Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubię wypadać dobrze

Najlepiej jak kobieta miała wcześniej słabego partnera w łóżku, dobre to dla nas

Polecane posty

Jak kobieta miała wcześniej słabego partnera w łóżku to na jego tle można wypaść świetnie i wygrać w porównaniu. Wtedy można być dla takiej bogiem. Na dodatek jest gwarancja, że kobieta z takim raczej nie wyprawiała zbyt wyuzdanych rzeczy i nie musimy sobie wyobrażać jak robiła exowi loda z połykiem na kolanach w krzakach albo lizała mu odbyt

Gość 123456789....
a jak cie taka oklamie ze jestes lepszy od poprzedniego a w rzeczywistosci bedzie miala polewke z ciebie? :D

Anal też mi przeszkadza. Nie chcę kobiety skażonej brudnym i wyuzdanym seksem. Najlepiej jak z exem robiła to pod kołdrą

Nie jestem prawiczkiem, nie jestem też zły w łóżku (obiektywnie jestem dobry), ale mnie kiedyś kobieta zostawiła i wróciła do ex, który był sporym koxem i w łóżku był ponoć rewelacyjny, mimo że ją zdradzał i uderzyć ją też mu się zdarzało

Gość krzysiu przeciez ty jestes
kiepski w te klocki. :O tobie juz nic nie pomoze nawet to, ze ona miala kiedys kiepskiego partnera. :O

Gość ech tak właśnie jest
Jak się za seks zabierają osoby zakompleksione, niedojrzałe emocjonalnie to właśnie takie kwiatki z tego wychodzą.