Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

a to wariatka!!!

Polecane posty

"Lusesita de Milagros Dolores gorąca laska Amant słabe myślałam że jej będzie chociaż majtki widać " Chyba jesteś homo:D. "A mi kabel USB co ten Amant cpal ? nie jestes az tak mloda Lusi ??? to co ? twoja fotka byla fotka corki....a moze wnuczki ? ... " Nie wykręcaj kota ogonem nałogowcu i won na odwyk:P.Ja jestem tutaj krynica odwyku i abstynencji i nie tylko nie używam tych syfów ale to tępię:P.A ona jest kilka lat starsza ode mnie:P.A chyba ta panienka nie wygląda na 40 lat:P.

bardzo oficjalnie ! Lusesita de Milagros Dolores ;) I CO Z TEGO ? :P i tak przechodnie mowili by patrzac na dzidzie wykapana mama majac ciebie na mysli :) ja moglbym byc nosorozcem albo deskorolka :).....hmmm chyba jednak to pierwsze :) nie lubie jak ktos na mnie w butach wlazi ....no chyba ze w szpilkach :classic_cool:

"A mi kabel USB nie nie Amant zle mnie zrozumiales smieje sie z tego jak mnie ladnie przekonujesz .... " Proponuję ogladnąć filmy o raku płuc i nawiedzić szpitale onkologiczne i spytać się pacjentów o wrażenia:classic_cool:.

Amant Wszech Czasów ...ty mnie qrfa nie strasz 😡 ... atak powaznie ....musztarda i maslo tesz szkodzi ;) ba! nawet szczepionki na swinska grype ......

" [zgłoś do usunięcia] Lusesita de Milagros Dolores właściwie to dziś się powinnam upić... nie mam z kim " Pod żadnym pozorem:P.Won na odwyk:P.I napisz lepiej co to za robota:classic_cool:?

Gość gaga jest pierdyknięta

Gość czy jest tu
ktos inteligentny kto wychwycił satanistyczne symbole w tym wideoklipie?i rozumie słowa?Ona dzieci nie spoewa o kobiecie i mezczyznie ale o stosunku człowieka z szatanem.. pomyslcie chwile o znaczeniu i sensu słów i połaczcie ztym co widzicie na ekranie logiczna całośc ... ale pewnie dla wielu z was to pioseneczka do skakania..

Gość zgaga ma z bejonce klip
tysz:classic_cool: