Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisiiia

Niech sie wypowiedza panowie

Polecane posty

Gość monisiiia

Jakie sa wasze zony/partnerki w lozku? Wyzwolone? Czy moze raczej wola na spokojnie? Czy okazuja zadowolenie? Czy proponowaliscie im sex we troje (do wyboru X/Y) i co one na to? Tak pytam, z ciekawosci :D

Gość bez nickowa
sama ciekawa jestem :) gorzej jeśli tutaj same Single siędza to się nie dowiemy :D

Gość hes
nie wyzwolone, spokojne ,czekają na nie wiadomo co nawet nie zadowolenia nie okazują ,propozycję odrzucają ,same gatki bez pokrycia :(

wprawdzie jestem singlem. nie doszedlem z ostatnia partnerka do seksu w wiekszym gronie, ale duzo rozmawialismy. mysle, ze w miare uplywu czasu, doszlibysmy do tego. obie strony zastrzegal, jesli Ty chcesz z dwoma facetem, to ja chce z dwoma kobietami :D oboje tez nas krecil seks poza domem. heh bylismy idealna para w lozku i tylko tam sie nie klucilismy.

szkoda tylko ,ze życie nie tylko na seksie polega, nieprawdaż? Rozmowa to podstawa, jednak z tego co ja slyszalam to jednak kobiety raczej pruderyjne sa...

Wiem , ze jestem szczesciara :) I zeby bylo ciekawiej to jestesmy razem juz 18 lat i jest coraz lepiej ;) pzdr

Gość bez nickowa
no to gratuluje stażu i udanego sexu ciągle w tym samym łożu :)

Nawet nie zamierzam :) Nie dalabym rady fizycznie (ze psychicznie to oczywiste) Dziekuje :) A gdzie pozostali?