Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ........snieżynka.......

W te święta on mi sie oświadczy....

Polecane posty

Jestem wlasciwie pewna. I teraz jaki mam mu kupic prezent gwiazdkowy? Myslalam o szaliku ale to tak troche dziwnie przy pierscionku, myslalam o czyms bardziej "od siebie" Prosze pomozcie. On może sie domyslac ze ja sie domyslam :) Chcialabym aby te swieta byly wyjatkowe tez ode mnie (niby przypadkowo)

Gość jak przypadkowo
przeciez prezenty na swieta sie daje

Gość zazdroszcze ja też chcę
😭

Gość sama sobie problem tworzysz
a czemu? wy kobiety to zawsze porownujecie wszystko... i jak tu was materialistkami nie nazywac?:D sama wymyslasz problemy dziewczyno... puknij sie. szalik bedzie ok. skoro on NIE WIE, ze Ty sie domyslasz, to skad u Ciebie podejrzenie? pomysl chwilke o swoim balaganie w mozdzku:D trzeba bylo nie wiedziec, teraz bys glupot nie pisala:D kup szalik i juz. ja bym sie cieszyl, bo to mily i cieply prezent:)

Bardzo prosze o wypowiedz tych którzy wiedza o co mi chodzi :)

przeciez mowie ze on sie domysla ze ja wiem! Rozmawialismy na ten temat i wlasciwie dla mnie jest wszystko jasne. Dal mi do zrozumienia ze beda oswiadczyny! Wiec czy nie jest glupio wyskoczyc z szalikiem?

Gość łooooo matko jedyna
to ty kup mu sygnet zaręczynowy ale koniecznie z diamentem;)

Gość KoNWeKtor InTroSekTrywnoWalNY
NaRZZYCzoNy ZmiEniĆ DeCyZjĘ W TryBiE nAtYChmiAstowyM i AwaRyjNYm PodaĆ StArEj panNie DeSpEratCe CzaRNą PolEWkĘ

Ale moge liczyc na wasza pomoc... a bedziecie kiedys sami pisac i czekac na odpowiedzi od innych, obyscie tez byli tak traktowani. Czy po prostu nie mozecie napisac jaki prezent wypada dac? Tak by byl adekwatny do sytuacji

Chyba zazdrościcie :) hehe śmieszni jesteście. Gdy ktos jest szczesliwy potraficie tylko pisac "i tak cie zostawi" itp

Gość spinki do koszuli
bransoletke, blaszke z grawerem do łańcuszka, szalik z monogramem, portfel z listem miłosnym w środku, jeśli pali to zapalniczke z grawerem...

Ja to tylko napisałem ku przestrodze, owszem życzę Ci wszystkiego najlepszego lecz też ostrzegam przed facetami :)

Gość taka jedna 24
- portfel, - zegarek, - pióro, - drogie perfumy, - ramka z waszym zdjęciem wypasiona, jest dużo rzeczy które mogą być droższe niż szalik:) a powiem Ci co moja koleżanka ostatnio wymyśliła dla swojego chłopaka chyba na urodziny...... zrobiła mu super wymyślną prezentację na power-poincie ze zdjęciami z poprzednich lat, oni razem, ich wspomnienia, jakaś muzyczka romantyczna do tego itd, zdjęcia ze wspólnych wyjazdów itp itd.....mówiła ze aż mu się łza zakręciła jak to oglądał:):) pomysłowo i bardzo nastrojowo moim zdaniem, możesz coś takiego wykorzystać i jest to odpowiednie do sytuacji moim zdaniem bo wchodzicie w nowy etap więc się pewnie zbierze na wspomnienia tak czy siak:) albo jak nie prezentacja to może jakiś super album w którym zgromadzisz wasze zdjęcia i wspomnienia:)

Gość beatka sdsd
kup mu ten szalik, będzie śmiesznie jak on wyleci z parą rękawiczek a Ty z prezentem za 200zł :D Mellygion masz strasznie dołująca stopkę, to jest tylko internet ludzie tutaj zgrywaja fifarafy a w życiu sa zwykłymi ludźmi

Ramka cyfrowa do zdjęć - gustowne, nie takie tanie, ale też nie za drogie. W sam raz na prezent. No i wgraj tam swoje rozebrane zdjęcia (to taka dodatkowa niespodzianka by była).

Gość beatka sdsd
ja jestem szczęsliwa :D jak sie juz zaręczacie to chyba wiesz co on lubi. ;) wyżej Ci dali dobre pomysły, cos na pewno wybierzesz :P

Gość a jak sie przeliczysz
?? pewnie tobie wszystko kojarzy sie z zareczynami, pann desperatko, a on wcale nie hcce sie oswiadczyc :P

Gość taka jedna 24
Jezu ludzie ale jesteście......dlaczego tak ją krytykujecie, kafe schodzi na psy, nie potraficie nic doradzić....... śnieżynka - na pewno wybierzesz coś z tych droższych prezentów:) a swoją drogą gratuluję i trochę w duszy zazdroszczę ale nie w negatywnym sensie:)

Gość Lady Night
Oby wtedy padał śnieg będzie romantyczniej:) Do świąt daleko..udziergaj mu taki na 4 metry;)