Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhgjhs

DORADŹCIE MI PROSZĘ!!!

Polecane posty

Gość nhgjhs

co byście zrobili/ły gdyby kuzyn/ka waszego patrtnera praktycznie za nic zmieszała ciebie z błotem, wyzwała od ku.rw, dzi.wek, szmat, a wasz partner na to w ogóle tej osobie nie zwrócił uwagi, tylko jeszcze z nią nadal utrzymuje kontakt na normalnym poziomie itd., jakby nigdy nic? Jestem z moim chłopakiem od 4. lat i boli mnie to, że tak pozwala innym traktować swoją kobietę, ja w życiu bym na to nikomu nie pozwoliła względem jego;/ czuję się totalnie olana.;/

Widocznie droga Twoj ukochany ma inne wartosci;/... Sadze ze powinnas zrobic nieco mała prowokacje i popisac ze swoim kuzynem który by nawciskał na Jego temat a Ty nadal bys sie z kuzynem odzywała i nic na to nie powiedziała i gitara;] Brutalne ale terapie wstrzasowe (prócz tych w szpitalach psychiatrycznych niegdys stosowane ) sa w pewnych sytuacjach bardzo skuteczna forma dotarcia do czyjejs swiadomosci poprzez doswiadczenie podobnej sytuacji

Proponuję porozmawiac znim szczerze, czy mu się podobało gdy Cię obrażano, czy uważa że to w porządku w stosunku do Ciebie? I jeśli nie udałaby się prowokacja powyżej zaproponowana przez przedmówczynię, to po prostu zapytac jakby on się czył na Twoim miejscu.