Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenki_kłopotek

linux proszę o pomoc

Polecane posty

Gość malenki_kłopotek

Zainstałowałam wczoraj mandrive 2009.1 Sprint. Nie chodzą mi żadne filmy, np na you tubie. Próbowałam instalować przez konsole kodeki, kilka weszło, ale dalej nie działają. Nie znam się na tym zupełnie czy ktoś może mi pomóc?

Gość malenki_kłopotek
up

Gość To instaluj Windowsa

Gość malenki_kłopotek
chce skonfigurować linuxa a nie wrócić do windowsa

Gość malenki_kłopotek
z mozilli. Ubuntu jest ponoć trudniejsze w obsłudze, a ja się nie orientuje w tej konsoli wcale

Gość malenki_kłopotek
pobrałam, ale nie mogę go zainstalować, system nie wiem czym go otworzyć

Gość informatyk bez kobiety
Zasadniczo to powinien działać instalator oprogramowania . Jak klikniesz na RPM to powinien uruchomić się "software package manager" i poprosić o hasło root. warto dodać za pomocą http://easyurpmi.zarb.org/ pakiet PLF (jest coś takiego jak dodaj PLF) tam będą kodeki powinien być również flash.

Gość kakkak
hej ja tez mam straszne problemy z linuxem po 1. nie moge sluchac muzyki sciagnietej z internetu 2. nie moge sciagac programow poniewaz nie da sie ich zainstalowac a co za tym idzie nie moge ogladac filmow min na you tubie, nie mam javy wiec nie wejde na czat ani nie pogram w nic 3. nie moge przeslac zdjec z aparatu poniewaz nie umie otwozyc tych zdjec 4. LINUX JEST DO DUPY!!! JEZELI MACIE TYLKO SZANSE ODINSTALUJCIE GO I ZAINSTALUJCIE WINDOWSA na tym systemie nic sie nie da zrobic nie da rady sciagnac ani gg ani kadu na gg web tez nie wejde bo nie mam czegos do otwozenia a nie moge tego zainstalowac MASAKRA blagam pomuzcie bo prubowalam kombinowac na wszystkie sposoby i nie wychodzi

Gość popii....ło Was
ano macie linuxa! ulegliście modzie! a Bill mówił-tylko Windows.....

Gość Zacznij od Bacha...
wszystko zależy od systemu który posiadasz . Kadu dostępne jest dla wielu dystrybucji : http://www.kadu.net/w/Pobierz są też alternatywy korzystające z tego samego protokołu choć bardziej ograniczone jak np pidgin lub kopete . Filmy i muzyka wymaga stosownych dekompresorów najlepiej pobrać sotosowne wersje dla dystrybucji , wszystko zależy od dystrybucji którą posiadasz : Mandriva, Fedora ,Ubuntu , SuSe, Debian etc..