Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pushup

poradźcie...

Polecane posty

Gość pushup

co powinnam zrobic? Od jakiegos czasu rozmawiam na gg z facetem, wydaje sie fajnym gosciem, lubie z nim gadac. az w koncu zaproponowal spotkanie. ucieszylam sie bo chcialabym go wreszcie poznac. ale... zaraz potem napisal ze spotyka sie jeszcze z jedna dziewczyna!! tez w celu poznania sie. on jest z sympatia.pl i szuka dziewczyny. ja nie powiem bo tez chcialabym kogos poznac. ale teraz... co mam o tym myslec? jak mam sie czuc?? wyglada na to ze on prowadzi jakis kasting!!! powinnam sie z nim spotkac w takiej sytuacji? czy odmowic i dac sobie z nim spokoj?? jak mam sie czuc :/

Gość pushup
jaki w ogole trzeba miec tupet zeby sie do tego przyznac ze jeszcze z kims ma zamiar sie spotkac!!! nie pomyslal jak ja bede sie czuc??

Daj sobie spokój bo to pierdoła która języka nie potrafi za zębami nawet utrzymać i zaraz na początku znajomości jedzie z takim "wyznaniem". No i chyba nie masz zamiaru bawić się w jego "teleturniej", którą to wybierze...

Gość pushup
oooo nie ;( ale z drugiej strony moze moge stracic szanse na poznanie tego jedynego... :/

Szuka dziewczyny i urządza casting, to niezły materiał na tego jedynego :). A na sympatii takich kawalerów na pęczki jest - "wydających się fajnymi gośćmi" :) ale jak zawsze twój wybór, jak się zgodzisz to trzymam kciuki i życzę zwycięstwa.

Gość pushup
a moze on po prostu chce byc ze mna szczery bo zalezy mu na naszej znajomosci i nie chce za moimi plecami spotykac sie z innymi laskami?? sama nie wiem ;(

Ale spotka się z inną "laską" więc jak nie chce? Przepraszam... zamiast coś ci doradzić poczynam coraz większy mętlik w głowie...

Gość pushup
chodzilo mi o to ze nie chce za plecami - czyli chce zebym o tym wiedziala bo chce byc szczery

Gość niefajne zachowanie

Gość niefajne zachowanie
dziecinada , niby sie chociaz przyznal, ale i tak nie w porzadku, dlugo juz ze soba piszecie?

Gość ertert
kolesie z sympatii to najgorszy wybór,uwierz mi spotkałam sie z trzema i dziekuje.z jedyn dalej utrzymuje kontakt ale tylko sms..bo on sam nie potrafi sie zdecydowac..jeden szukał swojej byłej..czyli zeby była identyczna jak ta była.drugi był okropny i po kilku mailach zaczal wypisywac jaki on jest samotny i nieszczesliwy i potem spotkalismy sie napisał mi po spotkaniu ze było super i liczy na wiecej po czym sie nigdy juz nieodezwał..a ten z ktorym utrzymuje kontakt to rozpieszczony jedynak z bogatymi rodzicami i nosem w chmuerach..nie pracuje i słabo mu idzie szkanie pracy,baluje i czasami cpa..ogolnie porazka... wiec lepiej poznawac kolesi w realu bo w necie kazy jest taki jakim chce sie pokzac a potem wychadza kwiatki..jo;)

Gość pushup
piszemy od sierpnia ...

Gość pushup
girls, to co byscie zrobily na moim miejscu bo ja naprawde nie wiem co robic :(

Gość florystykahgjfj
a jak ma na imie?bo to podobnie mi brzmi do pewnej mojej rozmomy z jedna osoba z sympatii

Gość a jak rozmawiacie
A rozmawiacie otwarcie o uczuciach itp., On szuka dziewczyny, tak? Więc napisz mu, że Ciebie nie interesuje udział w catingu i przetań się odzywać, zobaczysz jak zareaguje. Jak bedzie mu zalezalo to bedzie sie staral o spotkanie i moze podejmie meska decyzje. Choc z 2 strony nie wiadomo jak jest z tamta dziewczyna, moze ona sie czuje tak jak Ty, jest fajna, wrażliwa dziewczyna i tez ma nadzieje z nim związane? Może na rawzie nie chce nic obiecywac, zebys sie nie angażowala na wstepie i dlatego tak Ci powiedział... Z drugiej strony mozesz isc sie z nim spotkac i dobrze bawic, ale musisz pilnowac emocji i potraktowac to na luzie a najlepiej dac do zrozumienia, ze masz powodzenie to bedzie sie bardziej starał.

Gość pushup
chyba tak zrobie, ze wlasnie napisze ze nie zamierzam brac udzialu w zadnym castingu i pzrestane sie odzywac. szanujmy sie! jesli bedzie mu zalezalo to cos z tym zrobi

Gość tak tezm mialam albo mam
Autorko!!! opowiadasz moja historie

Gość pushup
hehe no prosze jaki ten swiat maly ;)

on stwierdził, żenie wie czego chce a ja mysle że musi odpoczac. ale on ma 23 lata i twierdzi, że niemoże byc zbyle kim tylko z ta ostatnia bo mu czas ucieka

nie polecam tego portalu zawsze sie zawodziłam na nim