Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieprawodopodobne to jest

Kurt Cobain jest najbardziej niedocenionym pisenkarzem świata

Polecane posty

a moim zdaniem jest najlepszy, slucham nirvany i coraz bardziej mnie ona pochłania, ta muza jest diaboliczna

Gość przejdzie ci
jak skończysz 17 lat 🖐️

dm oczywiscie sa fenomenalni, ale to juz czysty profesjonalizm i dar,ale nirvana jest czyms zupelnie innym, cobain jest prawdziwy, gahan to cwaniak aha, mam 30 lat, wiec raczej nie przejdzie

Gość bobkkkaaaa
podzielam Twoje zdanie , Nirvana zrobiła takie kawałki których mogę sluchac i słuchac , kocham "bleach" , nikt do tej pory nie zrobił nic co by mnie az tak zachwyciło

gahan to cwianiak sprecyzuj, nie za bardzo rozumiem. nirvana jest okay, ale jesli chodzi o poziom muzyczny to niestety dm sa o wiele lepsi co nie jestwynikiem tylko i wylacznie profesjonalizmu , ale takze orginalnosci i wiarygodnosci.

Gość bobkkkaaa
a fakt jak mialam 17 lat to Kurt był moim idolem , wogóle grange ten klimat , heheh było fajnie

Gość ja ci odopwiem bo iwdze
ze masz problem z jarzeniem gahan jest zarabiście dobry,muza DM to majstersztyk, tak samo teksty, sa nie do podrobienia,ale Cobain maprawde wierzyl w to co spiewa, a gahan wrocil jak mu sie kasiejka zaczęła kończyc, bo wie ze ma rzesze wiernych fanow, ktorzy mu zaplaca

ale Cobain maprawde wierzyl w to co spiewa, a gahan wrocil jak mu sie kasiejka zaczęła kończyc, bo wie ze ma rzesze wiernych fanow, ktorzy mu zaplaca och, to moze ja ci wytlumacze bo nie jarzysz- dave gahan mial probe samobojcza i problemy z narkotykami. dlatego zawiesil kariere na pewnien czas, poza tym mial duze klopoty z glosem . :) i skad wiesz ze gahan nie wierzy w to co spiewa? mysle ze to kwestia opinii w tym przypadku, masz prawo myslec ze Cobain jako wokalista jest bardziej wiarygodny, chociaz to niekoniecznie jest prawda.

Gość bobkkaaa
a ja sie zawsze zasayaniwalam co Cobain by napisał gdyby żyl??? czy dalej robiłyby takie songi?

Jak by żył? Ćpun by tyle nie żył, i czy strzelba czy hera już by się skończył dawno.

Gość bobkaaa
no pewnie masz racje ,yyyyyyy ale ta jego cała Courtnej love , też cpunka i zyje

niedoceniony ? ludzie sluchaja go na calym swiecie, jak rozumiesz pojecie "doceniony"

Gość Doceniony doceniony
ale gdyby żył to pewnie już by nie nagrał takiej dobrej płyty. Dorósłby, tak jak Eddie Vedder czy Chris Cornell - niestety ich czas się skończył, nie mają już tej iskry, zakopali się w pieluchach w objęciach młodych żonek. Kutra przerażała ta myśl, chciał na zawsze pozostać nastolatkiem. Czy pomyślał o swojej córce? Nie sądzę. Muzycznie był na swój sposób genialny, ale życiowo się nie sprawdził, był niedojrzały.

Gość Włóczęga z lasu.
Kurt jest najlepszy . Można wymieniać zespoły, które dla was są lepsze od Nirvany, ale Kurt brał czyste teksty z życia, coś mocnego co wchodzi w ciebie. Czasem ból, czasem radość, ale zawsze kończy sie smutno .To jest Nirvana, jeśli kojarzy ci się z czymś z młodych lat, to nikt nie przemówi ci ,że słuchasz czegoś słabego. Można słuchać wiele zespołów , ale prawdziwy fan Nirvany, ktoś kto podziwia Kurta jaki był, zawsze wróci do jego muzyki, bo ta muzyka -przynajmniej mi- wchodzi w głowę .Niektórzy czują wiecej niż klimat muzyczny, żyja tą muzyką bo im przypomina wiele scen z życia, a Nirvana -przynajmniej dla moich wspomnień - pasuję idealnie .