Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuuuttnnnyyy

Nigdy nie miałem dziewczyny, co robić?

Polecane posty

Gość smuuuttnnnyyy

Witam troszke czytałem forum i znalazłem dosc podobne tematy ale jednak nie takie same jak moj tzn nie poruszajace mojego problemu. Więc postanowiłem sie zalogowac i napisac. Więc: Nie wiem w sumie jak nazwac moj problem, ale wyglada to tak: Mam juz 22 lat i nigdy nie miałem dziewczyny i jestem prawiczkiem... Chciałbym to zmienic ale moje zycie wyglada tak: Wczesniej Szkoła->Dom->Trening->Spanie Teraz tak samo tylko, ze zamiast szkoły Praca i tyle W wolnym czasi najchetniej bym siedział w domu przed tv albo kompem z zasłonietymi zaluzjami ew czasem pocwiczyc cos Ok , dalej Wiec tak kolezanek nigdy nie miałem, z kolegami srednio było ale jacys tam byli, teraz to juz wogole nie mam nikogo, tzn co najwyzej jakis znajomy ale taki czesc - czesc i troche pogadac w autobusie i dowidzenia..... Co do wygladu to powiem tak: twarz mam podobno w miare ładna, budowa srednia, moja spora wada to nie wysoki wzrost... Wiem, wiem, ze aby znalesc dziewczyne nalezy wychodzic z domu itd... Tylko nie moge sie przemoc (mam tez chyba problem z pewnoscia siebie, choc czasem mam dobre dni) tez od lat mam złe podejscie do kobiet ktore probuje zmienic ale nie moge cos tzn mysle o nich jako o kims lepszym od mezczyzny (mimo ze jesli juz to odwrotnie jest) mysle ze np na sex z zadna kobieta nie zasługuje, bo niby czemu ma zasługiwac? to ona jest krolewna a ja nikim i czemu miala by mi dac przyjmnosc? hheehe idiota ze mnie%-) Myslałem nawet aby odwiedzic prostytutke, ale nawet tu czyli płacac nie moge sie przemuc i isc no nie dam rady spalił bym sie u niej... W innych sprawach w zyciu az tak patologicznie sie nie zachowuje%-) Chodz tez mam odchyły

Gość Artur Samogwałciciel
Hej, kolego, zupełnie jakbym czytał o osbie, tyle tylko, że mam 23 lata. Ale ja już poradziłem sobie z tym problemem- po prostu ustawicznie ...wale konia! I to polecam wszystkim prawikom, po prostu nasz los polega na biciu konia, mechanicznej masturbacji w samotnosci i wyobrażaniu sobie tych atrakcyjnych koleżanek. Ja czuje ze tak jest OK, dziewczyna juz nie jest mi do niczego potrzebna :) !

według mnie zmien tryb zycia bo nic innego tu sie nie da doradzić. Wyjdź do ludzi! Siedząc na Kafe nikogo nie znajdziesz :P

Gość Artur Samogwałciciel
Mam pytanie do autora- często walisz konia? Ile razy dziennie? Którą ręką? Jak długo? Znasz jakieś metody efektywnej mastrubacji? NIE? Hohoh... a ja znam :D

Gość www.tnij.org/sexy2009
jesli znajomych nie możesz poznac w realu szukaj ich w internecie na czatach i w portalach społecznościowych

Gość smuuuttnnnyyy
Te atrur, to ze walisz konia to wiesz odpierdolta sie, ja nie jestem gejem! Dziekuje wszystkim za rady. Szczerze z całego serca. Moderator może jużw sumie zamknąć ten temat. Dzięki.

Gość No jak to co robić
Weź te sprawy w garść i... do roboty!!!!!!!!! :-P

Gość 32 na karku
może poprawię jak zwykle komuś humor ja już mam 32 i jakoś żyję

ja mam podobie chodz troche inaczej to znaczy mam 26 lat i jestem nie da sie to ukryc brzydalem no i przez to nigdy nie mialem dziewczyny i przez to ze jestem tez niesmialy ludzie mowja wyjdz do ludzi no tak ale ja nie mam gdzie wyjsc i z kim no a sam kurde nigdzie nie wyjde nie da rady

Gość chce sie z toba umowic
smutny skad jestes??????????????????????????????

Gość idfi
wyczuwame desperatke :classic_cool: powiedz, ile masz nadwagi? :classic_cool: