Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakreconaaaaaaaaaaaaa

kolejny raz przekonałam sie ze prawdziwa przyjazn nie istnieje

Polecane posty

znowu niby przyjaciółka mnie wyrolowała znamy sie tyle lat a ona po raz kolejny wywija mi taki numer po ktorym brak mi słow egoistka jedna

Gość a to ździra

no własnie ja zawsze pomysle o niej ona o mnie nigdy zawsze robi tak zeby było dobrze dla niej,

Gość makabreska
mysle, ze zbyt pochopnie nazywamy przyjaznia to co jest zaledwie znajomoscia czy kolezenstwem i to jet nasz problem, popatrzcie na facetow - on nie maja z tym problemow, poniewaz nie angazuja sie tak jak my w sprawy mesko-meskie i nie naduzywaja slowa przyjazn tam gdzie nie trzeba

znamy sie 4 lata, codziennie widujemy, jestesmy na tych samych imprezach i normalnie dobrze sie rozumiemy jak tego nie nazwac przyjaznia??

up

Gość makabreska
ano tak, ze 4 lata to tak na prawde nic. ja mam kolezanke, z ktora znam sie 15 lat, mozemy na sobie polegac, potrafimy sie dla siebie poswiecic, ale nigdy nie nazwalysmy tego przyjaznia i mysle, ze wlasnie dzieki temu nasza znajomosc przetrwala i jest tak silna nazwanie czegos przyjaznia, czy nia jest czy nie powoduje powstanie pewnego "zobowiazania", dopoki zas to zobowiazanie istnieje a nie jest nazwane, wlasnie wtedy dziala poprawnie...to tak z wlasnego doswiadczenia... ps. bywanie na tych samych imprezach i "rozumienie sie" w sensie - "ja tez nie zalozylabym tego, co ma dzisiaj na sobie Baska" nie jest przyjaznia moja droga autorko...

no a jak wy myslicie?/

podałam przykład tego ze jestesmy blisko zwiazane ze soba naprawdę dobrze sie rozumiemy, zwierzamy sobie,jestesmy ze soba blisko wiec moge to nazwac przyjaznia

Gość Chopok
a co zgwałciła cie ??

nie ale rozczarowała