Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz yebnę

objawy poprzedzające są, okresu nie ma.

Polecane posty

Gość zaraz yebnę

nie wiem co jest grane. w październiku okresu nie miałam w ogóle, ale usprawiedliwiłam to faktem rozpoczęcia studiów, przeprowadzką, małą ilością stresów i milionem dylematów. z nadzieją wyczekałam listopada, bo pojawiły się pierwsze objawy, które zwiastują najgorsze - ból brzucha, kłopoty z cerą, ogólnie chujowe samopoczucie, ból głowy wieczorami i wieczna chęć rzygania. byłoby fajnie, gdyby nie to, że objawy utrzymują się już dziesięć dni, właśnie zdycham, bo zbiera mi się na wymioty, łeb mi pęka, zakryłam lustra, bo mam wysyp syfów na twarzy, a okresu jak nie było tak nie ma :o był ktoś w takiej sytuacji? pierwszy raz w życiu mi się to zdarza, zawsze był nieregularny, ale nigdy się tak chujowo nie czułam przez tyle tygodni, więc sobie wmawiam najgorsze. co to może znaczyć? :o to nie ciąża, żeby nie było, jak dotąd nikt mnie nie chciał. a mój ginekolog ma urlop jeszcze przez tydzień, więc mnie nie odsyłajcie do specjalisty 😭

Gość fgfgf
gratulacje ile masz lat?

Gość zaraz yebnę
czego mi gratulujesz? :P 19 😭

Gość fdsfdse
pewnie usiadłaś omyłkowo sobie na jakiś płot rolnika we WLoszczowej i będziesz matką .

Gość zaraz yebnę
bardzo śmieszne. prowadzę stojący tryb życia, na niczym nie siadam :classic_cool: jakieś inne sugestie? :(

Gość cvcvcvcvcv
mozesz juz wybrac wózek na przyklad

Gość baba jagaa
zazywalas kiedys jakies tabletki anty, mialas robione badania poziomu hormonow? masz cykle owulacyjne? i ps. radze przeniesc sie na zdrowie i uroda, tam wiecej info uzyskasz

Gość zaraz yebnę
tabletek anty nie, nic związanego z hormonami też nie, badań nie miałam jeszcze robionych. także chujnia wielka. aleście mnie zestresowali, teraz się zastanawiam czy może facet mojej współlokatorki nie zostawił czegoś, z czym mogłabym mieć jakąkolwiek niebezpieczną styczność :D

Ja się tak samo czułam jak raz sztucznie chciałam sobie wstrzymać okres tabsami... nie przerywałam brania tabsów i pod koniec drugiego opakowania dostałam okresu, ale tydzień przed przypłaciłam przedstawianym przez ciebie wachlarzem odczuć... ja sądzę ze okres ci sie przyblokował... próbowałaś polopirynki na noc plus gorąca kąpiel?