Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rexonaforwomen

niech ktoś mi odpowie, to bede spokojniejsza

Polecane posty

witam, sprawa jest taka: w poniedziałek tydzień temu zaczęłam pierwszy raz brać yasminelle, okres mam zazwyczaj 4-5 dni, a dzisiaj już jest 10 dzień, a nadal plamie. Jako taki okres minął, ale nadal jest taka ciemno brązowa śmierdząca krew/wydzielina. Kiedy to minie? Chciałam zacząć współżycie, ale jak z takim czymś? Czy to normalne? Któras z Was tez tak miała? prosze sie powstrzymać od zbednych komentarzy, a wyrozuymiałym z góry dzięki za odpowiedź :)

Gość antoine
nie potrafie powiedziec kiedy to minie, bo u kazdej z nas to indywidualna sprawa, jednak brazowa wydzielina jest czyms normalnym przy pierwszym, drugim, a nawet trzecim opakowaniu pigulek, ja rowniez mialam, przez pierwszy miesiac ale nie pamietam czy cały.

Gość olasz
nie ma powodu do paniki miałam podobnie zaczęłam brać po urodzeniu pierwszego dziecka i miałam plamienia przez m-c więc skontaktowałam się z moją panią doktor stwierdziła, że tabletki za słabe zmieniłam i było ok powodzonka

dzięki za odpowiedź, przynajmniej wiem, że jest ze mną okej :) boziu, niech to już minie, bo mnie to zaczyna denerwować!!! :D

Gość ja plamienia po pierwszym
opakowaniu miałam przez miesiąć! połżniej normalne plamienie i już się uspokoiło.