Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziestkaaa

Czy 30stka to juz stara dupa?

Polecane posty

Gość trzydziestkaaa

mam meza dziecko i czuje sie jakbym przezyla juz cale zycie:( koszmar:( mam dola:(

Współczuję. Jak miałam 30 lat, to nawet mi przez myśl macierzyństwo nie przeszło, o starości nie wspominając...

Gość trzydziestkaaa
nie wiem dlaczego..najpierw to byla wielka milosc, zapewnienia i szacunek..teraz jest dziecko..praca i coraz mniej czasu na wszystko:( czuje sie odstawiona na boczny tor..niewazna i niepotrzebna:((

Gość trzydziestkaaa
ktos sie jakos zlituje, pocieszy..ma podobnie? Czuje sie strasznie i nawet nie mam z kim o tym pogadac:(

Gość trzydziestkaaa
ech..wiem jak to brzmi, ze sie uzalam i w ogole..fajnie, ze jest dziecko, kocham je nad zycie, ale tylko beczy i zyc nie daje:( A moj ucieka od obowaizkow jak najdalej...w koncu to on pracuje i mu sie nalezy..ja powinnam siedziec siedziec w domu i dziekowac za to co mam:( Jestem w rozpaczy:((

Gość okokok.............
z tego co zaobserwowalam, to wiekszosc kobiet mysli, ze jak wyjdzie za maz i urodzi dziecko, to spelnia sie jej marzenia. Pozniej, kiedy zauwaza, ze nie jest rozowo, to przychodzi wielkie rozczrowanie... niestety, tak w zyciu bywa, ze kobiety po trzedziestce czuja sie staro...

Gość i to bardzo bardzo stara

Gość trzydziestkaaa
Kocham moje dziecko ale czasem mam ochote rzucic nim o sciane:( Nie mialam pojecia ze az tak sie wszystko zmieni:(..dusze sie w domu i nie chce byc kura domowa! Chce do ludzi..do nauki..chce byc kims i cos osiagnac a poki co moj mnie sprowadza do sprzataczki:( To jest straszne!

Gość kless
Masz wnetrze starej dupy, wiec tak.

Gość ej no nie strasz
ja dobijam do 30 i czasem tez sie czuje juz staro, no ale zeby od razu stara dupa? moze i stara ale dalej jara!!! zacznij walczyc o czas dla siebie, powiedz mezowi ze to tez jego dziecko i ty chcesz miec jeden wieczor dla siebie, staraj sie nie myslec tylko o dziecku, mezu pomysl tez o sobie tobie tez sie cos nalezy od zycia

Nie wiem jak można czuć się staro w tym wieku. Fakt, znam kilka "emerytek" trzydziestolatek, ale to dla mnie niezrozumiałe. Jak miałam 30 lat, to dopiero zaczynałam myśleć i zachowywać się jak dorosła kobieta. Nie dojrzała i stara, tylko dorosła. :) Dziewczyny, nie dołujcie się. :)

Gość a ja po 40
po prostu - jesteś dorosła kobietą, a nie nastolatką czasem taki nastrój się zdarza, ale n apewno nie jesteś zadną starą dupą :D raczej wchodzisz w najlepsze lata zycia ;) i korzystaj z tego

Masz najwyraźniej kompleks niższości i nie zrealizowałaś się jeszcze, stąd te czarne myśli. To nie starość, tylko nieodpowiedni facet. :)

Gość trzydziestkaaa
Ciagle o tym slysze, ze najlepsze przedemna i nic tylko sie cieszyc:( ale odkad urodzilam dziecko czuje sie podle, zle, tak jakbym popelnila jakies przestepstwo:(.. wiem jak to brzmi, ale jesli facet nagle odwraca sie o 180 stopni to nikt mi nie powie, ze wszystko jest ok:(

Gość trzydziestkaaa
Chce skonczyc studnia, chce pracowac!, chce byc samodzielna, pewna siebie kobieta! Nie wyobrazam sobie siedziec w domu i zajmowac sie dziecmi i jakimis tam pracami domowymi!! Bez urazy, ale dla mnie to zenua:((. To ze urodzilam dziecko i nie mam z nikad pomocy skazuje mnie na cos gorszego? Nie godze sie:( Maz mnie nie rozumie:(

>>>Maz mnie nie rozumie Przecież Ci cały czas mówimy, że nieodpowiedni facet, Ty Jesteś ok.

Gość trzydziestkaaa
Musztardka...nic nie rozumiesz:( Nie wszysko wyglada jak wyglada:( Nie wyobrazam sobie zycia bez niego, tyle ze to facet z takich co idzie po najmniejszej lini oporu i kazdemy chce zrobic dobrze:( Tyle , ze dobrze nie zawsze znaczy po mysli:((

Gość trzydziestkaaa
On to by nas na rekach teraz nosil:( mnie i dziecko...ale nie rozumie, ze jak kobieta zostaje matka to nie tylko maciezynstwo sie liczy:( Ze tez taka kobieta chce miec swoje zycie a nie tylko siedziec w 4 scianach:( Maz mnie kocha, docenia ale ma gdzies moje potrzeby:( Uwaza , ze teraz liczy sie tylko dziecko:( a ja tak wcale nie czuje:(

Piszesz ze masz dziecko kochasz je nad życie i czasami masz ochote rzucić nim o ściane.... Masz 30 lat i jestes pusta jak but

>>> Maz mnie kocha, docenia ale ma gdzies moje potrzeby Sorry, to się wyklucza... Nie usprawiedliwiaj.

Gość trzydziestkaaa
nie wyobrazasz sobie, bo widocznie nigdy prawdziwie nie kochalas:( My to dziecko planowalismy!!! A teraz jest jak jest:( Ja uwiazana do dziecka, on lekkoduch:(

Gość trzydziestkaaa
" Maz mnie kocha, docenia ale ma gdzies moje potrzeby" o_O to zdanie jest nielogiczne. Logiczne badz nie...to zycie jest nielogiczne:( Fajnie miec zwiazly umysl i wszystko sprowadzac do racjonalnosci:( Wspolczuje:(

Posłuchaj... zaczęłaś temat od stwierdzenia, że niby stara dupa z Ciebie.... przeanalizuj to, co napisałaś. W każdym prawie zdaniu zawiera się żal i pretensje do Twojego męża...

Gość joanna sikorska
musisz zdradzić wtedy twoje libido sie podniesie

Gość trzydziestkaaa
Musztarda moze i masz racje...ja tego nie widze, nie mam zalu do meza a do siebie, ze sobie na cos takiego pozwolilam:( Jestem rozdarta i cholernie nieszczesliwa, mimo ze mam obok kochajace mnie osoby:(