Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budzet

iel wydajecie na ubrania

Polecane posty

Gość budzet

ile miesiecznie wydajecie na ubrania? a moze nie kupujecie czegos w kazdym miesiacu? jak czesto kupijecie i mniej wiecej ile na to idzie pieneidzy?

Nie kupuję w każdym miesiącu. Kupuję kiedy czegoś mi brakuje. Np. rok czy dwa lata temu kupiłam oficerki za 780zł, rok temu płaszcz za 600zł, ale noszę te rzeczy przez kilka sezonów i staram się, żeby ich wygląd był ponadczasowy i jakość była dobra. Niestety, nie stać mnie, żeby non stop wydawać.

Gość to jest straszne straszne
jestem zakupoholiczką, w leczeniu wydawalam na ubrania, buty, dodatki 3-4 tys zl/ ms zarabiajac 4500 tys zl bedac w zwiazku, gdzie facet myslal o rachunkach, jedzeniu a ja cala wyplate wyrzucalam w centrum handlowym, w jeden dzien teraz wydaje 2 tys, co jest wciaz kosmiczne, zwazywszy na to, ze zycie jest naprawde trudne i drogie obecnie 2 tyg bez zakupow, z powodu choroby, zakaz allegrowania, bo i tam zamawialam rzeczy

Gość drugi grzech główny
ostatnio kupiłam sweter za trzy stówy i płaszcz za cztery, do końca roku mi wystarczy, aż taka bogata nie jestem, żeby sobie dogadzać co miesiąc :P

Gość eeesdddcf
najcześciej to bluzki, topy, spodenki kupuje czyli 100-150zł na miesiąc+ np przed zimą nowa kurtka 190zł i nowe spodnie 189+kozaki 1440zł, generalnie b. dużo kasy wydaje na ciuchy i obuwie

Gość budzet
podoba mis ie twoje podejscie. tez uwazam ze lepiej kupowac rzadziej ale rzeczy dobrej jakosci. ale nie uwazasz ze to jest bardzo trudne. teraz nawet w dobrych sklepach kupujac drogie zreczy nie mamy pewnosci ze za 2 miesiace beda wygladaly an stare szmaty. naparwde kiedy chodze po sklepach widze same jednorazowki. dlatego juz sama nie wiem. mzoe lepiej kupowac te tansze rzeczy skoro i tak niedlugo nie beda nadawlay sie do niczego nawet te drogie