Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja wam mowie jednoooo

Kobiety powiedzcie mi cos w tej sprawie......

Polecane posty

Czemy wy jestescie takie pojebane? Jak jestescie w zwiazku, to macie od chooooja znajomych na gg, kont na portalach, na naszej klasie.... a jak sie rozstajecie to sie chowacie i jakos z tymi swoimi cudownymi "przyjaciolmi" juz nie rozmawiacie... czy wy napraede jestescie takie poooopiiiiieeeerrrddddddolone, ze nie potraficie sie cieszyc swoim facetem i ZAWSZE musicie porownywac do kogos innego? jak by to bylo z innym, nie? rzygac sie na was chce.....

oj, chyba ktos sie wkurzyl na swoja dziewczyne :O jezeli dziewczyna cie porownywala do innego (innych) znaczy, ze jest niedojrzala i sama nie wie, czego chce

Gość bo nie mamy się czym chwalić
jak się rozstaniemy

nie, nie wkurzylem sie, ale nie rozumiem, czemu zawsze musicie gdzies "na boku" sobie dodawac wartosci, a potem miec pretensje, jak facet powie na ulicy jakiejs kolezance czesc, co slychac... czy dzisiaj nie mozna normalnie kochac i cieszy sie soba? wciaz trzeba sobie cos udowadniac na sile? brak ludziom wiary i pewnosci:( nie, jak sie rozstajecie, to nie chcodzi o to, ze nie ma sie czym chwalic, tylko wtedy jakos juz was nie ciagnie do innych znajomosci, nie macie tego strachu, ze facet POWINIEN byc zazdrosny, bo wtedy kocha.... wy naprawde macie popieprzone te mozgi, a przez internet i inne badziewia jeszcze bardziej sie wam jebie:D

Gość Ewellinka
raczej jest odwrotnie... zaniedbuje się koleżanki, znajomych, nie jeździ się na imprezy integracyjne, komórka przez weekend jest wyłączona ...

Gość Onaaa.
Kto powiedział, że jak się jest w związku to nie można już mieć konta na n-k, fotce.pl, nie można mieć od "chooooja" znajomych. itd, itp ? :) To się nazywa chorobliwa zazdrość :) Osobiście nigdy nie porównywałam żadnego mojego chłopaka do kogoś innego bo to jest bardzo głupie :) Cchoć trochę zazdrości jeszcze nikomu nie zaszkodziło :) Dziewczyny przeważnie wzbudzają zazdrość by zobaczyć reakcję swojego chłopaka więc nie należy się tym aż tak przejmować i zdystansować trochę ;) Uwierz mi ! - dziewczynę to zdziwi ;)

Gość nie nieneneienie
"Kto powiedział, że jak się jest w związku to nie można już mieć konta na n-k, fotce.pl, nie można mieć od "chooooja" znajomych. itd, itp ?" ale tu raczej chodzilo o to, ze pewnie ta dziewczyna przesiaduje w internecie, bo jej przygod sie zachciewa pewnie...

Gość hahahahaha to nie tak
jasne, zdystansowac, a potem sie jej namnozy przyjaciol i nagle sie w zwiazku bedzie walic, bo jej odbije..... a pofobno to faceci maja za duzo swobody... ale jak wam cos sie powie, to wielka wojna:D

Gość Onaaa.
Tak, właśnie : ZDYSTANSOWAĆ ;) tak jak się mówi: " Jeśli kogoś kochasz puść Go wolno.Jeśli wróci jest Twój. Jeśli nie to znaczy.." Skoro dziewczynie się w dupie przewraca i szuka dodatkowych przygód to krótko z taką. Aaaa niech się wali.. niech jej odbija.Najwidoczniej była to strata czasu z taką dziewczyną. Nie ma się nad czym litować..postawić sprawę jasno i powiedzieć" Taaaak?! - ok, no to 3maj się ;) , szczęścia ! - ironiczny uśmieszek i żegnam" :) Tylko większość ludzi tego nie potrafi ;) i to jest przykre. Jak takie krowy na łańcuchu ! ;)

Gość gngngnmm
up, ktos jeszcze?:)