Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanie takie

Święto Narodowe - co wypada?

Polecane posty

Gość zapytanie takie

Mam takie oto pytanie, czy w tak ważne świeto jakie mamy jutro wypada np. naprawiać samochod, sprzątać czy malować ściany?

Gość idź na defilade

Gość kutwa z ciemnego boru
"tak ważne święto' - pojęcie mocno dyskusyjne. a ty rób co chcesz, nikogo to i tak nie obchodzi.

Gość lllllllllooooool
kazdy robi zalegle prace remont, naprawa, itp itd

Gość osobazmęczonazyciem
idź do kościoła to jedynie wypada

Gość oburzonyyyyyyyyy
Zero szacunku dla Ojczyzny! Ludzie wy zdziczeliscie!

Gość jak to co środa

ojczyzna nie szanuje mnie, to ja nie szanuje ojczyzny. żadne tam zdziczenie

Gość łosoś ustka
a ja tam jutro zamierzam robic porzadki :classic_cool: odkurzanie m.in.:D i pranie tez :D co mnie obchodzi jakies swieto? :O

21:35 [zgłoś do usunięcia] kutwa z ciemnego boru "tak ważne święto' - pojęcie mocno dyskusyjne. a ty rób co chcesz, nikogo to i tak nie obchodzi. Ze szczególnym zwróceniem uwagi na "pojęcie mocno dyskusyjne.". JESTEŚ ŻAŁOSNYM GÓWNEM!

21:37 [zgłoś do usunięcia] osobazmęczonazyciem idź do kościoła to jedynie wypada Również jesteś ŻAŁOSNYM GÓWNEM!

21:49 [zgłoś do usunięcia] kutwa z ciemnego boru ojczyzna nie szanuje mnie, to ja nie szanuje ojczyzny. żadne tam zdziczenie JESTEŚ ŻAŁOSNYM GÓWNEM!

21:54 [zgłoś do usunięcia] łosoś ustka a ja tam jutro zamierzam robic porzadki odkurzanie m.in. i pranie tez co mnie obchodzi jakies swieto? TEŻ JESTEŚ ŻAŁOSNYM GÓWNEM!

raczej tak - a ty co takie patetyczne i wyniosłe gówno?

21:57 [zgłoś do usunięcia] Rosną mi tzytze "co mnie obchodzi jakies swieto? " Ach, te żydki A pomyślałaś żałosna kobieto że wielu "żydków" było lepszymi POLAKAMI niż ty?

22:00 [zgłoś do usunięcia] kutwa z ciemnego boru raczej tak - a ty co takie patetyczne i wyniosłe gówno? Wole być "patetycznym i wyniosłym gównem" niż takim ścierwem jak ty!

raczej tak - no to się dogadaliśmy, bo ja bym nigdy nie chciała aby takie wyniosłe i patetyczne gówno jak ty było mną.

Gość prawdziwa gertruda
22:02 [zgłoś do usunięcia] raczej tak 22:00 [zgłoś do usunięcia] kutwa z ciemnego boru raczej tak - a ty co takie patetyczne i wyniosłe gówno? Wole być "patetycznym i wyniosłym gównem" niż takim ścierwem jak ty! .data msg: .asciiz "Hello, world!" .align 2 .text .globl main main: la $a0,msg ŚCIERWEM RACZEJ TAK TO JESTEŚ NAJBARDZIEJ TY li $v0,4 syscall jr $ra

22:04 [zgłoś do usunięcia] kutwa z ciemnego boru raczej tak - no to się dogadaliśmy, bo ja bym nigdy nie chciała aby takie wyniosłe i patetyczne gówno jak ty było mną. No i co chwaście? Zadowolona jesteś? Jesteś ZEREM! To przez takie ścierwa jak ty w tym kraju jest jak jest.

22:05 [zgłoś do usunięcia] prawdziwa gertruda 22:02 [zgłoś do usunięcia] raczej tak 22:00 [zgłoś do usunięcia] kutwa z ciemnego boru raczej tak - a ty co takie patetyczne i wyniosłe gówno? Wole być "patetycznym i wyniosłym gównem" niż takim ścierwem jak ty! .data msg: .asciiz "Hello, world!" .align 2 .text .globl main main: la $a0,msg ŚCIERWEM RACZEJ TAK TO JESTEŚ NAJBARDZIEJ TY li $v0,4 syscall jr $ra A srał cie pies...

Gość prawdziwa gertruda
22:07 [zgłoś do usunięcia] raczej tak 22:05 [zgłoś do usunięcia] prawdziwa gertruda 22:02 [zgłoś do usunięcia] raczej tak 22:00 [zgłoś do usunięcia] kutwa z ciemnego boru raczej tak - a ty co takie patetyczne i wyniosłe gówno? Wole być "patetycznym i wyniosłym gównem" niż takim ścierwem jak ty! .data msg: .asciiz "Hello, world!" .align 2 .text .globl main main: la $a0,msg ŚCIERWEM RACZEJ TAK TO JESTEŚ NAJBARDZIEJ TY li $v0,4 syscall jr $ra A srał cie pies... .data msg: .asciiz "Hello, world!" .align 2 .text .globl main main: la $a0,msg li $v0,4 syscall jr $ra JEBAŁ CIE PIES JEBAŁA CAŁA WIEŚ

raczej tak - zabij mnie to może ci ulży, a potem znów bedziesz mógł cierpieć za ojczyzne

i wszystko wróci do normy

do kutwa z ciemnego boru A czy ja ci każę cierpieć za Ojczyznę czy ginąć za Nią? Ale kurwa można chyba kurwa okazać trochę szacunku? A nie pisać żałosne stwierdzenia typu "pojecie mocno dyskusyjne" albo "ojczyzna nie szanuje mnie to ja jej" (to akurat nie ty chyba ale piszę do ogółu)? Kurwa trochę szacunku jeśli sami chcecie być kurwa szanowani! ->prawdziwa gertruda I co jeszcze ciekawego napiszesz?