Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxx ......

Pytanie do mam....czy to was nie szokuje?

Polecane posty

Gość wrodzona lamliwosc kosci
nie jest choroba dziedziczna. Kazdy ma prawo do szczęscia, a ma jedno zycie. Ta kobieta moze byc bardzo dobra matka, bo pewnie nie moze wiekszosci rzeczy wykonywac, pracowac normalnie, bawic sie , ale kochac swoje dzieci na pewno , na pewno sa calym jej zyciem

Gość to jest okropne
czemu nie zadoptowali dzieci przeciez juz jedna corka ma ta chorobe po matce

Gość blim
ten facet to jakiś dewiant...bo jaki normalny facet zwiąże się z ''takim czymś''...przeciez ona jest straszna,powykręcana :O...nawet jest przytulić nie można bo się ją połamie a on jeszcze ją bzyka.....niektórzy tu piszą że kaleki tez mają prawo miec męża....no ale są kaleki i kaleki....co innego gdy kobieta jest normalna a np.jeździ na wózku....nawet taka ma małe szanse na związek a tu taki potworek ma męża :O...i do tego jeszcze idiotka obkłada się dzieci...i tak już jedno skazała na chorobę,ciejawe czy to dziecko jej za to podziękuje...wątpię :O

Gość precz z nimi
wiecie co, dla mnie osoby piszące takie komentarze, że chce być matką to są osoby też chore psychicznie, to, ze ktoś chce być matką nie patrząc na to, że jest duze prawdopodobieństwo urodzenia chorego dziecka to idiotyzm. Dla mnie liczą się te chore dzieci, to one cierpią, to nie te .... matki które świadomie rodzą chore dzieci, po to aby tylko być matką, to nie są matki, to sa ..... , które chcą za wszelką cene być matka.