Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eliza733

szczęśliwe mamy łaczymy się

Polecane posty

Witam wszystkie szczęśliwe mamy :):):)sama nie mogę w to uwierzyc:)tak bardzo chciałam miec dziecko ,marzenia się naprawde spełniają.Opisujcie tu wasze terminy,albo ile mają wasze pociechy,i jakie wasze wrażenia są w trakcie ciąży ,albo jakie były:)ja jestem taka szczęśliwa że nie umiem tego wyrazic słowami:)moje dziecko było poczęte w sierpniu :)

Gość afp
2 miesiące zaraz będą. Głuzy od dawna, usmiecha się, reaguje na głosy, leży i patrzy na wszystko, lubi być noszony.

afp :)piękny widok a dziewczynka czy chłopczyk jeżeli się mogę zapytac i jak na imie

Gość biała dama87
Na pewno jest NAS więcej :) Moja córcia ma 18 miesięcy-niezła rozrabiara z niej :D

Gość biała dama87
Eliza733 Jestem bardzo szczęśliwa :) Ma na imię Wiktoria i nie wiem kiedy ten czas kat szybko zleciał,przecież niedawno się urodziła :) i jaka tam ze mnie pani :P

Gość biała dama87
A Pnia pociecha jak ma na imię i ile ma latek albo miesięcy?

biała dama87 ja jestem kulturalna:):)i ja też nie jestem pani:):) moje dziecko zostało poczęte w sierpniu tego roku :)więc czekam z nie cierpliwoscia do porodu :):) jeżeli będzie córka to myśle nad imionami takimi jak :)Marina oktawia,Natalka,Gloria,Andzelika,dzenifera:).które lepsze?a jak chłopczyk to Maciek :):)

hej ja też szczęsliwa mama synka Beniamina mały ma 2 lata i 2 miechyładnie mowi, piekluchy juz poszly w dzien tylko na noc zostaja :) i mamy problem zwanyu DYDOL :D ale pracujemy i jest calkiem ok

Gość biała dama87
Eliza733 Gratuluję ciąży i jednocześnie zazdroszczę tych kilku miesięcy:) Imiona bardzo ładne,teraz jest w czym wybierać :) Oktawia,Natalka,Andżelika,dzenifer,Blanka bardzo ładne zdrowie życzę :)

Gość biała dama87
myszka83 Ja chyba też niedługo będę musiała odzwyczajać moją córcie od "DYDA" ale nie wiem jak się za to zabrać :) pampersy jak na razie sa nam niezbędne ;P

ja również się przyłanczam;p mój synuś ma 21 miesięcy i niezły łobuz z niego ale i tak kocham go nad życie i bardzo chciałabym mieć jeszcze jednego łobuziaka:)

hm.... pieluchy posżły gladko nie pwoiem ale dydol oj ! cięzko obciełam koncówke i co usłyszłam mama żółty jest zepsuty daj zielonego :O leży w szufladzie :O

Gość evonne
To ja też się dopisuje.Mój kochany synuś ma 3 miesiące.Nie ma nic piękniejszego gdy się do mnie uśmiechnie

mój już na szczęście nie urzywa smoczka ale pieluchy niestety tak i już nie raz probowalismy sie oduczyc ale on jeszcze nie umie zasygnalizowac ze mu sie chce... wiec jeszcze troche poczekamy...

biała dama87 bardzo ci dziękuje tak bardzo chciałam miec dziecko:)a teraz tego uczucia nie da sie opisac

myszka83 :):)dziecko to jest cudowne uczucie :):)ciesze się ze jestes szcześliwa

hej mamusie:):) moge sie dolaczyc:):) eliza733 ja tez jeszcze czekam na maluszka:) jestem w 26 tygodniu ciazy i bedzie synus:):) nad imieniem myslelismy ale zawsze z tego sprzeczki wychodza :D moj maz chce zeby mial imie po sobie czyli Adam junior a ja nie chce....ogolnie w ciazy czuje sie dobrze, jedynie poczatki byly dla mnie straszne bo maialm straszne mdlosci i wymioty tak do 15 tygodnia...teraz trapi mnie zgaga, ale i tak uwielbiam byc w ciazy...i te kopniaczki synka sa slodziutkie:) a jak ty sie czujesz?? pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie i juz mamusie:) biala dama mam chrzesnice ktora ma 18 miesiecy, oj tez potarfi dac w kosc....wszedzie jej pelno:D

Witajcie szczesliwe mamy:) ja mam jednego brzdaca 3 latka, wlasnie ma drzemke 2 badz 3 godzina zobaczymy;) wiec mam luzik... jestem w 23 tyg ciazy a co do plci, nie dalo rady zajrzec, skrzyzowane nozki itd, takze dowiemy sie po porodzie;)bo mialam juz 2 obowiazkowe usg a ze wszytsko jest dobrze to nie wiem czy przed rozwiazaniem zrobia mi jeszcze jedno, roznie to z nimi bywa) i co do imion, dla dziewczynki Amelka a dla chlopca Igor:) z M od razu sie zgodzilismy takze problemu nie bylo...i tez moj maluszek daje czadu az brzuch faluje niezaleznie od pory dnia czy nocy;)

karmelek amada :)ogólnie wymiotuje ,boli mnie brzuch,piersi,ale nie jest tak zle tak się bardzo ciesze:)że każdy bół wytrzymam