Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skowronek22222

kamien z sercaaa

Polecane posty

Gość skowronek22222

włsnie zobaczyłam fotke byłej laski mojego faceta hehe balam sie co zobacze ale..hehe sie miło rozczarowałam bo zobaczyłam takiego pasztetcika hehe na dodatek otyła :P

Gość cdmisads9dfd
kurwo, nie za wyglad ją kochał tylko za to jaka jest. jesli dla ciebie wyglad taki wazny to tez bedziesz kiedys jego byla

Gość agullinnka
Nie wazne jest to co na zewnatrz pewnie musiała byc mił i sympatyczna jak ty skoro z nia sie spotykał NIE????????? nie badz tak apewna siebie bo pewnosc nie pewna:D

Gość mam dla ciebie
zla waidomosc, faceci jak maja ladna dziewczyne to zdaradzaja ja z pasztetem bo przy pasztecie czuja sie pewniej, znam z autopsji i zreszta nie tylko ja, grono moich kolezanek bylo zdradzonych z pasztetai a stara milsoc nie rdzewiejew, tz milosc moze i rdzewieje ale przyzywczajenie do czyjegos ciala nie

Gość skowronek22222
juz sie posypały opinie paszteciakow;D jeszcze jeszcze heheheheheh...

Gość skowronek22222
Czy ja wiem czy mozna zatesknic za pusta Była jaka ona sie okazała bo w odroznieniu ode mnie zalezało nie na moim chłopaku lecz na jego karierze downy;]..a oceniłam ja tak bo na jej widok odniosłam takie wrazenie..Ja jestem szczupła, modnie ubrana i kocham mojego X a on mnie bo daje mu duzo miłosci,uwagi i czułosci nie to co była wiec z niesadze zeby sie przesiadł z ferrari do malucha:D PS wredniakom dziekuje wasza opinia mi wiewa i powiewa i wasza wyzsza pierdolencja tez ..Ulzyło mi lool;D

Gość skowronek22222
jak Ty, na jego (przyszłą) byłą. Czyli Ciebie. P mozesz ta zawiła kwestie mi objasnic ze swojego polsko trolowego jezyka??:D ahhaha przyszła była wez okresl tu role??;D Paskudzie Ty jeden:D

Dzięki za komplementy. :P No miałem na myśli to, że z czasem Ty też możesz stać się jego byłą (eks). Nic przecież nie wiadomo, nic nie jest wieczne. :P No i po Tobie (byc może) będzie jakaś kolejna kobieta - i ona też jak spojrzy na zdjęcie byłej (eks) swojego (obecnego) faceta (czyli Twoje zdjęcie), to pomyśli tak samo, jak Ty teraz. Bo będzie jeszcze ładniejsza, szczuplejsza i atrakcyjniejsza od Ciebie. :P

Gość skowronek22222
Paskudku dobrze Cie zrozumiałam hahaha ale forma w jaka ujałes swoja mysl wybiega poza wszelkie logicze uporzadkowanie krótko mowiac "zes sformułował bezsensu " hahaha...No a co do nastepnej panny to sadze ze wontpie zeby chciał szczuplejsza jak na mnie juz nie ma grama tłuszczu:P same wypracowane i wysooooortowane ciałko:D Pozdro ide spac:P ah jak mi wesoło i tak "zakochaniowato" lool

Gość skowronek22222
Kobieta tez człowiek i nie trzeba pisac w taki pogmatwany sposob:P

Gość skowronek22222
Paskudek ..lool mnie nie mozna obrazic conajwyzej podkur....:D Rowniez Miłego