Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czzzekajacy

Problem z dziewczyna.

Polecane posty

Gość Czzzekajacy

Wiec tak. Chcialbym, aby odpowiedzialy mi w tym temacie kobiety. Bo to w tym tkwi problem. Jestem z dziewczyna prawie rok. Mam 21 lat, ona jest mlodsza o 2. Problem tkwi w tym ze... Ja może i jestem dziwnym facetem, ale jeśli chodzi o seks to nie chcialem się spieszyc. Nie robilismy tego wogole. Kiedy byliśmy jakis czas ze soba, zaczolem ja dotykac w miejscach intymnych... Jej nic to nie przeszkadzalo, az pewnego dnia powiedzila STOP. Nie rozumialem dlaczego, ale powiedziala ze się za bardzo spieszymy.. Nie stwarzalo mi to zadnych problemow... Przestalem robic cokolwiek takiego. Ostatnio sytuacja była podobna. Jednak posunolem się odrobine dalej. Mowie tutaj o seksie oralnym. Spodobalo jej się, bardzo. Rozmawialismy o tym, jednak ona nie za bardzo tego chciala. Troche zle się z tym czula. Pomyslalem ze nie będę naciskac i na spokojnie. Jednak ona nie chce zebym wogole jej w ‘tych’ miejscach dotykal.. Czuje się troche odrzucony, ona mowi ze nie chce żeby na TYM tylko na zalezalo. I troche się tak z tym czula... Możecie Mi drogie Panie wyjasnic jak ja mam odbierac cos takiego? Powiedziala ostatnia ze jak mialo dojsc do czegos takiego to się troche ‘pospieszylem’ tzn ‘za wczesnie’ zaczolem ja dotykac. I odbiera to tak ze mi na tym zalezy tak ‘bardzo’... Co mam robic co myslec? Nie mam pojecia :/ Kur* nie mam nawet przyjaciela z którym moglbym o tym pogadac, bo jedynym prawdziwym jest ona...

ja myśle że dziewczyna żałuje tego że zgodziła się na sex oralny choć może wcześniej tego chciała.Musisz z nią porozmawiać,inaczej nigdy niczego się nie dowiesz.Ja nie jestem tą dziewczyną i nie wiem co ona czuje.

Gość Czzzekajacy
Rozmawialem z nia, bardzo blisko sie przyjaznimy wiec rozmawiamy bardzo czesto. Ale jak ja to moge odbierac? Co robic? Zaangazowalem się, zalezy mi...

Gość Czzzekajacy
Mam wlasny samochod, dosc konkretny... Kasy mi nie brakuje. Jestem z nia prawie rok, myslisz ze czekalbym tyle?

Gość co mysli kokoszka
jak ucieka przed kogutem? ODP - zrobie jeszcze jedno kolko bo pomysli , ze dziwka jestem. A powazniej - dziewczyna jest moze nie tyle niedojrzala ile wstawiona w system wychowawczy , gdzie seks jest czyms zlym, brzydkim, niewskazanym. Jak kocha to poczeka , jak mu zalezy to najpierw sie ozeni, 4 x razy kawa zanim sie zaczniecie calowac itp. Mozesz to nazywac jak chcesz . Ja na to mowia zakoltuniona moralnosc i pruderia. To co moze byc wazne z Twojego punktu widzenia to ustalnie na ile jest to tylko jej zahamowanie , a na ile zmienilo to jej psychike i spowodowalo ozieblosc seksualna. To sa wszystkie te kobiety, ktore nie chca przed slubem bo nie wypada, a po slubie okazuje sie , ze ...tez nie wypada.... I na ile dla Ciebie samego ma to znaczenie. Piszesz , ze Ty tez mozesz poczekac. Wiec moze wlasnie do siebie pasujecie?

Gość Czzzekajacy
Mniej wiecej takiej odpowiedzi oczekiwalem... Moge poczekac, poczekam napewno. Tylko czulem sie taki odrzucony, a ja staralem sie zeby bylo jej poprostu dobrze. Jesli chodzi o takie podejscie ze slub najpierw itp to ona takiego nie ma, rozmawialem z nia o tym.. Ma to dla mnie znaczenie, jak dla kazdego nie zaleznie od plci. Bliskosc fizyczna jest wazna, bede czekac na nia napewno. Pytanie tylko co moge zrobic zeby bylo lepiej? Nie spieszysc sie? To wlasnie robie... A poza tym co moge?

Gość co mysli kokoszka
albo nie przeczytales do konca albo nie zrozumiales. Przeczytaj jeszcze raz ostatni akapit

Gość e tam róznie bywa
ja przed ślubem nie chciałam, a po ślubie 3 razy dziennie i nie mam dość. Nie uważałam, że seks jest zły czy brzydki, tylko, że powinnam go uprawiać z jednym, jedynym człowiekiem - tym z którym zwiążę się na stałe.

Gość czyli - najpierw slub

Gość animowanka
Moze odmawia bo: 1. nie jest gotowa 2. boi sie konsekwencji 3. za tym ze nie jest gotowa idzie uczucie wstydu, ze np nigdy tego nie robila, nie wie jak etc 4. ja weim co czuje Twoj adziewczyna bo ja tez tez moze nie tyle co "nie chcialam" seksu, co balam sie bolu, ze za wczesnie... w zwiazku z tym uprawialismy z chlopakiem tylko petting, ale bez wspolzycia jak takiego. Pierwszy raz moj odbyl sie gdy mialam 21 lat - moze pozno moze nie, dla mnie to tyl "ten" moment, a stalo sie to po 4 latach bycia z facetem :D

Gość animowanka
aha ale pieszczoty roznorakie sprawialy mi przyjemnosc, wiec mylse ze nie jest gotowa i ma w sobie bariere wstydu..

Gość do animowanka
nie czytasz uwaznie. "zaczolem ja dotykac w miejscach intymnych... Jej nic to nie przeszkadzalo, az pewnego dnia powiedzila STOP" To co? Najpierw byla gotowa a dopiero po kilku dniach przestala byc gotowa?

Gość powiem Ci co myśle
Ona była zgwałcona, stad te opory, bo to dziwne,że po roku chodzenia nic, a nić...No chyba, ze Jej na Tobie nie zależy

Gość zgwalcona - nie

Gość HYZIA GYZIA
Witaj , moze ja Ci podpowiem o co moze chodzic. Ona jest jeszcze bardzo mloda . Moze jest na etapie calowamnia i przytuania. Ja np swoj pierwszy raz mialam w wieku 23 lat ;) Wczesniej mialam wielu chlpoakow, jestem (ponoc) atrakcyjna kobieta:) ale do takiej bliskosci bylo mi jescze wtedy daleko. Zgodzila sie moze bardziek ze wzgledu na Ciebie niz na siebie ,zeby nie zrobic Ci przykrosci. Moze byc tez tak,ze ona po prostu obawia sie ze w zamian bedziesz oczekiwal od niej wzajemnisci czyli rowniez seksu oralnego. Dlatego nie chce sie dalej godzic na takie intymnosci. Mysle, ze ona nie jest po prostu gotowa jeszcze na taka bliskosc, to ze jej sie podoba to co jej robisz;) nie znaczy ze ona jest gotowa na odwzajemnienie. Z tego powodu moze ma oczucie winy. Moze powinienes jej owiedziec ze sprawia Ci to przyjemnisc jesli jej jest przyjemnie i nie oczekujesz ze ona bedzie robila to samo. Aha jeszcze cos;) Czsem kobiety po prosyu boja sie tez tego ze nieladnie tam pachna i to moze ja deprymowac lekko;)

Gość a skąd ta pewność
że nie była zgwałcona? przecież nie sprawdzałeś

Gość Do HYZIAGYZIA
jak sie dba o higiene to nic tam brzydko nie pachnie

Gość HYZIA GYZIA
Jak jestes taki madry to po co pytasz o rade? Wez sie lepiej za czytanie ksiazek , poczytaj troche o kobiecej psychice i zachowaniach .Wtedy jak zrozumiesz jak mysla kobiety to zacznij sie " brać " za "te " sprawy. To co dla Ciebie jest takie "oczywiste" czesto dla kobiety nie jest takie "oczywiste'.

Gość Do HYZIADYZIA
To akurat nie "pytający" pisał, a jak brzydko pachnie to z braku higieny, lub choroby ewentualnie jakiejś infekcji. Gin.

Gość wiesz co 84....
mam taka dosc bliska przyjaciolke, ma 25 lat z facetem jest 6 lat i wyobraz sobie ze jeszcze tego nie robili, sytuacja by;la podobna jak u ciebie ona najpierw nie chciala pozniej pozwala sie dotykac pozniej pozwolila mu po 3 latach na seks oralny, pozniej ona mu zrobila loda , ale wlozyc mu jeszcze nie pozwolila. moze przytym seksie oralnym byles malo delikatnyi wcale sie jej nie podobalo? moze ona boi sie bolu? tak naparwde nie ma tu wyjscia...albo zacisniesz zeby i wytrzymasz albo poszukaj kogos nowego

Gość acha jeszcze cos dodaem
ja mialam swoj p ierwszy raz w wieku 19 lat i powiem Ci szczerze ze byl bardziej przez mojego faceta wymuszony, ja nie cuzlam w ogole potrzeby trakiej bliskosci, i nie podobalo mi sie, faceta zostawilam po 3 tyg od zajscia

Gość zajscia w ciaze

Wlasnie pisze wam o tym ze tu jest pies pogrzebany,bo laski zawsze lubia krazyc dookola zamiast powiedziec wczym problem.