Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euforbia

Pomocy! Dobry alergolog w Lublinie

Polecane posty

Gość euforbia

Mam do Was goracą prośbę - polećcie mi dobrego alergologa w Lublinie. Dziecko ma 17 lat i długotrwały kaszel. Chciałabym trafić do lekarza, który dobrze zdiagnozuje i poprowadzi moje dziecko.

Gość czy tak masz to
najpierw zastanów się co moze dziecko w domu uczólić,bo jesli sie nie usunie zródła to leczenie nie pomoże.najbardziej uczola np swinka morska

Gość euforbia
Może ktoś jednak zna dobrego alergologa w Lublinie? Może być też alergolog-pulmunolog. Gdyby takie proste było znalezienie alergenu, to lekarze nie mieliby co robić.

Gość Rennnnnnnnia
Idź do pulmonologa na Hipotecznej, jeśli kaszle.

Gość euforbia
Rennnnnnnnia - dzięki za zainteresowanie. A mogłabys mi jeszcze napisać, czy tam trzeba mieć skierowanie, czy można bez? I do jakiego lekarza konkretnie? A jakie są opinie o lekarzach z Luxmedu? Zadaję takie pytania, bo nie jestem z Lublina i nie mam kogo się poradzić osobiście.

Gość euforbia
Podaję jeszcze mój adres e - mailowy, gdyby ktoś zechciał mi poradzić na priva: euforbia@op.pl

Gość euforbia
podnoszę

Gość a ja byłam z....
moim dzieckiem w przychodni na Chodźki i przyjmowała nas doktor KĄTSKA. Fakt że na wizytę czekałam ponad 2 miesiące!!!!!!!!!!!! Ale było warto pani doktor bardzo konkretna i rzeczowa. Godna polecenia.

Gość euforbia
do: a ja byłam z... dzięki, ale problem w tym, że po takim czasie moje dziecko będzie już pełnoletnie i nie będzie się kwalifikować do przychodni w DSK na Chodźki

Gość bajadera8pi
Bardzo dobry alergolog jest w Lublinie na ul. Hryniewieckiego.Ma również specjalizację z laryngologii.To starszy pan z ogromnym doświadczeniem, przyjmuje bardzo dużo małych pacjentów. Nie wiem tylko, czy jeszcze przyjmuje, gdyż ostatnio źle się czuł i ciężko było się zapisać.Naprawdę warto!leakrz z ogromnym doświadczeniem.

Gość goskaffm
przez 15 lat leczyłam sie u dr.Blinowskiego ale ostatnio próbowałam sie umówic na wizyte okazało sie ze Dr zamknoł gabinet:(wspaniały lekarz morze ktos zna dobrego alergologa w lublinie???

Gość gość
podbijam zna ktoś dobrego alergologa z lublina ?

Gość gość
z czystym sumieniem mogę polecić panią dr. Teresę Stelmasiak www.alergolog.lublin.pl. jestem u niej w trakcie leczenia ze względu na astmę. u poprzedniego alergologa który mnie prowadził podczas ostatnich wizyt zaczęła mi wychodzić coraz słabsza spirometria. stąd postanowiłam go zmienić na panią doktor którą poleciła moja koleżanka. teraz wyniki wreszcie wyglądają tak jak powinny. cieszę się że zdecydowałam się na taką zmianę.

Gość gość
Ja również polecam dr. Stelmasiak. Bardzo dobrze prowadzi mojego syna (8 lat) który jest alergikiem. Do tego to sympatyczna kobieta.

Gość gość
Wiele osób poleciło mi dr. Teresę Stelmasiak, więc chyba coś w tym musi być. Przejrzałam stronę www.alergolog.lublin.pl , którą prowadzi. Wszystko wygląda bardzo dobrze. Ma ogromne doświadczenie, co sprawiło, że zdecydowałam się zapisać. Za kilka dni mam pierwszą wizytę. Jestem ciekawa jak dalej potoczy się moje leczenie, bo poprzedni lekarze nie bardzo dawali sobie radę.

Gość helena_d
Ja uważam, że najlepiej właśnie wybierać kogoś z polecenia.Sama zawsze tak robię. Warto popytać wśród znajomych i przyjaciół, poszperać trochę w sieci i poczytać opinie. Sama zmagam się z alergią i wiem jaka potrafi być uciążliwa... Jestem uczulona na pyłki traw ale mam także alergię pokarmową. Niektóre osoby nawet nie zdają sobie sprawy, że są na coś uczuleni. Tu http://lubelskie.medmiasto.pl/alergia-objawy można sobie poczytać o objawach alergii :)

Dla własnego zdrowia i życia radzę omijać panią Iwonę Królik szerokim łukiem. Niezainteresowana pacjentem i jego leczeniem. Wiecznie „zaganiana“, dokądś rzekomo śpiesząca i niemająca czasu dla pacjentów i ich rodzin. Wizyta u niej (wraz z wypisaniem recepty!) trwa max 4 minuty! Nie pała chęcią rozmowy, trzeba wręcz dodać - antypatyczna, nieprzyjemna i arogancka. Niestety – naturę pani doktor jako człowieka można jeszcze by znieść, bo nie każdy musi być dla innych miły (skoro najwyraźniej nie umie) – jednak największym zarzutem wobec pani Królik jest to, że nie potrafi dobrać odpowiedniego leczenia do postawionej diagnozy, co w wątpliwym świetle stawia również jej kwalifikacje. Pani doktor to przeciwieństwo lekarza z powołania. “Leczy“ (i to trzeba wziąć w cudzysłów) jak się odnosi wrażenie, z przymusu.

Gość gość
Zdecydowanie sprawdzony przeze mnie i jedyny alegrolog, któremu zaufałam w pełni po nieudanych próbach u innych lekarzy to doktor Stelmasiak, która ma gabinet przy alei Kraśnickiej. łap kontakt - http://www.alergolog.lublin.pl/kontakt.html z pewnością będziesz zadowolona.

Gość gość
I ja również polecam doktor Teresę Stelmasiak, zdecydowanie najlepszy alergolog na terenie Lublina, bardzo szybko postawiła mi diagnozę i wdrożyła leczenie, dzieki któremu czuję się o niebo lepiej. Ulga jakich mało. Kontakt jest na stronie pani doktor http://www.alergolog.lublin.pl/kontakt.html

Gość gość
Radzę SZEROKIM ŁUKIEM omijać panią Królik. To kobieta, która nie umie leczyć, nie ma poszanowania dla pacjenta ani człowieka. Stawia błędna diagnozy, źle dobiera leki i przy tym jest arogancka.

Gość gość
Od wielu lat korzystam wyłącznie z usług alergologa - http://www.alergolog.lublin.pl/ dla mnie to jeden z tych lekarzy, do których wraca się, aby podziękować za skuteczne leczenie.

Gość gość
Witam wszystkich też mam zamiar się wybrać do alergolog mam męczący kaszel i jest bardzo częsty i trwa już kawał czasu i myślę że znam przyczynę ale nie jest to takie łatwe pozbyć się tego świństwa a pytanie moje był kiedyś alergolog w Lublinie przy zjeździe z al.krasnickiej w Tomasz zana po prawej stronie nazwiska nie znam ale bardzo mam pomógł i chciał bym go odnaleźć proszę o pomoc dziękuję pozdrawiam

Gość gość
Jak chcesz dobrych lekarzy polecam podjechać do ich centrum www.centrummedyczne.com.pl . ja tam wyleczyłam z alergii moja córeczkę, znaleźliśmy szczegół dla którego tyle lat ni mogliśmy nic zrobić, serdecznie polecam, warto czasem nawet przemierzyć trochę więcej km dla dobrego lekarza.

Gość gość
Radzę się udać do pani Stelmasiak. Bardzo miła, niezawodna kobieta. Na pewno coś zaradzi na ten problem.