Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisijojo

Czy tak wyglada milosc po 5 latach

Polecane posty

Gość sisijojo

Czy ona jeszcze jest czy juz jej nie ma: Nie piszemy sobie smsow na dobranoc jak kiedys Nigdzie nie chodzimy na imprezy ogolnie nigdzie nie wychodzimy bo moj nie ma czasu w sumie rzadko sie klocimy ale jakos tka ostatnio jest beznadziejnie nudno jka jestem u niego to on zajety swoja praca w garazu a ja siedze z jego mama i sie nudze potem lezymy przed telewizorem Jak czasami nie mialam pracy nie iwedizalm co ze soba zrobic nudzilam sie u niego on natmosiat caly czas zajety ma dwie prace nie dba o siebie chodzi w dziurawych brudnych ciuchach nawet nie ma czasu sie ogolic Tak bardzo chcialbym wyjsc na spacer czy gdzie spojechac ale on nie lubi spacerowac z tych nudow chcialam sie umowic z kolegami zebysmy pojechali d knajpy ogladac gale boksu ale on tez nie chcial on nie ma na nic czasu ja za to czasami amm go zaduzo ale jak on chce zebym byla u niego to nie mam zabardzo duzych mozliiwosci zeby cos robic u niego tylko zawsze czekam jak skonczy cos robic w grazu czy gadac z klientami

Gość pappi
to zacznij mu znow pisac smsy na dobranoc. zrob cos zeby mu przypomniec jak bylo kiedys, bo juz zostaliscie prawie pozarci przez rutyne..

Twoja miłość tak wygląda ponieważ jesteś uwieszona ze wszystkich swoich sił na nim. I tak podziwiam chłopaka, że chce jeszcze z Tobą przebywać, i to wcale nie jest złośliwość z mojej strony. Po prostu, wygląda na to, że nie masz żadnych zainteresowań oprócz tego, co on robi i swoich egoistycznych potrzeb. To trochę za mało, żeby miłość kwitła i żeby zbierać jej owoce. Nudno i desperacko wygląda Twój związek. 🖐️

Gość sisijojo
mowilam o sms to sie smial ze to nie te czasy

Gość sisijojo
Mam duzo sowich zainteresowan ale on mnie ogranicza bo chce zebym caly czas z nim przebywala wtedy nie mam czasu dla siebie innych

Gość INAaczeJ
dlugo to trwa?

nieciekawie to wygląda moim zdaniem:o wg mnie powinnaś znaleźc sobie jakieś dodatkowe zajęcia,np aerobik,możesz też wziąśc się za naukę języka,ale nie siedź bezczynnie kobieto,bo prędzej czy później ten związek rozleci się z hukiem! no a poza tym,użyj swojego uroku i dodaj trochę namiętności do tego związku,może nowa,seksowna bielizna i świece? nie wierzę,że jak mu ugotujesz fajną kolację,stworzysz nastrój i sie odstrzelisz dla niego to nie będzie zainteresowany:p poza tym,wybacz,ale jak Wy spędzacie każdy wieczór przed TV to nie ma co się dziwic,że ten związek umiera śmiercią naturalną...

Gość sisijojo
Jak jestem u siebie robie wszystko to co lubie ale jak z nim przebywam to si enudze bo on robi tam swoej rzeczy i nie ma czasu dla mnie a spotykac by si echial 24 godizny na dobe

Gość A ile macie lat i dlaczego cie
Ciebie nie kręci jakaś praca zawodowa np., lub studia?? My jesteśmy ze sobą niecałe 6 lat. Od trzech jesteśmy małżeństwem. To ja mam dwie prace, mamy małe dziecko i też nie jest łatwo, ale nie tyle z nudów, co z braku czasu. Na dodatek ostatnio chyba się zauroczyłam... masakra, ale to inny temat. Dziewczyno, rób coś z życiem... A jeśli nie, to może chociaż wypierz mu te ubrania, skoro on taki zarobiony. Ja mam dwie prace, malucha, ale prania robię!!!

Gość sisijojo
pracuje i studiuje tylko chodzi o to ze on nie ma czasu i czuje sie jak cien przy nim

Gość sisijojo
on nawet nie ma czasu zjesc

Gość sissjojoo
ja 23 on 24

Gość pracujesz i studiujesz i sie
nudzisz? moze wiecej przyloz sie do studiow, zadbaj o swoj rozwoj? Powinnaas byc ciekawym czlowiekiem, nie tylko fizycznie zeby facet chcial z toba byc i mial o czym gadac. To podstawa dobrego, dlugiego zwiazku. A jesli sie okaze,ze mimo tego facet nie ma dla ciebie czasu, to moze warto dac sobie z nim spolkoj ( jesli nie mąz)

Gość sisjijojo
to co ja robie to go nie interesuje ucze sie duzo moja prace uwielbiam uprawiam sport ael jak on juz przyjezdza i sidze u niego to wtedy on zajmuje sie swoimi sprawami a ja siedze z jego mama ma tylko czas jak cos chce

SMSy na dobranoc? Jakie SMSy? To powinny być buziaki i przytulanki Po seksie oczywiście. Chcesz nam powiedzieć, że po 5 latach bycia w związku Wy widujecie się na kilka godzin a wieczór (i noc) spędzacie osobno - każde w swoim mieszkaniu? Przecież to NIE jest związek - to jest bywanie ze sobą (spotykanie się)! :(

Gość sisjojioo
Mieszkalismy 4 lata zagranica potem mielismy zjechac do polski on wyjechal znowu a ja musze jeszcze 3 tyg pracowac potem jade do niego a na poczatku nasz zwiazek przez 8 mieseicy byla taki ze on byl za granica a ja w polsce liceum konczylam a potem wyjechalam do niego i spedzilam tam 4 lata

Gość sisjojo
jesli chodzi o s... to ok