Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska Monika

JAK PODREWAC STARSZEGO FACETA

Polecane posty

Gość ciekawska Monika

jest mną interesowany, ale jak go uwieść, chce żeby był mój na dłużej(nie tylko do łóżka), jestem nim bardzo zauroczona, jest wolny

Gość starszy to znaczy ile ma lat
i Ty ile?

Gość nbfwiduf
normalnie, moj jest straszy 20 lat, nie cackalam sie, byl wolny po rozwodzie, podeszlam powiedzilam ze bardzo mi sie podoba,ze znamy sie juz troche i ze bardzo bym chciala sprobowac czy bedzie z tego cos wiecej :) prosto z mostu... jestesmy dzis 7 lat po sulbie i jest super :D

Gość ciekawska Monika
ja 27, on po 40

Gość ciekawska Monika
hehehe, dobre, mnie tez na to stać, ale nie chce go spłoszyć... wiem,że jest mną zainteresowany, ale strasznie sie czai i to mnie wkurza, z kolei nie chce się narzucać i wyjść na nachalna,a le tak subtelnie to rozegrać :)

Gość rfgrteg
powiedz prosto z mostu, badz sexowna ale i naturalana, bluszcz intleigencja, miej z nim o cyzm porozmawiac, pokaz ze umiesz ugotowac, i soie nim zajac, byle nie caly czas:P 40latek ma juz jakies wyobraznei o zyciu i jednak woli koboete ktora lubi domowe ognisko, onie tez gotuja i pomagaja ale lubia wiedziec ze kobita jednak cos w domu kiedys zrobi, sa bardzije praktycnie nastawini do zycia, wiec polacz seksapil z pracowitoscia i inetligencja i jest twoj

Gość starszy to znaczy ile ma lat
a bylaś już w porządnym związku z rowieśnikiem, bo może najpierw lepiej spróbowaćz rownolatkiem nie żeby bylo cos złego w zwiazkach ze starszymi, ale żebyś potem nie żałowała tego czegos nie sprubowała taki starszy facet, jesli jest normalny, pewnie oczekiwałby juz jakiegoś stalego związku przystojny jest?

Gość spróbowała oczywiście

Gość fdgfdg
ja np mialam 6 zwiadkow dlugich z rownolatkami, maz jest pierwszym starszym facetem z jakim bylam i to az o 20 lat, i nie zamienilabym go na zadngo innego! nigdy!

Gość ciekawska Monika
ja jestem już po kilku związkach, on po rozwodzie,jest cholernie przystojny.... dożo rozmawiamy i wiem czego oczekuje, myślę, ze mogę mu to dać:)

Gość fedvfde
to dzialaj!!!

Gość tez mam starszego
i tez myslalam ze to facet nie do zdobycia. jestesmy razem 1,5 roku

poderwiesz starszego i co? Dobrze,że zakładasz, że będzie twój na dłużej, na czas określony. Bo jako partner życiowy, to sukces życiowy, odniesiesz niebywały. Stary rozwodnik , z balastem negatywnych przeżyć, jakiś już taki podejrzany, bo jak z jedną nie wyszło, to coś z nim nie teges. I ważna sprawa, ślub kościelny , raczej nieosiągalny, a każda dziewczyna chce tego zdarzenia, nawet te co głośno krzyczą, że nieeeeeee, a w głębi serca coś innego myślą. Możesz to zrekompresować, i na otarcie łez zainteresować się kontem w banku, to znaczy zasobami. Twoje życie, jak sobie pościelisz tak się wyśpisz, zawsze ci pozostają takie grzechy, jak niewierność, alkoholizm, i wiele innych nie mniej przyjemnych grzeszków.

Gość ciekawska Monika
ślub kościelny mam za sobą, swoje konto tez nie ubogie, nie zależy mi na jego kasie, tylko na osobie...