Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umysłowa blondynkaa

czy ktos ma konto na rapidshare??

Polecane posty

Gość umysłowa blondynkaa

I moglby mi sciagnac plik i wrzucic na jakis inny serwer, np. wyslij to? Plik ma jedynie 37kb ale pisze ze aby sciagnac musze miec premium :o

Gość llpp
wrzuc linka, ale trudno mi uwierzyc, ze nie mozesz sciagnac z damorwym kontem.

Gość humorek na dziś
Student udał się do lekarza. Po badaniach dowiedział się, że już długo nie "pociągnie". Zapytał, ile jeszcze przeżyje. - Miesiąc - odpowiedział lekarz. Student się zastanowił: - Jeszcze miesiąc przeżyć... ale za co?

Rada moja taka. Próbuj wielokrotnie jak ci się tak wyświetla żeby mieć konto premium. Też tak miałem i za którymś tam razem w końcu da się ściągnąć.

Gość umysłowa blondynkaa
Dzięki za rady :)

Gość a mnie sie wydaje
ze skoro sa limity na rapidshare no to skoro panna sciagneła sobie odcinek housa no to wyczerpala limit i teraz zeby sciagnac kolejny plik musi odczekac pare minut i pewnie pojawił sie licznik no ale coz nie kazdy lubi czytac to co jest napisane

Gość umysłowa blondynkaa
A mnie sie wydaje ze panna sciagnela odcinek z innego serwera, byly tez linki do rapida ale tez mi wyskakiwal komunikat o premium...na koniec okazalo sie, ze napisy tez sa na rapidzie :o

Gość a mnie sie wydaje
a nie pojawiło sie np takie cos There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later. i tak jak kolezanka radzi sciagnij sobie napiprojekt lub nowy best player obydwa znajduja pasujace napisy do filmow