Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eliza733

szczęśliwe mamy łaczymy się

Polecane posty

moj teraz na bajke patrzy i do spania :) no mało a tyle wpisów od mam polek :D no my troche przeszlismy w swoim zyciu mały ma gronkowca złocistego i co za tym idzie 3 pobyty w szpitalu zanim go wykryto był pzreleczony i na razie jest ok choc ostatnio sie ujawnił i 4 dni go meczył :9 biegunka i cisza

a dzień dobry :) jak wam noc mineła u nas super maly poszedl o 20 spac wstało 7 :15 , juz po sniadaniu i teraz ulubiona bajka a ja .. troche internet i robie obiad

czesc dziewczyny:) widze mam troszke wiecej:):) eliza a w ktorym tygodniu jestes??myszka, wazka.... fajnie ze uz macie jedno szczescie w domu:) tez juz bym chciala zeby nasz synus byl z nami, ja siedze na zwolnieniu z tego wzgledu ze juz raz poronilam i strasznie mi sie nudzi w domu....dziewczyny robicie juz powoli jakies zakupy dla dzidzi?? ja jak narazie zakupilam ciuszki , wozek i lozeczko chyba kupie dopierow styczniu zeby nie tracici gwarancji.zycze milego dnia:)

ja także chce podzielić się z wami moim szczęściem malutka jest cudowna i taka kochana mogłabym na nią patrzeć godzinami a ma dopiero tydzień i 2 dni:)

Gość krycha...
ale slodko :-O... niedobrze mi :-O

Gość biała dama87
Hej wszystkim mamą :) O czym dziś plotkujecie?

hej biala dama i baska:) widze ze my musimy zaczac plotkowac bo tutaj tak cichutko:):) jak tam samopoczucie?? u mnie kiepskie, pewnie dlatego ze taka pogoda:O ja chce wiosny!!!!!!!!!

A bardziej doswiadczona mamusia moze byc? ja mam dwie corki mlodsza ma 7,5 miesiaca a starsza 15,5....hmmm roku :).

:) jako weteranka moge czasem rada sluzyc, ale rozumow wszystkich nie pozjadalam wiec zastrzegam sobie prawo do niewiedzy w okreslonych sytuacjach ;).

Gość biała dama87
Kobietki właśnie wybieram się do apteki po pastę do zębów dla mojej 18 miesięcznej córki,może polecicie mi sprawdzoną?

Czemu dopiero teraz zaczelas myc Jej zaby? Ale dobrze, ze sie tym zajelas. Najlepiej zapytaj w aptece te panie naprawde sie znaja i nie sugeruj sie cena, zwykle te najlepsze nie sa najdrozsze :)

Gość biała dama87
Oczywiście,że myłyśmy wcześniej ząbki pastą COLGATE smiles pasta dla dzieci 0-2 lat, chciałam wypróbować inną,może taką jaką Wy byście mi poleciły jako doświadczone mamy :) Moja mała niunia nie za bardzo lubi myć ząbki... przy myciu ząbków wprowadzam różne zabawy i tak zwane zagrody jak sama stara się umyć ząbki ale to nic nie daje...

karmelek amada :)no hey teraz weszłam na kafeteria:)i widzę że zainteresowanie jest tematem:):)karmelek moje dziecko było poczęte w sierpniu ,ja już kupiłam,ciuszki,2 rożki,karule nad łóżeczko,nosidełko,pościel:)a wózek, łóżeczko:)kupie przed samym porodem,bo słyszałam że to przynosi pecha:(ja też poroniłam już 2 razy :(ale nie mogę isc na wolne bo nie mam umowy jedynie szef mi idzie na ręke

witam mój mały codziennie mnie zaskakuje pomysłami i tekstami jakie mówi wczoraj wybierajac sie na spacer mowi : " mamusia bądż grzeczna pamiętaj !:D" bire go do mycia a on NIE !! z tausiem bo ty jestes dziewczyna a ja chlopakiem :D "

myszka takie dzieci sa najfajniejsze:D eliza ja tylko zobaczylam dwie kreseczki na tescie to odrazu poszlam do gina i wypisal mi zwolnienie, praca nie zajac nie ucieknie:) ale tez nei wiem co bym zrobila jakbym umowy nie miala. jak tam sie dzien zapowiada?? u mnie to nic ciekawego:)znajomi mi dali psiaka do popilnowania(york) siedze i sie z nim bawie, takie to male i fajne:)eliza ja wozek i lozeczko kupie w styczniu czyli miesiac przed porodem z checia bym teraz kupila ale nie chce tracic gwarancji, ja w zabobony nie wierze co ma byc to bedzie...

bardzo dobrze, ze nie wierzysz, a warto zaczac kompletowac wszystko wczesniej - koszty rozkladaja sie w czasie a wiadomo, ze wyprawka niemalo kosztuje. Gratuluje myszka.

alicja masz racje,ze lepiej jzu kupowac wczesniej rzeczy dla dziecka...na raz wszystko kupic to za duzy wydatek...Eliza to ktory to juz tydzien?? ja to nie wiem co sie ze mna dzieje, ostatnio przez okolo dwa tygodnia mialam taki apetyt ze non stop cos mielila w buzi:) ciagle chodzilam glodna a od wczoraj apetyt wygasl, chyba sie wszystkim przejadlam:):) moze to i dobrze bo jakbym jadla tak jak do tej pory to za 3 miesiace na porodowke to by musieli mnie zawiezc na wozku chyba:P:P dzisiaj mi sie zaczal 27 tydzien:) malutki zaczyna czesciej dawac znak o sobie, uwielbiam te kopniaczki:) w poniedzielek mam wizyte u gina to sie dowiem ile wazy:)alicja to ty juz masz taka starsza core:) pewnie juz zaczyna na randki chodzic:)