Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wisieneczka86

Czy ktoś może miał podobny przypadek

Polecane posty

Witam już kiedyś prosiłam Was o pomoc w pytaniu.Tak sie składa że odstawiłam tabletki anty... w lipcu itp.od tamtej pory mam regularne miesiączki tzn 1 byla 4 sierpnia 2 -ga 6 września 3-cia 8 października.Nie ukrywam że robiliśmy z moim partnerem próby starań o dziecko tak się składa że wczoraj był 10 czyli wypadało że powinnam dostać okres hmm ale go nie ma dziś też Mam pytanie czy możliwe jest że mogłam zajść w ciążę brzuch mnie boli tak jakbym miała dostac okres zreszto samo już nie wiem ajj ostatnia próba poczęcia dziecka byla 7 listopada pomocy!!!

Gość ds9
poczekaj jeszcze, mozesz dostac okres a wrecz jest to bardzo prawdopodobne

a czemu miałabyś nie zajść w ciąże? :) moja koleżanka odstawiła tab w lutym a w kwietniu była już w ciąży

zrób test, w dniu spodziewanej miesiaczki powinien byc "prawdomówny" Powodzenia :)

Ja się staram od lipca teraz szczerze tak bradzo o tym nie myślałam bardziej było to ze strony mojego partnera ta próba nie wiem sama co już robic poczekam jeszcze kilka dni i wtedy zrobie test bo jesli udało mu sie tego 7 to zawczesnie na test

ale w dniu spodziewanej miesiaczki jest wiarygodny, a piszesz ze juz powinna byc.

wiesz że jak narazie jest to tylko jeden dzień ale od kąd ostawiłam tebletki to pierwszy raz tak wyszło żebym się nie kochała to bym przecież nie miała o co się martwić co nie a tak zawsze jest jamkieś ale..