Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixolin

może mnie uznacie za durną ale chciałabym pomniejszyc sobie CYCKI!!!

Polecane posty

Gość ixolin

mam miseczke C, wiem wiem, niektóre dziewczyny marzą o takim rozmiarze ale nie ja:( mianowicie jestem bardzo niska, tułów mam krótki, nie jestem gruba ale moje piersi tylko mnie powiekszaja.. jak patrze na siebie z boku to jestem ogromna razem z cyckami i plecami i nie podoba mi sie to:O czuje sie wielka na klatce piersiowej.. ma ktoś podobny problem czy jestem jedyna taka dziwaczna?? :O

Gość vhbhfu
mozesz sie ze mna nimi podzielic :)

Gość biała tamponiara
pewnie masz zle dobrany stanik i dlatego tak wygladasz. Dobry stanik podnosi piersi i WYSMUKLA sylwetke. Jak masz cycky rozpaszczone po całej klatce piersiowej to nie dziw się, ze wygladasz 'zwaliscie'. Podaj swoje wymiary i jaki rozmiar dokladnie nosisz...

Gość ixolin
cholerka nie mam teraz jak sie zmierzyc bo nie wiem gdzie jest metr krawiecki.. stanik nosze 75 C, czasem 80 C.. a juz totalnie przestałam nosic push upy!!! chetnie sie nimi podziele:( kolezanki z grupy mówią ze jestem głupia:(

Gość biała tamponiara
a dlaczego nosisz raz 75c a raz 80c? Przeciez to sa dwa rozne rozmairy, tak samo jakbys raz nalozyla gacie S i mowila, ze sie wpinaja a później nalozyla L i mówila, ze spadaja. Masz eweidentnie zły rozmair cyckonosza, dlatego wygladasz grubo :) Najlepiej wejsc na forum biusciastych albo malobiusciastych na gazecie, tam dziewczyny Ci pomoga dobrac stanik, bedziesz wygladała na szczuplejsza niz teraz.

Gość wielbicielka AA a nawet zero
rozumiem cie, sama uwielbiam male piersi i nienawidze swoich cycorów a mam raptem 70 B, ale widac je na km :/

Gość ixolin
nosze różnie bo gdy przymierzam to czasem okazuje sie dobry rozmiar 80 a czasem 75... nigdy nie myślałam że źle dobieram rozmiar.. poprostu nie lubie swoich cycków, są za duże.. i najlepsze jest tez to ze cięzko jest znalezdz stanik który nie ma w sobie grubej gąbki!!! chciałabym normalny, gładki, a tu wiekszosc to pushup i piersi sa w nich spiczaste.. :O

Gość ixolin
dziewicomaniak---> nie jaraj sie, ja nie lubie swoich cyckow, nie podobaja mi sie.. nie mam kompleksow na swoim punkcie tylko te cycki mi przeszkadzaja:O no wlasnie, i najgorsze jest tez to ze faceci gapia sie nie tam gdzie powinni!!! i wkurza mnie to

Gość biała tamponiara
a wiesz, ze 80c i 75c maja zupelnie inny rozmair miski? 75c ma taka sama miske jak 80b i 70d... o a nawet 65e!! Jak to mozliwe. Nosisz dziewczyno zle dobrany stanik, a nie raz jeden pasuje a raz drugi. Idz na to forum, któe Ci podałam, tam cie kobiety oswieca...

Gość sgsgsgsg
A ja Ciebie rozumiem i gdybym miala kase to tez zmniejszylanym sobie te cholerne cycki. Tyle ze ja nosze rozmiar 75F . Normalnie tragetdia, zadna bluzka na mnie nie pasuje, bo wszystko w cyckach zaciasne. Nic tylko sie zatrzelic:)