Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxx ......

Pytanie do mam....czy to was nie szokuje?

Polecane posty

Gość obrzydliwy widok

Gość kuku ......
szok! nie pochwalam, nie popieram- myslcie, piszcie o mnie co chcecie, ale moim zd. cos z nia nie tak. nie liczy sie z tym, ze moze umrzec, usmiercic nienarodzone dziecko, a w dodatku przeniesc chorobe na dzieci!!! wrodzona lamliwosc kosci jest choroba dziedzczna, rodzinna- najczesciej wyst. u plci zenskiej!!!! a ona ma juz 2 corki! choroba moze objawic sie pozniej. dzieci moga cierpiec, bo jej sie zachcialo nowego pokolenia! zarowno ona jak i jej maz wg mnie sa skrajnie nieodpowiedzialni.

Mnie nie szokuje. Jak Agata Mróz urodziła córkę i mogła umrzeć i przenieść chorobę na dziecko to ją wystawili niemalże na ołtarze a to was szokuje? Chce być matką i ma do tego takie prawo jak każda z nas. Nie nam to oceniać.

Gość tge
MaMani nie porównuj Agaty Mroz do tej kaleki.Ta kaleka ma nierowno pod sufirtem.Ciekawe jaki jej maz jest ,jezeli karzeł to OK.ale jezeli normalny facet to az sie rzygac chce,ze istieja tacy zboczency ,ze z taka kobieta moga seks uprawiac.

Gość umka
Jest kobieta,przykro że taka choroba ją trapi.Ale chce mieć dzieci,rodzice i napewno jest dobra matką.Życzę jej pomyślności,zdrowia i szczęścia.

Gość podziwiam ta kobiete
ale ze wzgledu na dobro potomstwa nigdy w zyciu nie powinna zdecydowac sie na macierzynstwo ! wogole nie wyobrazam sobie jak ona bedzie zajmowac sie tymi dziecmi ! masakra

Gość b.o
Skrajna głupota i niesamowita patologia, to nie matka tylko chory osobnik, szkoda dzieci.

Gość hkhlkh
każdy ma prawo do szczęscia

Gość inna uo
jej maz to jakis zboczuch on nie jest karlem tylko wysokim mezszczyzna

tege a niby dlaczego mam nie porównywać? Urodziła dziecko i zrobiła je kaleką a mówili jej ze to może się zdarzyć. Oceniasz tą kobietę po urodzie? Bo widać jej kalectwo a agaty choroba była utajniona?

Gość campari34
to okropne biedne te dzieci

Gość rgfwrtg
Ale zboczony facet zeby z taka kaleka sie zwiazac,ale ogolnei on na twarzy wyglada jak jakis z downem,wiec nie takei dziwne,ze idiota wybrał na partnerke takie nie wiadomo co.

Gość szok szok szok
biedne dzieci

Gość okpne zygac sie chce
a ten jej maz naprawde jakis zboczuch fuuu

nie kaleką tylko sierotą oczywiście. Boże jak wy oceniacie wszystko płytko. Mąż od razu zboczeniec? A może ta kobieta jest niesamowita i żadna z nas jej do pięt nie dorosła? Może jest mądra dowcipna zabawna jest aniołem wręcz? Naprawdę nie wszystko widać na pierwszy rzut oka. Może nie zboczeniec tylko wartościowy facet który w tej kobiecie zobaczył coś więcej niż jej chorobę? ale po co się nad tym zastanawiać jak można od samego początku skreślić bo przecież nie wygląda tak jak my a to znaczy ze jest zła! A ja się zastanawiałam po co teraz tyle tych naciąganych bajek o tolerancji... teraz wiem po co. Może kolejne pokolenie dzięki nim inaczej spojrzy na te problemy i dostrzeże, ze każdy ma prawo żyć niezależnie od tego jak odbiega od kanonu piękna.

Gość sopocka molka
Niektórzy mówią, że każdej kobiecie w ciąży może urodzić się niepełnosprawne dziecko. Ale one nie robią tego świadomie!!!! Ta kobieta z góry wiedziała, że urodzi niepełnosprawne dziecko, a i tak zdecydowała się na ciążę! To jest poprostu chore! Każda matka chce dla swojego DZIECKA jak najlepiej, a nie dla siebie. Ta kobieta jest głupia i egoistyczna. Co zrobi to chore dziecko po jej śmierci? Czy ona pomyślała o tym, że temu dziecku może się nie 'poszczęścić' i może nie spotkać jakiegoś nienormalnego gościa ?( tak, według mnie ten facet jest CHORY PSYCHICZNIE, może sobie żyć z osobą niepełnosprawną, kochać ją (?) ale uważam, że jako dorosły, odpowiedzialny człowiek powinien wyperswadować swojej żonie pomysł na dzieci). Te dzieci są z góry skazane na porażkę w dorosłym życiu. No i co z tego, że oni chcą zapewnić im miłość rodzicielską, jak po ich śmierci te dzieci zostaną bez niczego? Chore, ja bym tych rodziców wysłała na leczenie psychiczne, a babce zaproponowała sterylizacje :/. Może to i okrutne, ale prawdziwe. Każdy ma prawo kochać, ale nie mieszajmy w to dzieci.

Gość ghte4
MaMani nie mowie,ze ta kobieta nie mzoe byc niesamnowita z charakteru,ale prawde powiedziawszy to poitwor.Kto normalny z takim kims uprwia seks i pieszczoty.

Gość wonders
Ja uważam, że skoro chce mieć normalną rodzinę powinna zaadoptować dziecko tyle jest maluchów, które czekają na miłość a tak rodząc własne skazuje je w pewnym stopniu na chorobę i uważam że po porodzie 3 szkraba powinna zaprzestać myśli o dalszej ciąży a skoro che mieć więcej dzieci powinna pomyśleć o adopcji mimo wszystko życzę jej powodzenia i mam nadzięje żę bobas urodzi się zdrowy:)

Gość birminka
NIE MA PRAWA. Ona skrzywdziła własne dziecko. Sama jest szczęśliwa, a jej córka przez to do końca zycia będzie malutka i chora. To jest egoizm. To, że ona chce nic mnie nie obchodzi. Powinna głupia baba pomyśleć, że urodzi dziecko z wadami i ono będzie się męczyć przez taką idiotkę. I nie piszcie, że każda zdrowa kobieta może urodzić chore dziecko, bo fakt, może, ale kiedy masz chorobę genetyczną to jest to b. prawdopodobne. To nie totolotek, chybił trafił, może się uda, a jak nie to dziecko będzie się męczyć, bo jej się zachciało. ;/

Gość co to za masakra
Strasznie egoistyczne podejście ma kobieta, która ma świadomość, że może przekażać swoim potomkom tak straszną chorobę, a jednak decyduje się na kolejne dzieci...

Nie chce mi się już więcej tutaj pisać. Życzę wam tylko żebyście nigdy w życiu nie trafiły na takie osoby jak wy same bo przecież wypadki chodzą po ludziach i nigdy nie wiadomo co się może trafić i komu.

SŁUCHAJCIE TO NIE CHODZI O TO ŻE KAŻDY MA PRAWO DO SZCZĘŚCIA...ALE O TO ŻE JEJ DZIECKO MOŻE BYĆ SKAZANE NA TAKI SAM LOS!!!!! OGLĄDAŁAM PROGRAM O DZIEWCZYNIE KTÓRA ZASZŁA W CIĄŻE I LEKARZ POWIEDZIAŁ ŻE DZIECKO BĘDZIE miało na 99% tą chorobę co ona (męża miała "normalnego") i ta dziewczyna jeszzce się wypowiedziała,że chciałaby mieć trójkę dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!! CZY TO SŁUSZNE ŻE TAKI WYROK DAJE SWOJEMU DZIECKU? Z TĄ CHOROBĄ JEST TRUDNO ŻYĆ! JEŚLI CHCIAŁA MIEĆ DZIECKO,MOGŁA ZAADOPTOWAĆ,JEST TYLE DZIECI,KTÓRE NIE MAJĄ DOMU NAD GŁOWĄ! DZIWIĘ SIĘ,ŻE NIEKTÓRZY TO POPIERAJĄ. Nie nazywam tej kobiety "upośledzoną" ale nie oszukujmy się...wiele czynności nie może sama zrobić............

Gość fhnrd
To nie kobieta,to jakies wynaturzenie.Zerzygałabym sie jakbym miała taka objac,a co dopiero pocałowac i seks uprawiac

Jeśli JA wiedziałabym,że jestem ciężko chora.... nigdy nie zdecydowałabym się na dziecko..... MaMani ZASTANÓW SIĘ CZY RZECZYWIŚCIE KAŻDA KOBIETA MA PRAWO BYĆ MATKĄ......

BYĆ CHORYM I MIEĆ ŚWIADOMOŚĆ, ŻE URODZI SIĘ CHORE DZIECKO TO NIC INNEGO JAK CZYJAŚ GŁUPOTA I DEBILIZM....

Gość clarks
to nie jest normalne.. jesli chodzi o te dzieci ze skazuje je na to samo, i ten facet nie jest normalny, to pedofil ktory lubi 'małe' dziewczynki, a ze ta kobieta jest mała ale wiekiem dorosla to moze sobie bez karnie ja pukac hehe nie mam wspolczucia, jedynie do tych dzieci.. oburzenie owszem

Gość past and past
Ja na miejscu tych lekarzy, nakazałabym tej kobiecie operację podcięcia jajowodów. Gdybym była jej chorą córką, miałabym ogromny żal do matki za to, że mimo tak wielkiego ryzyka odziedziczenia choroby zdecydowała się na ciążę. Co innego, gdy zdrowe kobiety rodzą niepełnosprawne dzieci, bo tego NIE DAŁO się zazwyczaj przewidzieć. Ale co innego jak kobieta, która porusza się jedynie na wózku i potrzebuje opieki non stop, bo nie wierzę, że to ona np zajmuje się dziećmi, podejmuje ryzyko i zachodzi w ciążę. Oglądałam o niej film na Discovey i uważam, że tę kobietę trzeba leczyć, ale na głowę. Zniszczyła życie swojej córki, a może i syna. Rozumiem, że każdy chce mieć dzieci, ale nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła na jej miejscu, to jest chory plan . A co gdy ten jej mąż odejdzie?? On też przecież może mieć dość zajmowania się czwórką dzieci ( bo przecież to on sie nimi zajmuje). Albo ona umrze przy 4 porodzie i zostawi męża z chorymi dziećmi....

Gość paulo domani
zgadzam się... kobieta jest nieteges... wszystko fajnie.. ale marzy o 4 dzieciakow.. jedno już się takie urodziło chore a ona nadal ryzykuje, zapominając, że jej dzieci mogą nie mieć takie szczęścia nie spotkać na swoje drodze takiego "WILLA".. co to za matka skoro skazuje swoje dziecko na samotność i na tyle przykrości... Ojca też nie rozumiem.. zostanie później z taką 3 chorych dzieci i ciekawe co zrobi... ;/