Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMKB

Jakiej firmy polecacie sprzęt AGD - pełne wyposażenie kuchni

Polecane posty

Gość gość
Nie tylko przed świętami, tam zawsze coś jest niezłego

Gość adka_dwa
Polecam sprzęty BEKO. Ostatnio można kupić ich piekarnik i płytę indukcyjną razem w dobrej cenie na media expert więc radzę się rozejrzeć u nich :D

Gość tiridajka
ja mam akurat piekarnik i płytę indukcyjną z Beko, kupiłam w media expercie, tam akurat w zestawie było taniej i jak narazie sobie chwale, mimo ze wczesniej slyszalam rozne opinie o tej firmie to zaryzykowalam, no i nie chce chwalic dnia przed zachodem slonca ale narazie jest spoczko :D

Gość gość

Dobry sprzęt kuchenny oraz inne wyposażenie do kuchni znajdziecie w ofercie firmy www.gastromarathon.pl  Jest to sprawdzona hurtownia z wyposażeniem gastronomicznym, która posiada świetne ceny.

Gość lunatyczka

Jeśli pełne wyposażenie to najlepiej takiej firmy, w której znajdzie się każdy  sprzęt i można skompletować wszystko. Pewnie warto tez patrzeć na nowoczesne rozwiazania i jakość. Sama mam najwięcej sprzętow Electroluxa i idę ku temu, żeby wszystkie sprzęty stopniowo wymienić. Teraz planuje okap ich Hob2Hood. 

Gość Majka

Czymś ten okap się wyróżnia? Czy nadaje się do otwartej kuchni?

Gość lunatyczka
Dnia 25.06.2019 o 10:00, Gość Majka napisał:

Czymś ten okap się wyróżnia? Czy nadaje się do otwartej kuchni?

Oczywiście, ze się nadaje. Ogólnie najbardziej moim zdaniem wyróżnia go ta opcja Hob2Hood własnie. To zintegrowanie z płytą jest bardzo wygodne. Ale jednocześnie ma nowoczesny design i jest energooszczędny. 

Gość Abela

Jeśli chodzi o Electrolux to ja mam piekarnik Steam crisp. Potrawy wychodzą z niego naprawdę chrupiące i soczyste. Łatwo się go obsługuje i czyści. Warto było 🙂

Gość polianak
Dnia 22.07.2019 o 07:58, Gość lunatyczka napisał:

Oczywiście, ze się nadaje. Ogólnie najbardziej moim zdaniem wyróżnia go ta opcja Hob2Hood własnie. To zintegrowanie z płytą jest bardzo wygodne. Ale jednocześnie ma nowoczesny design i jest energooszczędny. 

Oj nie tylko tym. Ma też nowoczesny design, jest energooszczędny i sterowany z płyty. 

Gość migotka

Większość sprzętów w kuchni mam Electroluxa. Lubie ta markę i sprawdzają sie te sprzęty u mnie. Zresztą z tego co widzę nie tylko u mnie 🙂

Gość ziak

U mnie ma Electrolux na pewno plus za nowoczesność i fajne technologie. 

Gość nina

Ja to wszystko z neonetu za jednym zamachem brałam, bo wtedy jest zniżka. Pralkę i lodówkę mam lg, zmywarkę beko a małe agd to różnie 🙂