Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabrina G.....

kobieta ciężarna w autobusie stłukła mi jajka z reklamówki brzuchem

Polecane posty

Gość Sabrina G.....

czy mogę ubiegać się w tym przypadku o odszkodowanie i od kogo od babki czy mpk, autobus zahamował a gościówa centralnie bebechem przyfasoliła i rozbiła mi 40 jajek :(

Gość aj ty pacanku
od brzuch a sie domagaj idioto. albo niech ci baba zniesie nowe....ha, ha,ha,,,,,,,baran........

Gość safasdfadfas
A to zdzira. Na pewno zrobiła to celowo, moze nawet sprowokowała zahamowanie autobusu

Gość koszmar
jak mogła to zrobić, musisz wystąpić o milionowe odszkodowanie do niej za rozbite jajka i straty psychiczne, bo to ubytek na twej psychice, sprawę na pewno wygrasz, gwarantuję. a soją drogą to pierd...j się w łeb! zamiast zapytać się tej kobiety czy nic się jej nie stało i jej dziecku, to ty się o jajka martwisz?! zero ludzkich odruchów, gdzie ty się wychowałaś? w dżungli?? chociaż tam pewnie też jakoś o ciężarne dbają!

Gość gfsfgshdghdg
Koszmar - wyluzuj. Przecież to ściema. Widziałaś kiedy, żeby brzuchem ktos rozwalił jajka w wytłaczance? No chyba ze ona je w worku trzymała

Gość ortodontka_______
te niepełnosprawne to się panoszą w autobusach jak królowe, myślą że wszyscy im będą ustępować - trzeba było napluć jej na brzuch

Gość bhft
nie spotkałam się jeszcze z czymś takim jak "jajka z reklamówki"...naucz się układać logiczne zdania...Prawidłowe zdanie:" W autobusie ciężarna kobieta stłukła brzuchem jajka, które miałam/em w reklamówce"....zapraszam do szkoły...

Gość gość
To czym ty teraz będziesz dzieci robił