Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannajoooannna

Jak go zatrzymac

Polecane posty

Gość pannajoooannna

Jestem zalamana , chlopak powiedzial mi dzisiaj ze nie jest ze mna szczesliwy i ze chce odejsc .. twierdzi jednak ze mnie kocha.. Wiem ze nie ma innej .. Co mam zrobic?

Gość martynkoska 23
pogodzic sie z tym, na sile go nie zatrzymasz a tylko sie zbłaxnisz...spróbujprzyjąc to naturalnie i ze spokojem, może sie rozmysli:)

Gość ranna
mało piszesz dlaczego odchodzi ale tak konkretnie bo co?? bo jestes zazdrosna, osaczasz go czy jak?

Gość pannojaaanaaa
Kocham go nad zycie , jestesmy ze soba 2 lata.. nie wiem co w niego wstapilo .. Twierdzi ze to nie moja wina .. ze jestem wspaniala dziewczyna , ze widzi jak bardzo sie staram ale nie jest szczesliwy i dusi sie w zwiazku.. Ja od 2 dni siedze i rycze bo nie wyobrazam sobie zycia bez niego..

Zwykły gówniarz, dusi się w związku? chce kawalerskiego życia? To niech spier**** A Ty dziewczyno weź się w garść na pewno znajdziesz sobie kogoś lepszego, kto będzie Ciebie wart.

Gość Michal Marchlewski
Dzisiaj ci powiedział a ty biedactwo od dwóch dni placzesz - to własnie jest powód tego, że ma ciebie dość i wcale mu sie nie dziwię :classic_cool:

Gość pannajoooannna
Obawiam sie tego ze ma depresję .. Twierdzi ze nic go nie cieszy i nie jest szczesliwy..