Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdka1508

ciąża czy też nie??paradoks

Polecane posty

Gość autorkoo.
nie koniecznie musiałaś mieć dwa razy, bo jeśli poziom był bardzo niski, to nie było potrzeby powtarzania go. Ale mimo wszystko trzymam kciuki. Jakies mam czucie że bedzie dobrze :)

Gość HYZIA GYZIA
Swoja drogą to co to za szpital ? ! Jakim cudem Ci ludzie ktorzy tam pracuja dostali dyplom lekarza? To straszne! Najgorsze jest wlasnie to, ze na medycyne czesto ida ludzie, ktorzy maja kase na takie studia , bo maja rodzicow lekarzy , a czesto ci, ktorzy byli by dobrymi lekarzami z powolania i sa zdolni nie maja tej szansy bo czesto nie stac ich po prostu... I potem " taki "lekarz otwiera gabinet i "trzepie" kase na ludziach a nie ma do tego umiejetnsci by leczyc ludzi..

Gość ojojoooo
a jestes pewna ze zaszlas najpozniej 27??? bo moze jestes w ciazy mlodszej a tamten lekarz mial kiepski sprzet

Gość a jakie to usg
a jakie miałaś usg, zwykłe czy przezpochwowe?

Gość ojojoooo
dziwne to wszystko wg mnie jeszcze mozesz byc w ciazy ale w razie czego nie rob sobie zbyt wielkich nadzei i zrób jutro bhcg. wynik powinien byc juz ponad 6000-7000,, jesli nie bedzie to pewnie poronienie trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ojojoooo
w takiej wczesnej ciazy robi sie tylko p-pochwowe

robiła mi p-pochwowe ale wg mnei ona mnei nei słuchała co do neij mowilam powiedziała ze nei mam zapalenia zadnego. a przeczytałam na innych stronach ze moze byc cieknie to endometrium przy tak małej ciazy

gwizdeczko1508 :) nie doszukuj się,nie czytaj,nie zamartwiaj się bo to bez sensu...:) zrób badania albo poprostu za te 2tyg idź do lekarza,wtedy wszystko się wyjaśni,nie potrzebnie się stresujesz,ja jak dostałam plamienia to siedziałam w domu i się zadręczałam że poronie....czytałam i doszukiwałam się bóg wie czego....a to nie jest dobre wyjście...:) myśl pozytywnie i nie zadręczaj się

dziekuje slicznei za wsparcie. tylko wiesz jak to jest ja bym chciała wiedziec na jzu dlatego etz jutro chyba wykupie wszystko testy z apteki hehe:) a bynjamniej ze trzy. te ostatnie juz nawet porownywałam ze starymi no i te stare sa białe poza jedna kreska a na tych nowych widac ta druga kreseczke:)

daj spokój :) hahah jakbym siebie widziała :) bądź cierpliwa :D wydasz pieniążki na testy a później i tak będziesz dalej się zadręczać :)

pocieszasz mnei było mi to potzrebne. mam nadziej ze to nei sa złudne nadzieje:) bardzo bym chciała miec dzidziusia

dzieki za dwa tyg no moze tydzien pojde prywatnie do gin i mam nadzieje ze powie mi iz nosze dzidziusia:) nie wiem czy to ma cos z tym wspolnego ale wydaje mi sie ze mam powiekszone wargi sromowe zewnetrzne

dziewczyny dzis test znowu wyszedł pozytywny jutro mam wizyte u innej lekarki i na rano mam przygotowany kolejny test strasznie sie boje. tk bardzo chciałabym zobaczyc jutro moja "fasolke":)

powiedziała mi ze raczej nei ma a w zasadzie nei wie bo an dwoje babka wrózyła wyptrzyła cos w jajniku prawym i zakole w macicy gdzie moze sie dzidziu wytworzyc mam isc na bhcg i za tydzien lub dwa znowu do gin wkurza mnei to ze nadal nci neiw iem a dzis zrobiłam znowu test i znowu to samo to jzu piec:)

tak pobolewaja mnei kilka razy dziennie jajniki ale to nei ejst taki ciagły bol. zaboli i przestaje no itak pare razy dziennie. to dobrze czy zle?? pewneiarczej zle:(

Gość a u mnie ........
bylo tak : w dzien oczekiwanej miesiaczki test negatywny . 3 dni po - ledwo co widoczna 2 kreska , strasznie blada po 5 dniach- druga kreska nadal blada ale bardziej widzoczna dopiero po tygodniu 2 kreska byla widoczna ale i tak slabsza od tej pierwszej . zreszta od samego poczatku czulam ze jestem w ciazy a do lekarza poszlam dopiero w 9 tc bo zaczelam plamic . lekarz potwierdzil ciaze i przepisal mi luteine na potrzymanie ciazy . teraz mam 1,5 roczna corczke ! moim zdaniem po pierwsze - idz do innego gina najlepiej ( choc raz teraz ) idz prywatnie chodzi o to zeby zrobil ci usg na dobrym sprzecie po drugie - łykaj juz kwas foliowy np. folik po trzecie - nie stresuj sie , na pewno bedzie wszystko dobrze po czwarte - zycze powodzenia

Gość a u mnie ........
tez mnie bolal jajnik zanim zrobilam test mnie sie wydaje ze owulacja ci sie przesunala i masz bardzo mloda ciaze

nei wiem jzu sama byłam teraz prywatnie to powiedział mi ze na dwoje babka wrozyła albo normalna ciaza albo pozamaciczna mam przyjsc za dwa tyg a teraz skierowała mnei na bhcg. ostatni raz kochałam sie z facetem 27 wrzesnia wiec dziwi meni ze nic nei widza:( a 5 testów jzu było pozytywnych i fakt to była słaba kreska