Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynówka taty

tak sobie drinkuję i jest mi dobrze i

Polecane posty

Gość cytrynówka taty

myślę sobie i kombinuję i słucham pieśni żołnierskich i leniuchjuję od rana w piżamie i zawsze czytałam posty a teraz sobie napiszę. pewnie bzdury poprocentowe ale co mi tam. idę zrobić drineczka, zaraz wracam, jeśli tylko odnajdę topik :D

Gość cytrynówka taty
trudno się mówi jak zniknie topik:) nie pierwszy i nie ostatni w końcu. a ja z nowym drineczkiem i właśnie leci "Dziś do Ciebie przyjść nie mogę".....

Gość bo zlamalem lewa noge
:P

Gość kobieta_z_zapalkami
przynies i mi

Gość cytrynówka taty
kocham życ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no na razie topik znajduję ale kurna pewnie zniknie niedługo. shit happens :)

Gość cytrynówka taty
stawiam wszystkim!!!!!!!!!! znaczy się cytrynówkę taty:) bo wyszło jakoś tak dwuznacznie :D

Gość kota poglaszcz

Gość cytrynówka taty
wolę w sumie psy ale i kota pogłaszczę wirtualnie :)

Gość cytrynówka taty
jakoś dobrze mi się pije on-line:) to mój pierwszy raz więc może dlatego to niezapomniane chwile. życie życie jest piękne....... aż zaśpiewam za Panią Edytą Geppert http://www.youtube.com/watch?v=UDC9nvzprMQ

Gość cytrynówka taty
"... w każdą niepogodę potrafią oczy me młode dostrzec Twą urodę..." ide po drina bo aż mi się oczy zaszkliły ...

Gość cytrynówka taty
wygląda na to, że sama podbijam swój topi:) sorry wszyscy kafeterirowicze... ale muszę sobie pogadać.... "... jakie życie taka śmierć...."

Gość cytrynówka taty
ale to nie mój topik:) o kurcze.. wszyscy piją ??:)

Gość cytrynówka taty
oooo witam Cię!!! czytałam Twój topik wtedy ale niestety nie miałam co pić raze mz Tobą. nie masz nic? nic a nic??:) przesyłam Ci całą butelkę no ale kurde to w końcu jedynie wirtualnie...

Gość orzechowki
drinkujemy od rana,na szczescie jeszcze bialych myszek nie widzimy...pozdrawiamy wszystkich uzaleznionych

Gość cytrynówka taty
pozdrawiam i ja Was wszystkie/ich :) miło, że nie jest się samym:)

Gość cytrynówka taty
no i pokazali w tv Ojca Świętgego i już mokro się w oczach zrobiło.

Gość cytrynówka taty
ulalala zostałam sama co było do przewidzenia:)

Gość cytrynówka taty
jem kupe

Gość cytrynówka taty
nie wiedziałam, że w moim kraju jest tak cięzko żyć jako człowiek, który w standardowym pojęciu odbiega od "normy".... przeczytałam artykuł o najmnijeszej mamie na świecie. i komentarze pod tym arrtykułem. strasznie przykro jest to czytac. kochająca się parka, dająca miłość, ciepło, bezpieczeństwo swoim dzieciom. ale według większości z nas nie zasługuje na to by dzielić się tym dobrem z innnymi.. dlaczego????????????????? bo nie ma 1.70 kilka cm wzrostu :) buhahahahahahha kto daje prawo na decydowanie że jedni nas mąją ok i mają prawo do bycia człowiekiem i korzystania z przysługujących mu praw a inni są poniżej tej lini i mają prawo siedzieć jedynie cicho, nie ujawniać się, nie przypominać innym o swojej tzw "inności" która w rzeczywistosci oznacza bycie takim samym jak my - z tym samym mózgiem, uczuciami, przeżyciami a różniąca się jedynie wyglądem!!! kiedy zostało określone, że tylko Ci "normalnego" wzrostu (czyli ile tych cm trzeba mieć żeby zostać w to grono zaliczonym?????? 165? 172???) mogą mieć prawa człowieka??? mogą kochać, mieć potomstwo, pokazywać się innym, wychodzić poza ogrodzenie własnego domu? wogóle to szok że taka informacja ma aż tyle komentarzy pod sobą..... coś się poprzekręcało współcześnie żyjącym ludziom.... może to od nadmiaru szczęscia??? bronimy dostępu do niego innym?

Gość cytrynówka taty
pewnie nikt nie będzie za mną teskić tutaj ale chciałam napisać, że nie będę przez jakiś czas pisać, ponieważ bo idę oglądać "Cudownie ocalonego".

Gość cytrynówka taty
".... Regino Regino Regino...." jeszcze spać nie poszłam:) ale pewnie niedługo trzeba będzie:) na razie idę się kąpać. idiotyczne jest to podbijanie topika. jeśli o mnie chodzi to chtenie pisalabym bez swiadomosci ze za chwilkę ten topik będzie widoczny na piewszej stronie....

Gość Nataliaaa24
Ej ja tezsobie drinkuje, tak praktycznie codziennie po szkole. I tez slucham zolnierskich piesni!! nie myslalam ze wiele osob je slucha w mlodym wieku. Ile masz lat? Ja drinkuje bo mam zawieszone prawo jazdy, a bez auta ja nie potrafie zyc. Lazic jak ta menda do przystanku i siedziec w tym brudnym autobusie z jakimis zyciowymi nieudacznikami. Bez urazy hehe . wow jeszcze tylko 2 miesiace dam rade.!

Gość cytrynówka taty
hehe Natalia no to ja jak ta menda jestem bo zamiast siedzieć w swoim autku siedzę (albo i stoję:) ) w autobusie i tramwaju:) prawko mam ale jakoś wolę publicznym transportem ... w kupie weselej :) wogóle to dzęki że odpisałać bo to trochę taki monologiczny topik :) a lat mam 29.

Gość podaj linka
do tego artykułu

Gość cytrynówka taty
dobranoc wszystkim. czas i na mnie, trzeba się obudzic sa niecałe 6 godz. fajnie jest tak sobie założyc topik i popisać:) dziękuję tym którzy wpadli i naskrobali kilka słów.