Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

zapowiedz rozmow w toku

Polecane posty

Quicksand - kodeki sciagniete ?:) Blokers - no pasowaloby cos poogladac polskiego.

kodeki hmm, ale nawet mi nie pokazuje ze jakis brakuje zazwycvzaj wiem jakie sciagnac, amm film galimatias i innych 20 a zadnego nie widzialam, juz ta bbc mi sie znudzila

gustuje w inteligetnych osoabch... i zeby nie bylo ze jestem rasistka ale jakos murzyni mnie nie pociagaja a tutaj tego na peczki :(

http://www.cdrinfo.pl/download/2064011727 Jak bedzie Ci sie chcialo to podaj mi rozszerzenie pliku (takie cos co pisze po kropce, np avi , rmvb itp) :) Ja zawsze myslalem ze kobiety kochaja blondynow bardziej od szatynow. Coraz czesciej spotykam sie ze zdaniem ze wcale tak jednak nie jest. Jak milo :) A polskie filmy byly dobre ale kiedys. Bo to co teraz wychodzi.. :-O

blokers>>>>>>>> wiem, tez slyszalam , najwiecej polek leci na ciapatych z tego co widze .. zal

wiek to moja slodka tajemnica... :> Zbyt duze ryzyko byloby gdybym podal :P

duzo , malo.... mniej niz 30 :P No chyba ze nie pytalas o wiek.. :P

myslisz ze bys sie zdradzil jakbys podal wiek? mozesz podac w przyblizeniu mniej wiecej :p a masz mniej niz 26?

Bede sie droczyc i nie powiem! :D Pozatym.. wiek jest taki wazny ?:P

szejku>>> pamietam ze kiedys na topiku pomaranczowego s. rozmawialismy i mowilam ze ci ten mail nie pasuje , musze ten topik znalesc... ale na maila zawsze fote mozesz mi wyslac.. blikers>>> a ty bys tylko do rozbierania sie zabieral :P ojj ty ty kurcze juz mi sie kliterki dwoja .. :(

ja ide juz spac :( milego i hmm teraz przez nastepne 2 dni bede zajeta, jutyro mam uczelnie a potem od razu do pracy a na drugi dzien praca na 7 rano wiec chyba za 2 dni 🖐️

do charakteru moze i nie za bardzo.. :P No to dobrej 🖐️. A z foto sie zastanowie.