Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huyhgutyytg

Co kilka minut czuje ze szybciej bije mi serce

Polecane posty

Gość huyhgutyytg

cos mi jest???? dzis caly dzien mam co kilka minut szybsze bicie serca czy tętno i tak pare sekund szybko bije ,i to nie jest z przemeczenia bo czy siedziałam bezczynnie czy tez cos robilam to jest tak samo

Gość o jeny masz problem.....

Gość kujonkaa
idz do lekarza bo tu nikt Ci nie pomoże.

Gość huyhgutyytg
niech ktos cos doradzi

Gość do autorki....
Albo nerwica albo migotki. Choć nie jestem profesjonalistką ale tak mi się wydaje. Jeśli ostatnimi czasy miałaś jakieś mocne, stresowe przeżycia, to może być na tle nerwowym. Jesli nie, to radzę udać się do lekarza. Tak czy siak, jednak powinnaś to sprawdzić. Ja wiem zbyt mało, by doradzać w chorobach, które mogą być na tyle poważne, że wymagają konsultacji lekarza. To jest serce, a z nim nigdy nie ma żartów. Nie wszyscy zdają sobie z tego sprawę.

Gość weź metaclopramid
ja właśnie wziełam, bo mam to samo i już czuję poprawę

Gość mieciowa
eeeee nie idź do lekarza. zjedz parówkę.

Mój syn na takie cos był 1 dzień w szpitalu. Ja tak miewam przy dusznościach czasem.

Czy tez miewacie takie stany jak by zastoju stukania serca?

może to brak magnezu wystarczy zjeść łyżeczkę nać pietruszki by przestało serce szaleć tak to jest jak za dużo się je słodyczy kawy wódki mięsa a za mało surowych warzyw

merkabo, 1 łyzeczka pietruszki na dzień pokrywa całodobowe zapotzrebowanie na magnez?Zanim sie wchłonie, przyswoi, przerobi to trwa, a koleżanka powyzej potrzebuje chyba pilniejszego dostarczenia magnezu jak już, co? Czy sie mylę?

Łykaj aspargin. Przez jakiś czas miałam arytmię, może wystąpić przy zaburzeniach gospodarki mineralnej (niedobór potasu, magnezu, wapnia lub podwyższony poziom tych pierwiastków). Łykałam i mi przeszło.

Ostatnio jak byłam u alergologa z moją jeszcze do konca nie zdiagnozowana astmą, to lek. kazała mi odstawic wszelkie witaminy, magnezy i inne jak suplementy. Co ciekawe lek. nie jest pewna czy mam astmę, ale ja wiem jedno, że łapia mnie duszności i to wcale nie zawsze pod wpływem nerwów jak próbuja mi sugerowac, lecz nawet wysokich temperatur, zmian temperatur, róznych zapachów. A ona mi kit wstawia , że to nie astma. Jeszcze raz pójde , zobacze co wymysli. Leków nie przerwe , choćby mnie kołem łamali. A magnez i tak przynajmniej ja będę łykała i żadna medyczna światłośc mi twego ze łba nie wybije. No to se pogadałam.

U mnie było odwrotnie. Byłam u alergologa, bo nie mogli mnie wyleczyć z kaszlu. Dziwne tylko było to, że jak jechałam do mojego chłopaka na weekend, to u niego nie kaszlałam, a jak tylko wróciłam do akademika, to zaraz mnie dusiło. Podejrzewam, że miała tak na tle nerwowym, bo miałam małą wojnę z moją współlokatorką. Mimo tego, że spirogram wyszedł prawidłowy, lek. przepisał mi leki na astmę, bo stwierdził, że jak mi po nich przejdzie, to będzie jednak astma. Moje leki zmniejszały jednak gęstość mineralną kości i zaczęłam mieć silne bóle najpierw nogi potem ręki. Tylko odstawiłam leki i po tygodniu przestało mnie boleć. Skończyłam studia, wróciłam do siebi i kaszel też mi przeszedł :D

Gość niebezkozery starołmałpka
A nie podejrzewasz ciązy? bo moja siostta tak miała, problemy z serfcem i ciśnieniem na początku ciązy

A i powiem wam cos jeszcze gdybym tak bezgranicznie wykonywała zalecenia medyczne to dzisiaj podgryzała bym kwiatki od spodu . Oni tez czasami na czuja diagnozują , każdy medyk nie praktykował na swym organiźmie chorób , lecz tylko na tym co wyczytał i to czesto urywkowo , no i praktycznie , najczęsciej doświadczenia z prosektorium. http://shegel.wrzuta.pl/audio/3A4CNj7bhQW/krystyna_tkacz_-_w_prosektorium_najweselej