Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzeaa

Prosze wysluchajcie,musze sie wyzalic

Polecane posty

Gość nienawidzeaa

Dzisiaj bylam u chlopaka, wszystko ok bylo, ale on musial pojechac pilnie w pewne miejce, ja poszlam na przystanek. Stojac i czekajac na autobus jechali jego 2 koledzy, zapytali czy mnie nie podwiezc. Pomyslalam ze w podwozce nic zlego nie ma. Wsiadlam. Tel, mialam wyciszony poniewaz bedac u chlopaka wyciszylam zeby nam nikt nie przeszkadzal. Zapomnialam waczyc dzwonki. No wiec wsiadlam do samochodu i gdy zauwazylam ze nie jada w ta strone co powinni powiedzialam zeby mnie wyadzili, on nie chcieli. Powiedzialam ze albo mnie odwoza albo niech mnie wysadza tu i teraz. Pojechali gdzies do lasu, i tam byly piaski, samochod sie zakopal. Ogolem gdy zadzwonilam do chlopaka ze mnie jego koledzy zabrali z przystanku no i mieli podwiezc a wywiezli gdzies do lasu, to jego koledzy wlasnie nie kazali mi dzwonic, a jak juz to powiedziec ze jestem u kolezanki albo cos. Ale nie chce klamac mojego chlopaka, bo przeciez ja nic zlego nie zrobilam, nie mam nic do ukrycia i wytlumaczylam mu jak bylo. On przyjechal szarpal mnie, bluzgal, zerwal ze mna, a przeciez ja go nie zdradzilam ani nic:(Jego koledzy specjalnie to tak zrobili, bo ten jeden chce ze mna bvyc, a ja go odrzucilam, specjalnie mi zwiazek rozwalil:(( To tak boli, ja myslalm ze oni mnie naprawe do domu podwioza:( co ja mam zrobic? Nie jestem z kims kto jest dla mnie calym zyciem:( napisal mi po tym ze tez mnie kocha ae nie bedzie z siebie frajera robil. Jaka ja jestem glupia!'(

Gość sernikbabcialinki
żenujące (zwłaszcza zachowanie "kolegów")

Gość a ja myśle ze to twój chłopak
ukartował żeby miec pretekst do zerwania z toba

Gość No jesteś głupia
Nie chciało się czekać na autobus taka wygodna jesteś to masz. W życiu bym czegoś takiego nie zrobiła. Ile ty masz lat kobieto

Gość fdhfgjnfgvjn
glupszej historii w zyciu nie slyszalam. daj sobie spokoj z tym kolesiem jeszcze mu rura zmienkie tylko nie mozesz sie odzywac

Gość nienawidzeaa
Czy chlopak bedzie w stanie mi wybacyzc? jak myslicie?:(

Gość co wybaczyć
teraz z kolegami cieszy sie wolnościa