Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubionaczakira

Chce zacząc nowe życie!!!

Polecane posty

Gość Zagubionaczakira

Witam wszystkich forumowiczów i przede wszystkim forumowicz ki! ;) Chce opowiedzieć o sytuacji w której się znalazłam i może uzyskać jakąs ciekawą radę :) no więc Mam 19 lat, przechodziłam w moim życiu różne fazy, szczególnie takie bardziej trudne, często nawet traumatyczne. Teraz nie potrafię odnaleźć siebie w rzeczywistości, nie potrafię odnaleźć siebie samej. W tym momencie mam przerwę w nauce, gdyż sama nie wiem co chce dalej robić. Czuje bez sens mojego istnienia. Dlatego postanowiłam odnaleźć miejsce do pewnego rodzaju izolacji. Chodzi mi przede wszystkim o jakiś zakon (prawosławny najlepiej) w którym być może była by możliwość zamieszkania na pewien czas w celu odnalezienia spokoju mojej zabłąkanej duszki. Niestety , tu gdzie mieszkam, zbyt wiele rzeczy mnie rozprasza, zbyt wiele ma na mnie duży wpływ. Szczególnie zdanie innych. Dlatego nie mówię o moim planie narazie bliskim osobom. Chce w końcu zrobić coś na co ja mam ochotę, coś czego potrzebuje. W końcu to moje życie ;) Jak dotąd niestety kierowałam się sugestiami i opiniami. Muszę uciec od zgiełku. Myślę o tym już od dawna, Ale nie wiem, gdzie mogę otrzymać taką pomoc jaka potrzebuje. Może ktoś więc coś na temat jakiegoś ośrodka, czy zakonu który pomógł by mi w spełnieniu mojej potrzeby? Najlepiej na Podlasiu, ale może być tez na terenie całego kraju. Czekam na Ciekawe propozycje, opinie rady. Może ktoś był w podobnej sytuacji?? p.s. Od razu uprzedzam , ze nie szukam żadnych sekt i nowych religii, dlatego zależy mi na czymś związanym z moja wiara (jak wyżej wspomniałam prawosławiem ;) ewentualnie coś neutralnego.

Gość Zagubionaczakira
Jak już napisałam, jestem wyznania prawosławnego, i to by mnie najbardziej satysfakcjonowało, chodź powiem, że mogłoby być to coś takiego bardziej społecznego, np, związanego z pomocą w przytułku dla bezdomnych czy coś w tym stylu. ;) Oprócz tego, że mam w tym swój cel, to oczywiście pragnę dać coś w zamian :D