Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nununu

modeling dzieciecy.

Polecane posty

Gość nununu

za namowa osob trzecich zglosilam coreczki do agencji zajmujacej sie modelingiem dzieciecym,po kilku dniach dostalam odpowiedz ze dziewczynki zakwalifikowaly sie i agencja pragnie podpisac z nami kontrakt,zaznaczam ze jest to sprwdzona renomowana firma,czy sa tu mamy ktore maja doswiadczenie w tym temacie,moze jakies podpowiedzi,jak to dokladnie wyglada.

Gość nununu
chyba nic ciekawego sie nie dowiem:(a szkoda:(

Gość Alilah
Moja córka również była zapisana zapisana na takie zajęcia. Początkowo poszła na casting i dostała się. Wszystko miało być darmowe ale okazało się, że kurs kosztuje 200 zł. Jako, że młoda była zadowolona i chciała chodzić na zajęcia, zapłaciłam. I opłaciło się. 2 razy w tygodniu woziłam ją na zajęcia. Uczyła się chodzić, uśmiechać, sama ubierać w rajstopy, wiązać sznurówki, poznała super koleżanki. Na koniec był pokaz mody w jednej z galerii w Bielsku. Po skończonym kursie otrzymała bukiet kwiatków, dyplom a ja płytkę z pięknymi zdjęciami. Było warto.

Gość nununu
a czy dalej cos robicie w tym kierunku,?jak sa traktowane dzieci na takich sesjach?wiem ze dziecko musi byc posluszne,jak dlugo trwaja zdjecia?

Gość moja córa byłaby
wniebowzięta ;)

Gość nununu
jesli uwazasz ze corcia by miala z tego radosc to czemu sie za czyms takim nie rozejzec:)

Gość moja córa byłaby
tylko że ona ma dopiero 2,5 roku.... ale jest niesamowita ;) kocha się stroić i pozować do zdjęć... wiem że miałaby niesamowitą radość z takich zajęć. właśnie rozglądałam się za czymś w necie, ale ciężko mi idzie. Mieszkamy w Bydgoszczy i nie mogę nic tutaj znaleźć...

Gość ja tez wyslalam mojej niuni
zdjecia chyba ze stronki internetowej GALERIA TWARZY i dostalam odpowiedz ze są zainteresowani współpracą z nami i chcą podpisac kontrakt na 6 miesiecy niestety agencja miesci sie w Warszawie a my mieszkamy spory kawałek i odpuscilismy sobie..teraz troszke załuje :/

mj syn jest zarejestrowany w agencji,,,i jako rocznak był na kładce pewnego pisma..fajnie jest i niezle płaca ale za reklame tv wiecej i masz zakwaterowanie i wyzywienie oraz dojazd zwracany ;)wazne jest zeby rezyserow sie spodobało dziecko to beda go czescej brali...najgorszy jest ten pierwszy raz no i najtrudniejszy jesli nie masz jakiegos polecenia

Gość nununu
abraja a w jakiej agencji jest zarejestrowany twoj maly?rozumiem ze w uk:)

Gość nununu
ups,myslalam ze w uk.przepraszam za pomylke:)

Gość nnnnnnnanns
a to moja niunia ... jakos tak smutno na tych zdjęciach wygląda...

Gość a to moja niunia ...
jak to kobietka ...zmienną jest

Gość ja bym chciala
aby moje dziecko kiedys wystapilo na okladce prasy dla mam albo w reklamie co powinnam zrobic???

musisz znalezc sobie renomowana agencje,pójsc na casting zazwyczaj w necie ogłaszaja,zapisac dziecko,zrobc mu portfolio nieststy najczesciej płatne,jesli sie spodoba podpisac kontrakt i potem czekac na głoszenia do naborze.....jak mój synek był pierwszy raz t akurat wybierali dzieciaczki do na wspólnej ale mój był juz za duzy ;) potem dostakjesz esa ze masz przyjechac jedziesz sesja trwa tak do 12 godzin czywiscie sa przerwy dla dzecka nic na słe.potem kasujesz na okonto kaske i juz ;)i czekasz na nastepne zlecenie ;)ja ialam jeszcze zawiesc młodego na ta nowa rekame gerbera ale za pozno nam powiedzieli i nie iala samolotu ;)i przepadło...;(

Gość ja bym chciala
moje dziecko jet bardzo urodziwe, ma 6 miesiecy nie jest za małe?

Gość nununu
tak wiec dzisiaj podpisalam kontrakt,w nastepnym tygodniu sesja zaplanowana,ja akurat mieszkam w anglii,no zobaczymy co z tgo wyjdzie,ale nawet gdyby nic to zawsze jakas pamiatka w postaci profesjonalnych zdjec zostanie;)bedzie co powspominac tym bardziej ze coreczki mam w wieku niecale 3 latka i ponad roczek:)

Gość nununu
przepraszam ale nie wstawie na kafe zdjec moich pociech,roi sie tu od zawistnych pomaranczek ktore zaraz zaczna komentarze,juz sie tu duzo naczytalam i wole nie;)

Gość Sandra P.
witam jestem zainteresowana modelingiem dziecięcym , mam 10 miesięcznego synka . chciałabym sie dowiedzieć coś więcej na ten temat . jak to wszystko przebiega od czego zacząć , czy zapisująć dziecko musze miec portfolio synka czy to dopiero po zapisie , bardzo proszę o odpowiedz

Gość Alilah
nununu a czy dalej cos robicie w tym kierunku,?jak sa traktowane dzieci na takich sesjach?wiem ze dziecko musi byc posluszne,jak dlugo trwaja zdjecia? Moja córka na pierwszej sesji była mając 3 lata. Potem zrobiliśmy sobie przerwę, bo była chora na zapalenie płuc, ale po roku znowu zaczeliśmy. Mam też synka w wieku 1,5 - mulatka i planuję jego również wysłać na takie zajęcia, o ile wykaże chęć. Wiem tyle, że Emma, moja córa, była zakochana i bardzo chętnie chodzi nie tylko na modeling, ale też na tańce.

Gość Alilah
witam jestem zainteresowana modelingiem dziecięcym , mam 10 miesięcznego synka . chciałabym sie dowiedzieć coś więcej na ten temat . jak to wszystko przebiega od czego zacząć , czy zapisująć dziecko musze miec portfolio synka czy to dopiero po zapisie , bardzo proszę o odpowiedz Osobiście nie popieram by tak małe dziecko było modelem. To zysk dla rodziców nie dziecka. Ja posłałam swoje gdy była tego świadoma, chciała i była bardzo zachwycona i chwaliła się wszystkim, że ma super zdjęcia. Jeżeli chodzi o pytanie to zapisując nie rtzeba było mieć portfolio tylko zdjęcia, mogą być nawet amatoskie. Jak zacząć? Znaleźć, zadzwonić, umówić się.