Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sokoleokooo

opowiem wam kawał

Polecane posty

Gość sokoleokooo

mały Indianin rozmawia z ojcem: -tato, a dlaczego mój brat ma na imię Mroźny Poranek?? -bo takiego właśnie poranka został poczęty drogi synu. -tato, a dlaczego moja siostra zwie się Kwiecista Polana?? - gdyż na takiej polanie została poczęta chłopcze. -tato, a dlaczego ja.... -oj! dość już tych pytań na dziś Pęknięta Gumko! :-)

Gość ten kawal opowiadali
egipcjanie z pierwszej dynastii

Gość sokoleokooo
to w pierwszym odcinku Dynastii grali jacyś egipcjanie?

Gość onaaaa21
swietne :D

Gość sokoleoko
chcecie coś jeszcze??

Gość humorek na dziś
Amerykanie postanowili wysłać do Rosji agenta, aby przekazywał tajne plany. Komputery przeszukiwały dane, aby znaleźć najlepszego kandydata. Po tygodniu wyskoczył wynik. Wzięto delikwenta na przeszkolenie. Następnie wysłano go nad Rosję niewykrywalnym samolotem. Agent wyskoczył na spadochronie i wylądował w lesie koło małej wioski. Poszedł do wsi. Przed jedną z chałup siedziała babunia, która na widok agenta rzekła: - Oj, ty nie rus! Na to agent: - Kak ja nie rus? Dawajtje wódki! Babunia dała dwa wiadra wódki. Agent wypił, a babcia na to: - Nu ty pijesz kak rus, ale ty nie rus. - Kak ja nie rus? Dawajtje harmoszku! Babunia dała harmonię, agent zagrał, zaśpiewał i zatańczył, a babcia na to: - Nu ty pijesz kak rus, ty igrajesz kak rus, ale ty nie rus! - Kak ja nie rus? Dawaj, pabrosimsja! No i agent przeleciał babcię, aż starowince dech zaparło, ale ona na to: - Nu ty pijesz kak rus, ty igrajesz kak rus, ty dupczysz kak rus, ale ty nie rus! - Kak ja nie rus? Paczjemu? - Bo ty czornyj!

Gość sokoleokooo
Złapał diabeł Polaka, Ruska i Niemca i mówi tak. Macie tu 3 owoce: dynię, gruszkę i jagode. Wybierzcie sobie każy jeden owoc. Rusek złapał szybko dynię, niemiec gruszkę a Polak jagode. A diabeł na to. Puszczę tego z was wolno, który wsadzi sobie swój owoc cały do dupy. :P

Gość fgfhrdgrgt
to nie mój kawał.... a ja zaraz coś zapodam

Gość humorek na dziś
Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem wiec poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził: - Jak już będziesz dochodził, to spróbuj się jakoś wystraszyć. Więc facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet startowy (starter), który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał szybko do domu. W domu zastał żonę czekająca nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł że zaraz dojdzie, wiec wystrzelił żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta: - No i jak było? Facet na to: - Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz, odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze..

Gość humorek skad Ty bierzesz
te kawaly?

Gość humorek na dziś
Przyjechał ksiądz do Warszawy, wsiada do taksóki i mówi "Do hotelu". A taksiarz zrozumiał "Do burdelu" i zawiózł go do agencji . Ksiądz wszedł , usiadł przy barku i jako że był zmęczony mwói "Proszę małą czarną". No to burdelmama przyprowadziłą mu czarną laskę, ta wzięła ksiedza za ręke, zaporowadziłą do pokoju i zaczyna się rozbierać. A ksiądz na to "Wolałbym męską obsługę". A dziwka: "Szefowa, ksiądz pedał przyjechał!"

Gość sokoleokooo
Nowości z list przebojów: Rekordy sprzedaży w Mediamarkt bije grupa CD-RW z albumem 700MB.

Gość humorek na dziś
humorek skad Ty bierzesz te kawaly? moja mała słodka tajemnica... Dwóch więźniów rozmawia przechadzając się po spacerniaku. - Za co siedzisz? - Za udzielenie pierwszej pomocy. - Jak to? - Teściowa miała krwotok z nosa, no to jej założyłem opaskę uciskową na szyję.

Gość humorek na dziś
i coś o studentach Profesor podczas wykładu wścieka się na spóźnialskich: - To nie są wykłady, to jest Wędrówka Ludów! W tym momencie, mocno spóźniony wpada na salę czarnoskóry student. Prof. wydaje się, że wybuchnie, ale w końcu uspakaja się ze słowami: - Panu wybaczam, pan z daleka...