Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kisssssy girlll

FACECI..!!! WYTLUMACZCIE, DLACZEGO WIELU Z WAS PODOBA SIE PIEPRZYK NA TWARZY U..

Polecane posty

Gość Kisssssy girlll

U KOBIET???? mam jedna kolezanke i ona ma pieprzyka na policzku, ma niezle powodzenie, ale co najgorsze to jest jeden chlopak,ktory strasznie mi sie podoba i niedawno zaczelismy nawet rozmawiac, tak przy okazji, a on mnie nagle wypytuje o ta M. i dodaje: fajna jest. i w dodatku ten jej pieprzyk..! z zachwytem jakims :-0 :-0 nosz kooorna!!! :-0 :-0 czy ktos mi wytlumaczy,co w tym fajnego???? dla mnie nic fajnegoooo!!!!!!

Gość mnie się nie podoba
brzydze się wszelkich znamion...piegi tez mi się nie podobaja

Gość Kisssssy girlll
no wlasnie a jej caly czas mowia jaka jest sexy. dlaczego??? nie potrafie tego pojac!!!!! :-0

Gość cep
bo to oznacza ,że nie jest " robiona "

Gość nie świruj laska
widocznie jest ładna więc ten detal nie robi większej różnicy

Gość o co ci chodziii
??? ewa mendes ma, marilyn monroe, wiele modelek. tto co s w tym musi byc, to ty masz problem

Gość Zamyślooonaaaa
Piegi moga byc fajne, ale nie za bardzo widoczne Ale pierwsze słysze, zeby faceci lecieli na sam pieprzyk. Widocznie laska jest ogolnie fajna i to pociaga facetow, a pieprzyk moze byc tylko dodatkiem do calosci A TY sie nie przejmuj tym, napewno masz 100000 innych fajnych rzeczy, i takim drobiazgiem sie nie przejmuj

Gość Ja mam taki naturalny mały
I poprawiam go sobie kredką żeby był wyraźniejszy, poprostu tak mi sie podoba, jakos mam wrazenieze pasuje do mojej trwarzy :) Ale powodzenia nie mam... :( Moze ona poprostu jest bardzo ładna?

Gość Kisssssy girlll
ona nie jest ladniejsza ode mnie!! choc owszem ladna z twarzy. ale ten gosc to mnie po prostu zalamal!!! jest super przystojny,juz zaczal ze mna gadac i ten tekst; ona jest fajna i w dodatku ten jej pieprzyk!!! :-0 :-0 :-0 nic juz kooorva nie rozumiem!!! :-0

Gość espanolkka
Ja mam pieprzyk na policzku, nad wargami i potwierdzam, ze facetom to sie strasznie podoba. Jak zawsze cos wspominalam, ze chyba usune sobie go laserowo, to mnie od tego zdecydowanie odwodzili. Ostatnio na zdjeciu sobie komputerowo usunelam ten pieprzyk i musze przyznac, ze moja twarz stala sie malo wyrazista, bo on dodaje wyrazu i pikanterii:D

Gość Myślę że...
Poprostu moze mu sie to podobac, może kojarzy mu sie własnie z Marilyn Monroe a ma na jej punkcie bzika czy cos...

Gość Kisssssy girlll
do tej pory nikt mi nie wytlumaczyl, na czym polega zjawisko!!!! :-0

Gość owszem wytłumaczyli ci
laska jest po prostu ładna - ma ładne oczy, nos, kształt twarzy, cerę u takiej laski komplemenciarze chwalą wszystko, cokolwiek na siebie nie włozy to powiedzą że świetnie ubrana, każda fryzurę pochwalą, jakby była piegowata to by gledzili że ma świetne piegi...samce lubią prawić komplementy ładnym kobietom a to znamie to tylko pretekst

Gość Myślę że...
Poprostu ten pieprzyk musi spraiwac ze jest barzdiej charakterystyczna, przez to mze sie wydawać oryginalna i niepospolita... No nie wiem. Napewno to w jakis sposob podkresla jej urode.

Gość Kisssssy girlll
wlasnie,ze nie tak!!! ty nie rozumiesz kobieto!! sa fajniejsze z wygladu, a ta ma wieksze powodzenie!! i faceci mowia,ze ma fajny pieprzyk wiec to chcialam zrozumiec!!! co w tym jest takiego fajnego???!!!

Gość no wlasnie pewnie tak jest
a ty przestan sie tak goraczkowac kobieto, ZAZDROSNICO, ZEBYS Z ZAZDROSCI NIE PEKLA!!!

Gość you are stupid girl
" sa fajniejsze z wygladu" akurat ty to potrafisz ocenić :P kobiety które się podobaja innym kobietom zwykle nie podobajją sie facetom..wiem cos o tym 🖐️

Gość Kisssssy girlll
ale ja sie pytalam co fajnego jest w pieprzyku na policzku i pytalam facetow!!!!! w dalszym ciagu nie wiem!!! :-0

Gość moja nauczycielka od angielski
ego ma pieprzyka na twarzy i facetom w mojej klasie i w ogole w szkole odbija na jej punkcie, ale druga sprawa,ze calkiem niezla jest kobita. pewnie cos w tym jest

Bo w niektorych pieprzykach są tejemnicze promienie X ktore przyciagaja. Llol

Gość ty lolland
puknij sie,promienie x to sa promienie rentgena!! :-p

Gość a mi sie strasznieeee
podoba!!! ale kobita jestem!!

Gość a mi sie strasznieeee

Gość Miska_z_liska
a ja mam i wydaje mi sie ze wlasnie mam male powoddzenie z tego powodu i mysle nad ich usunieciem...

Gość a moi kumple to sie
podniecaja eva mendez i mowia ze jest sexy z pieprzykiem. kwestia gustu :.-)