Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhhhhhhhhi

co z nim jest..

Polecane posty

Gość bhhhhhhhhi

jestem zmoim chłopakiem od 3 miesiecy ..nie uprawialismy jeszcze sexu sle takie pieszczoty przez ubranie i nie tylko owszem, były.. wczoraj jak byłam u niego zaczelismy sie tak piescic dośc długo i nawet mu nie stanał ;/ wczesniej nigdy tak mi sie nie zdazyło z nikim wiec sie zmieszałam troche. pomyslałam ze to moja wina bo moze go przestałam pociągać.. co moze byc przyczyna tego ze tak wyszło ?

a może po prostu tak sie zestresował, że przed spotkaniem sobie ulżył, aby za wczesnie nei wystrzelić. :)

Gość bhhhhhhhhi
w wieku 20 lat impotent ?;/ nie no i chyba raczej sie nie zestesował zeby wcześniej sobie ulzyć// poźniej zauważył ze jestem cos nie w humorze i powiedział ze to nie jego wina że tak wyszło ..wiec skoro nie jego to moja ;/

Gość izaasiamonikaedzio
Problemy z impotencja w mlodym wieku u mezczyzny zdarzaja sie coraz czesciej. Brak impotenci u niego nie wskazuje, ze nie pociagasz go juz seksualnie. Porozmawiaj z nim i przekonaj go na wizyte u lekarza. To nie jest wstyd. Musisz okazac mu wsparcie (!!!!) i pelne zrozumienie. I pamietaj, ze dla niego jest to bardzo delikatny temat, wiec postaraj sie nie zranic jego uczuc. Na pewno nie jest to twoja wina skoro nigdy nie mialas z tym problemu.

Gość bhhhhhhhhi
stres ..ale przed czym ? wczesniej tez tak robilismy i było ok.. a może faktycznie go nie podniecam ..i wogole dziwne jest to ze gdy sie np całujemy to nie czuje żadnej chemii ani nic i może on tez tak ma i dlatego tak wyszło

facet nie zawsze działa jak trzeba masz seksowna bielizna a mu nie stanie, a podnieci go jak robisz kanapki :) no cóż czasem ich fizjologia jest skomplikowana :P

Gość bhhhhhhhhi
no w sumie kiedys wspominał ze w jego rodzinie dziadek ma duze problemy z impotencja i prawdopodobnie ojciec tez bedzie miał ..moze chciał i tym dac do zrozumienia ze cos u niego tez jest nie tak ..no ale w tym wieku . juz sama niewwiem co myslec

Gość gdzie on jest
trzeba wiagre wziąść to chuj będzie stał jak sosna aż kurwa iskry z futrówki będą szły

Gość bhhhhhhhhi
chyba macie racje .może niepotrzbnie wczoraj sie tak zachowałam . postaram sie to jakos odkrecic i zobaczymy ,jesli problem bedzie sie czesto powtarzał to bedzie trzeba porozmawiac powazniej

Gość in oranges jest mi najs
o ja pierdole. takiego glupie pytania to 12 latki zadaja. wracaj do nauki, a nie za pieszczoty i seks sie bierzesz.

Gość kto pyta
nie bładzi .

Gość kto pyta
nie bładzi .