Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzikaróża

minetka i lodzik

Polecane posty

Gość dzikaróża
Własnie nie wiem w czym tkwi problem czy ze nie moze sie przekonac bo sie brzydzi- bo i tak moze byc czy w tym czy nie wie jak sprawic mi przyjemnosc , chodz to jest zastanawiajace bo mial w woim zyciu sporo partnerek a poza tym on mnie wielu rzeczy nauczyl jak chce byc pieszczony wiec napewno wie ze ode mnie tez by mial wskazowki poza tym tez je czesto slyszy... sadze ze chyba brzydzi sie lizac cip*ke i tyle tak jak wiele kobiet nie moze sie przekonac do loda.... tylko niektore kobiety do tego sie w koncu przekonuja i chciala bym zeby z nim bylo tak samo tylko nie wiem co mam zrobic zeby tak bylo... moze macie jakies pomysly ?

Gość Aneczka***
Ubierz seksowną bieliznę i udawaj,że to nie dla niego, snuj sie po mieszkaniu udajac zajeta w momencie kiedy przyjdzie mu na ciebie ochota odmów i powiedz jaki jest tego powód. Facet nie zrezygnuje z sexu to pewniak a jeśli postawisz go przed "dokonaniem wyboru" po miedzy minetka a nie uprawianiem sexu to możesz liczyć na minetke. To działa uwież!!!

Gość dzikaróża
No wlasnie nie robie mu juz loda bo sie pytam czy bede miala cos w zamian i wtedy robi dziwna mine i po prostu jest normalny seks

Gość Aneczka***
I tu robisz bład kochana Tobie też należy sie coś od życia albo minetka albo nici z figli. Niech wybiera a Ty uzboj się w cierpliwość a to się opłaci.

Na pewno na nim tego nie wymusisz i na pewno nie możesz pozwolić mu na unikanie tematu. Bo problem był, jest i będzie nadal. Skoro już nie raz o tym z nim rozmawiałaś, to próbuj dalej - ale na spokojnie, bez zbednych pretensji i emocji.

Gość dzikaróża
Aneczka*** masz bardzo dobry pomysł, ale ja chciałabym nie uzywac podstepu najpierw mineta a pozniej seks, bo tak mozna zrobic raz czy dwa razy a pozniej wymyslac kolejne podstepy?... chcialabym zeby to byl przedmiot naszej gry wtepnej tak jak on chce loda tak ja chce minete... tyle sie mowi o przekonywaniu kobiet do loda a ja tu mam problem z facetem ;/

Gość dzikaróża
Aneczka*** huj ci w dupe

Gość Aneczka***
Ja mam inny problem:(

Gość dzikaróża
na pczatku napisze, ze ktos podszywa sie pod moim nickiem dzikaróża Aneczka*** ch*j ci w d**e No wlasnie... jak nie ma minety to chciaz chce sie zadowolic normalnym seksem, ne chce pretensji i klutni w tej kwestii

Gość dzikaróża
tylko chce zeby to był normalny aspekt naszego seksu i nie wiem jak mam go do tego przekonać

No to zrezygnuj z lodzików - jak za tym zatęskni to w końcu się przełamie i zrobi Ci minetkę ;) A zapytam jeszcze raz - bo albo przegapiłam Twoją odpowiedź albo jej w ogóle nie dostałam - on Cie prosi o robienie loda czy robisz to z własnej inicjatywy?

Gość Aneczka***
Nie mam pojęcia co jest tego przyczyną. Jeśli nic innego nie działa pozostaje tylko rozmowa i wiara, że kiedyś się skusi...

Gość Aneczka***
Tylko dziwi mnie jedno jeśli zadowalasz go w 100 procentach to dlaczego ma miec do Ciebie pretensje?? O to, że chcesz mieć przyjemność taką jaką sama mu dajesz?? Dziwne i to bardzo

Gość Aneczka***
huj wam w dupy nagie suki hahaha wypierdalać

Gość dzikaróża
Czasami mnie prosił a czasami po prostu był to rodzaj naszej gry wstepnej... A wracajac do miety to potrafi sie bawic i jednoczesnie patrzyc na moja łechtaczkę z odleglosci kilku centymetrow ,ale za aspekt o ktorym mowa nigdy sie nie zabral... dziwne to ;/

Gość Aneczka***
A mój problem polega na tym, że jeszcze nigdy nie miałam orgazmu :(

Gość Aneczka***
Nie wiem kto to robi ale ktoś pisze na moim nicku co wcale nie jest zabawne!!!!!!

Gość Aneczka***
małaprzemądrzała a ty niechciała bys mojemu chłopakowi zrobic loda? wiesz ja ewentualnie bym sie zgodziła na to

Gość dzikaróża
na moim nicku tez ktos pisze , ale idzie rozroznic ze ktos sie podszywa wiec sie nie przejmuj... no właśnie Aneczka*** tez mam problem z orgazmem bo mocniejsze mam łechtaczkowe a nie pochwowe(je mam zadko) i dlatego tak bardzo chce zeby mnie tak piescil jezyczkiem bo bym miala za kazdym razem ...

Gość Aneczka***
Ja tam nie miałam jeszcze nigdy orgazmu i nie wiem czy to ze mna jest cos nie tak :/

Gość Aneczka***
Obecnie mam drugiego faceta z którym spałam i nadal nic:( mówiłam mu to a on na to,że musimy nad tym popracowac ale ja nie mam pojęcia w jaki sposób??

Gość Aneczka***
ide se chyba strzelic palcówke

Gość Aneczka***
Żadnego :( i co ja mam zrobić??

Gość dzikaróża
podobno niektore kobiety nie maja orgazmow latami, az tu w koncu maja... wiem zadne pocieszenie, ale tak jest... duza role jak zapewne nie raz slyszalas ma psychiczne nastawienie