Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a priori

pierdząca pochwa

Polecane posty

Gość a priori

co robicie jak wam pipka się spierdzi? ja ide do kuchni i nie mogę zasnąć do rana. :(

Gość smakunia
niemozesz zasnac?a czemu pochwa pierdzi od nadmiaru powietrza w niej

Gość ala ma koty dwa
ja ubieram worek pokutny i leze 24 godziny krzyzem :O widocznie nie doroslas do seksu,skoro z igly robisz widly

Gość a priori
od zapachu cebuli :(

hahahaha normalna rzecz, ze pipa 'pierdzi' jak sie w nia napcha powietrza :P ja sie z tgo smieje :P kiedys mnie to zawstydzalo, ale teraz to juz tylko smieszne :P

Gość pani znawca świata
możesz powiedzieć: Koootku to dlatego że jesteś taki wieeeelki, powietrze nie ma jak swobodnie uciekać... ahhhh i po kłopocie! ;-p zawsze działa :-D

Gość wierny31
muszelka mojej ukochanej tez "pierdzi"jak sie dlugo kochamy, to normalne

Gość dr melange
a czy znacie jakis sposób zeby tego uniknąc??

Gość dr melange
nie?:P

Gość wierny31
a po co?

Gość wierny31
przeciez to jest slodkie

Gość pierdzaca muszelka
mam fajnego gina, kiedys go zapytalam o to- oczywiscie nadmiar powietrza- najczesciej zdarza sie przy zmianie pozycji. jak uniknąć? proste! jak cos takiego sie zacznie dziać poloz sie na plecach, ucisnij dolną partie brzucha zeby powietrze nagromadzone moglo ujsc- mi pomaga, aczkolwiek kiedys strasznie mnie to stresowalo

Za pierwszym razem rzeczywiście może być to lekko krępujące. W sumie tez się trochę zawstydziłam jak pierwszy raz się kochałam. Fajny nastrój, wszystko ładnie pięknie i zonk `bączek` haha

Gość wierny31
dokladnie

Gość kashyggc
ha ha ja tez mialam ten problem... pierwszy raz myslalam ze sie spale ze wsydu bo wiedzialam ze moj partner pomysli ze to zwykly baczek ale mu to wyjasnilam dzisiaj juz sie tylko z tego smiejemy

Gość alki do pipa
fajna jest pipka z gazem

Gość młody żonkiś
dziewczyny - nie ma fajniejszego odgłosu od "pierdzącej" pipy, moja żona jak czuje się nadmuchana mówi abym wyszedł z niej a następnie odgrywa różne melodyjki, raz to jest głębokie mruczenie, innym razem wiertarka z udarem albo krótkie warknięcie, a jak ma fantazję to wszystko razem, mnie to podnieca a potem jest taka ciaśniutka SUPER

Moja pipa tak pierdzi podczas roochania, że sąsiedzi się budzą i stukają w ścianę.

Gość gość
tak średnio co 3 dziewczynę którą miałem pipa pierdziała, nie powiem że to fascynujące ale można z tym żyć, najbardziej nieprzyjemne dla mnie jaest flora w pochwie. czasem jest tak że dziewczyna noże się myć co 5 minut a jej specyficzny zapach zawsze zostanie ... to jest problem, no przynajmniej dla mnie

Gość ginekolog położnik
Właśnie, flora i fauna w pochwie. Widziałem tam różne cuda niewidy, grzyby, zapalenia, krosty, strupy, różne mazie nieprzyjemne i śmierdzące. A to tylko wierzchołek góry lodowej co tam można znaleźć. Powód? Najczęściej brak higieny. Nie mówię że wszystkie, ale wiele kobiet nie dba o higienę intymną. I później niestety wstyd.