Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianinka

odwieczny problem swiateczny-czyli co kupic w prezencie rodzicom!!!

Polecane posty

Gość kafeterianinka

Hej kobietki:) szukam pomyslu na prezenty swiateczne -dla mamy i oddzielnie dla taty:) MIle widziane propozycje:)

Gość Zuri
no więc zaczyna się ;) szał zakupów to cos co lubię:) dla taty polecam golarkę do golenia albotaki scyzoryk-TOOL, a dla mamci może jakies perfumki albo cos przydatnego do kuch: toster,czajnik,serwis kawowy?:) nie wiem co już maja Twoi rodzice ale rzucam pomysły tym samym pomagając sobie:)

kosmetyki to chyba uniwersalny pomysł... ale fajnie by było wymyślić coś bliższego obdarowywanym. może fotoksiążka? albo kalendarz z rodzinnymi fotkami? superfoto ma w ofercie takie cuda, idealne na prezenty (wiem, bo sama rodzicielce coś takiego na Dzień Mamy kupiłam - szał:D)

Gość kafeterianinka
odrazu mowie ze ksiazka odpada;P co do golarki dla taty to calkiem swietny pomysl...dla mamy chcialabym cos kupic praktycznego...moze wlasnie jakis serwis do kawy albo czajnik:) z checia zobaczylabym jakies ciekawe propozycje w linkach:)

Gość cube
dla taty golarka to faktycznie fajny pomysł, co do linków to wiem, że ta jest bardzo dobra: http://www.electro.pl/produkt-PHILIPS_Golarka_HQ_8250_2F17_2B_udzial_w_losowaniu_wyprawy_do_Afryki-81190,191.html a dla mamy może masażer do stóp? żeby w końcu odpoczęła sobie, a nie cały czas przy garach stała np. http://www.electro.pl/produkt-BOSCH_Masazer_PMF_1232_2B_udzial_w_losowaniu_wyprawy_do_Afryki-32488,187.html wydaje mi się, że z takiego prezentu będzie bardziej zadowolona

no chyba twoi rodzice czymś się interesują więc cóż za problem kupić jakiś gadżet z tym związany

Toster albo czajnik ? To nie prezent Polecałabym kupić coś specjalnie dla mamy a nie dla całej rodziny... Może dobre rękawiczki albo parasolkę?

dla mamy wlasnorecznie zrobione poszewki ozdobne dla taty cieple skarpety, na drutach dla siostry sukienke, uszyta na maszynie, z materialu sprzed 2 wojny swiatowej dla brata opowiadanie i wino z chorwacji dla chlopaka... cos specjalnego, ale nie napisze, bo mi ktos jeszcze sposob podpierdoli i nie bedzie niepowtarzalnie :)

Gość prerzenty.pl
co to za problem w tych czasach kupic prezednt, w sklepach jest wszystko wiec sama zdecyduj co kto lubi skad my mamy wiedziec jacy sa twoi rodzice na jakim poziomie jakie maja zainteresowania itp

Gość kafeterianinka
to wcale nie jest takie proste jak sie wydaje... Moja mama lubi praktyczne rzeczy raz jej siostra kupila sliczny sweter, perfumy i krem to stwierdzila ze to nioe jest jej potrzebne ze wolalaby cos praktycznego i pomyslalam ze moze to:http://www.maxaudio.pl/sklep/artykul/id/26232

Gość zuri
kafeterianka genialny pomysł! taki sentymentalny:) mi kojarz się z takim ciepłem, z czasem spędzonym u babci-tez miała tego typu tylko że nie tak unowocześniony:) śliczny naprawdę, nawet w pokoju można go postawić na ławie;)

Gość Chopok
polecam stronę www.Toys4boys

Gość a ja chcę takie
tato-podkładka pod laptopa chłodząca mama-zegarek i porządny puder teściowa-myślałam o półce z przyprawami teściu-nie wiem ;)

Gość kafeterianinka
ciesze sie zuri ze sie tobie podoba ;D a co do ToysForBoys to nie jest przypadkiem taki sklep w Zlotych Tarasach w Wawie? Bylam tam ostatnio, ale nic ciekawego nie znalazlam...:( a co do podkladki chlodzacej pod laptop to kupuje taka mojemu facetowi;D

Gość hempe
Serwis kawowy jak najbardziej, ale jeśli robić taki prezent, to najpierw musi on być wysokiej jakości. Mowa o czymś takim - https://www.taniejdladomu.pl/pl/p/Serwis-obiadowy,kawa-630-Celebration-Lubiana-Gat1/386 Sami przyznajcie, że już takie rozwiązanie robi ogromną różnicę, zgadza się?