Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daliaa

jestem jeszcze troche zakochana resztkami bezsensownej miłości...

Polecane posty

Miałam na myśli ludzi z problemami ale w skrócie napisalam psychicznych. Możesz oceniać to jak postąpilam i postępuje ale nie masz prawa oceniać mnie jako człowieka bo mnie nie znasz

test iq , nie potrafię mu wybaczyć. Czasem życzę mu bardzo źle by po chwili sie skarcić za takie myślenie. Może kiedyś będę w stanie

kant dupy ja nie patrze cały czas za siebie są dni, że wszystko się super układa i mam ochote powiedzieć kocham cię życie. Takich dni jest coraz więcej, więc jest to chyba oznaka, że sie polepsza

jesli zyczesz komus bardzo zle ... ta negatywna energia wraca do ciebie i cie "zatruwa". nie umiesz sie uwolnic od zlych wspomnien. Wybaczac nie znaczy zapomniec... to jest puszczenie krzywdy wolno...dla twojego dobra.. wtedy robisz w sobie miejsce na dobra energie i szanse na szczescie.

Gdy podejmiesz taka decyzje ... Gdy wytlumaczysz sobie, ze nie jestes nieomylna, ze masz prawo do bledow... on tez mial prawo do bledow. Powtarzaj sobie: ja mu wybaczam i sobie wybaczam i od dzisiaj oczekujesz od losu rekompensaty: super szczesliwego zwiazku z fajnym facetem. :D Znasz to?: Pukajcie, a bedzie wam otworzone? Dziala.