak będziesz nalegał to ona poczuje się przyparta do ściany i zrobi to z 'przymusu'...

Gość mochiattooo
jak kiedy bedzie gotowa? przeciez tego sie nie da wyliczyc, to przychodzi samo.a jak juz sie zacznei to by sie chcialo na okrągło i bez przerwy :P btw. skad Wy takich cierpliwych chlopakow bierzecie hehehe :)

Gość Roxyy
Mysle ze ZAgubiony zrobil sobie po prostu glupi zart :( Ale kurcze domyslam sie ze ciezko Ci juz wytrzymac...zwlaszcza jesli ja kochasz i pociaga Cie fizycznie. Sama wiem jak to jest....dzis prawie nam sie udalo, ale zawsze nam ktos z domownikow przeszkodzi....Moze to nie czas...

PiwnoOka_84 Jaka masz pewnosc ze nie zabawial sie przez ten czas z innymi? Sorki z ato pytanie ale to mi akurat przyszlo na mysl bo wydajesz sie bardzo fajna dziewczyna i nie chce zebys byla zaslepiona ze to niby tylko na Ciebie czekal bo 2,5 roku to cholerny szmat czasu

Roxyy Oj jasne ze to nie czas jesli ktos przeszkadza..Wiesz najlepiej jak bedziecie miec pewnosc ze nikt wam nie przeszkodzi, po co sie stresowac w tak pieknej chwili :)

Gość Roxyy
blueska21 Masz calkowita racje...alez kurcze nie mamy nigdy okazji...jak mielismy to raz nie wyszlo....pozniej drugi....aa poznij ja mialam okres.....aaa pozniej on sie do tego nie kwapil......tego pozniej bylo kilka razy....aaa dzis mnie rozebral...rozebral siebie:) zamknal drzwi na klucz.....i prawie sie mialo zaczac jak ktos puk puk na drzwi....MYSLALAM ZE WYJDE Z SIEBIE!!!

Wiem, że czekał. Po prostu wiem:) Jesteśmy wobec siebie szczerzy aż do bólu. Ten czas był trudny i dla niego i dla mnie. Myślę, że mieliśmy 'ułatwione zadanie' bo nigdy przedtem nie uprawialiśmy seksu (ja dziewica, on prawiczek).

hmm no to w cale nie tak kocham swoją dziewczyne i to nie żart 'aaaD' wydała mi sie poprostu interesującą osobą i to zdlatego zamieniłem z nią pare słów:P

Gość Roxyy
No to ZAgubiony zastanow sie czeo ty wlasciwie chcesz:( bo dziewczyna biedna sie pewnie psychicznie meczy ze swiadomoscia ze nie daje ci czegos czego pragniesz.....aaa ty glupie zarty stroisz....