Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvvcvbvvbc

Egzamin na prawo jazdy..

Polecane posty

Gość bvvcvbvvbc

Witam, w piątek czeka mnie drugi egzamin dlatego też mam parę pytań (na pierwszym niestety oblałam chwilę po wyjechaniu z ośrodka). Właśnie przeglądam arkusz przebiegu egzaminu i są tu wymienione wszystkie rodzaje parkowania (skośne, prostopadłe, równoległe - przodem, tyłem - wiadomo). 1) Czy będę musiała wykonać je wszystkie, czy to zależy od egzaminatora? Co wy musieliście zrobić? 2) Czy chcąc wyprzedzić jakiś pojazd (zakładając, że nie przekroczę prędkości) powinnam poinformować o tym egzaminatora, czy może lepiej nie wyprzedzać (i nie robić nic, o co on nie prosi)? 3) Kiedy widzę PRZY (nie na) przejściu dla pieszych pieszego, to bezpieczniej będzie się zatrzymać? 4) Może głupie pytanie, ale jeździłam z 3 instruktorami i co instruktor to inny obyczaj... Redukować biegi? Z pierwszym nigdy nie redukowałam biegów podczas zwalniania (np przed światłami - ewentualnie wrzucałam dwójkę). Z kolejnym natomiast "regularnie" je redukowałam. Jechałam np na 5, wrzucałam 4, 3 itd. 5) Ostatnie pytanie dotyczy gaśnięcia pojazdu - podobno kiedy 2 razy mi zgaśnie egzamin zakończony, czy tak? P.S. zdaję w Warszawie

Gość kjkjkhkhjh
uphjkh