Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgbvdhhjd

Czy łatwo wam przychodzi dawanie innym kosza?

Polecane posty

Gość hgbvdhhjd

Ja muszę zawsze się napocić :o Tzn, w wypadku kiedy chłopaka znałam już wcześniej, jak jest obcy, to bez skrupułów go olewam. Dziś dałam kosza swojemu koledze, i nie czuję się z ty fajnie :( Czy dla was jest to błahostka? Czy może też się trochę tym przejmujecie?

Gość baba jagaa
zalezy co byloby w tym koszu :D

Gość aizkz
normalnie : odpowiadam nie . Jak laska pyta o randke, to mówie krótko nie . Zawsze tak robiłem

Gość hgbvdhhjd
W sumie mam na myśli nie randki, a raczej całkowite pozbawienie nadziei. Zawsze byłam postrzegana jako osoba mało wrażliwa, a coś takiego biorę sobie do serca. Myślę w jaki sposób kogoś spławić, bo nie potrafię do każdego powiedzieć "odpierdol się" :O Zawsze takie spławienie wiąże się z całkowitą utratą kontaktu z tą osobą...

Gość baba jagaa
hgbvdhhjd, jesli powiedzialabys "odpierdol sie", to nie dziwie sie, ze nie ma potem kontaktu...

Gość zwykle mowie otwarcie
pozniej mam wyrzuty sumienia i czuje, ze ci faceci sa na mnie zli.

Gość hgbvdhhjd
He, no właśnie mówię, że nie potrafię tak powiedzieć. Zawsze się zastanawiam jak powinnam to ubrać w słowa, żeby chłopak zrozumiał, że nie ma u mnie szans, i żadne starania nie mają sensu. Ale mimo to, że ładnie staram się to powiedzieć, to i tak kontakt się urywa. Pewnie jest to dla nich upokarzające...

Gość aizkz
ja tez miałem wyrzuty sumienia . Wlasciwie nie lubiłem siebie za to . Moze jestem zbyt wrazliwy ? Ale jak nagle podchodzi do ciebie piekna nieznajoma kobieta i pyta o randke to byłem tak zaskoczony ze nawet nie widziałem co odpowiedzieć . Wiec walnełem : nie czego potem zalowałem czy jej nie skrzywdziłem czasem. Nie lubie ranic ludzi

Gość hgbvdhhjd
aizkz masz szczęście, że kobiety nie są takie upierdliwe :D Facet zacząłby drążyć "dlaczego", "może w czwartek", "jak nie w czwartek to w niedziele" i wiele innych. Co się nie odpowie, to będzie kolejne pytanie :O Wieczne telefony i okupacja :O Może to okrutne, ale kiedy zaczepia mnie ktoś nieznajomy, to tak na prawdę nic sobie z tego nie robię, i mogę go olać w każdy sposób. Jakoś mnie to nie wzrusza.